Georgieff. Публикувано на Юли 25 Report Share Публикувано на Юли 25 Влизаш в Links ..1597 теми за Рики и малоумните му песни. Влизаш във Видеоклипове ..3902783490 теми с клипове на Рики.К'во е това безумие?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 А може би те е яд,че за Рики всеки ден има новини, аз не съм пуснала всичките,ако почна всеки ден,това не е нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Според мен всеки има право да качва новини/изпълнения на който изпълнител си харесва, така че не мисля, че е проблем.. Ако сте забелязали доста е неактивен този раздел, незнам по каква причина.. Така