Mr. Greshen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Люси само е монтирал клипа, Жоро Марков е режисьорът. Страшно добър клип, един от най-добрите за тази година!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pure_ShaDow_ Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 СТРАШНАА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клипа ми прилича на извадка от Хари Потър с тия плъхоподобия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Песента е много яка, а клипа е уникален! Особено Андреа с очилата е... :1000 (14): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Тъкмо изгледах на Андреа прехваления клип - пълна гнусотия !!!! Хора, вие добре ли сте, ако това нещо го бях видяла когато бях на 10 год, щях да се травмирам. Не, реално ми предава гнусно чуство клипа, а песента е пълна какафония за мен... Не знам, за мен проектът е боклук. Не ги прави тия работи е къде по-добре от таз помия. ЕЕеееееее, хубава работа сега... като си дойдеш ще видиш как ще се кефиш на песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Tи ебаваш ли се нещо или си сериозен? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Абсолютно сериозен. Не е задължително да си с рокли на Гучи, чанти Луй Вотюн и клипове из Америки, Франции и т.н., за да е хубав видеоклипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Първия да, ама другите си бият повече на ТВ версии, съжалявам че го казвам за Ивана, но си е така До "Манастир" можем да сложим "Да ти го дам ли", "Еротика", "Забавляваш ме", "Притеснявай ме" .... но не и тези които си изброил. Моля? "Да ти го дам ли" няма място там - копие на прическата на Поли Генова, копие на клиповете и визията на Гагица, копие на клипа на Баника с това да сложи мъже на токчета. Самата идея певица да сложи мъже на токчета е брутална и смотана. За "Забавляваш ме" и "Притеснявай ме" съм съгласен. "Еротика"... хмм ... Хубава музика, муден текст, клипа е скучен. Има само 1 единствена идея, която ми харесва и тя е Камелия с голата глава. Това пък, от друга страна, пак е копие. Този път на Бритни Спиърс. Какво толкова, че останалите са като ТВ версии, нали се усеща дълбокото чувство, с които са изпяти и историите, които показват в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Моля? "Да ти го дам ли" няма място там - копие на прическата на Поли Генова, копие на клиповете и визията на Гагица, копие на клипа на Баника с това да сложи мъже на токчета. Самата идея певица да сложи мъже на токчета е брутална и смотана. За "Забавляваш ме" и "Притеснявай ме" съм съгласен. "Еротика"... хмм ... Хубава музика, муден текст, клипа е скучен. Има само 1 единствена идея, която ми харесва и тя е Камелия с голата глава. Това пък, от друга страна, пак е копие. Този път на Бритни Спиърс. Какво толкова, че останалите са като ТВ версии, нали се усеща дълбокото чувство, с които са изпяти и историите, които показват в клипа. нищо не се усеща, скучни и еднообразни.. и като говорим за копиране, да не споменавам триъгълниците на Глора, която ги е копнала от Гага или пък Райневите танци, които са ни до болка познати 'Забавляваш ме' има хубава идея, обаче като реализация е тооооооолкова зле.. а тва с историите и чувството е тъпо, по тая логика дай да направим 'Man down' клип на годината, а не 'Judas' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 нищо не се усеща, скучни и еднообразни.. и като говорим за копиране, да не споменавам триъгълниците на Глора, която ги е копнала от Гага или пък Райневите танци, които са ни до болка познати 'Забавляваш ме' има хубава идея, обаче като реализация е тооооооолкова зле.. а тва с историите и чувството е тъпо, по тая логика дай да направим 'Man down' клип на годината, а не 'Judas' Разбира се, че "Man down" е класи над "Judas". Извинявай, сещаш ли се нещо от клипа на "Judas" - просто един надпис, после Гага с някакъв на мотор, после я дават с ужасен макиаж ... и танцува с някакви танцьори. Тук - таме има малко сюжет. А и с какво този клип заслужава да е "Клипа на годината" - парите ли? Ми давай и ти троши пари, да те видим, след като си отворко. С най-голямо уважение, но ... така изглежда от коментарите ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Разбира се, че "Man down" е класи над "Judas". Извинявай, сещаш ли се нещо от клипа на "Judas" - просто един надпис, после Гага с някакъв на мотор, после я дават с ужасен макиаж ... и танцува с някакви танцьори. Тук - таме има малко сюжет. А и с какво този клип заслужава да е "Клипа на годината" - парите ли? Ми давай и ти троши пари, да те видим, след като си отворко. С най-голямо уважение, но ... така изглежда от коментарите ти. след като не можеш да схванеш 'Judas', по-добре не говори няма да се занимавам с теб, малко хора са на твоето мнение.. и не намесвай мен, защото изобщо не ме познаваш когато ме опознаеш като хората, тогава ме съди моя работа си е дали ще "троша" пари, а не твоя.. само мрънкаш, че всички пеят цигании и кючеци, а ти самият ги слушаш.. за пример ще ти дам песента на Райна.. тя е не по-малко тъпа и безсмислена от тези песни, по които ти плюеш ама нали е Райна, айде ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 след като не можеш да схванеш 'Judas', по-добре не говори няма да се занимавам с теб, малко хора са на твоето мнение.. и не намесвай мен, защото изобщо не ме познаваш когато ме опознаеш като хората, тогава ме съди моя работа си е дали ще "троша" пари, а не твоя.. само мрънкаш, че всички пеят цигании и кючеци, а ти самият ги слушаш.. за пример ще ти дам песента на Райна.. тя е не по-малко тъпа и безсмислена от тези песни, по които ти плюеш ама нали е Райна, айде ;д Коя песен на Райна визираш. Нали трябва да говорим за нещата с имената им или е по-лесно да се каже "песента на Райна, Андра, Кама и т.н."? А и аз не слушам видео версията, а демото. Далеч е от кючека той. Може малко да са тези хора, но не са те, които превърнаха музиката в това, което е днес. Ако се върне онова време, когато предимно се пееха много добри песни като музика и текст, а и предимно балади, друга дума ще запеете повечето. Не просто, защото ще го искате, ами това ще Ви бъде налагано. И извинения от типа "ти харесваш Райна" отдавна звучат клише. Аз като харесвам Райна, да не би случайно това да значи, че я боготворя или че я подкрепям във всяка отношение и начинание. Напротив, има песни и клипове нейни, които не ми харесват и не мога да ги слушам и най-вече любима ми стана покрай "Гасне пламък", една песен съвсем различна от днешните. 100% съм сигурен, че ако днес музиката беше различна и не се налагаше да пускат кючеци и тъпи по текст песни, Райна нямаше да издаде "Кажи й, че съм ти сестра" и "Лошо момче". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Коя песен на Райна визираш. Нали трябва да говорим за нещата с имената им или е по-лесно да се каже "песента на Райна, Андра, Кама и т.н."? А и аз не слушам видео версията, а демото. Далеч е от кючека той. Може малко да са тези хора, но не са те, които превърнаха музиката в това, което е днес. Ако се върне онова време, когато предимно се пееха много добри песни като музика и текст, а и предимно балади, друга дума ще запеете повечето. Не просто, защото ще го искате, ами това ще Ви бъде налагано. И извинения от типа "ти харесваш Райна" отдавна звучат клише. Аз като харесвам Райна, да не би случайно това да значи, че я боготворя или че я подкрепям във всяка отношение и начинание. Напротив, има песни и клипове нейни, които не ми харесват и не мога да ги слушам и най-вече любима ми стана покрай "Гасне пламък", една песен съвсем различна от днешните. 100% съм сигурен, че ако днес музиката беше различна и не се налагаше да пускат кючеци и тъпи по текст песни, Райна нямаше да издаде "Кажи й, че съм ти сестра" и "Лошо момче". такива са времената, това се слуша днес.. щом не ти изнася, никой не те кара да ги слушаш и гледаш насила.. нищо не може да ми бъде налагано, драги, слушам това, което ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 а колкото до клипа на Гага.. това, че ти не можеш да схванеш идеята, не значи, че няма такава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Ужасен клип, гнусен и извратен, Андра определено преля чашата тоя път с извращенията си. Песента е тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много арт клип, харесва ми Определено това е най- доброто нещо правено до сега. Браво на Андреа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 такива са времената, това се слуша днес.. щом не ти изнася, никой не те кара да ги слушаш и гледаш насила.. нищо не може да ми бъде налагано, драги, слушам това, което ми харесва Но за да се ротира нещо нон-стоп, това означава, че се налага от радиостанции, телевизионни медии и интернет. "Времената са такива" - тези оправдания отдавна не вършат работа. Сами ние, публиката, трябва да подтикваме изпълнителите да пускат нещо различно, нещо като периода 2000 - 2007. И колкото до идеята на Гага - това може само болен мозък да го роди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Да кажеш, че Забавляваш ме е по-добър клип от Да ти го дам ли - смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Планета се гледа от доста деца , а този клип не ми се вижда подходящ за такава аудитория.Може да е оригинален ,но е прекалено вулгарен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Ужас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Ужасен клип, гнусен и извратен, Андра определено преля чашата тоя път с извращенията си. Песента е тъпа. Василе,изненадваш ме?Как може да не ти харесва толкова як клип,изпипан на световно ниво.А,песента си е хит от първо слушане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 И песента и клипа ми харесват много. Страхотна работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 No Andrea,No Evolution :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 No Andrea, no evolution! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Да ми сравнявате "По дяволите рая" и "Женското сърце", барабар с "Забавляваш" ме със "Да ти го дам ли" е просто смешно."Да ти го дам ли" е най-добрия клип излязъл тази година.Втория такъв е именно този на Андреа ;] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.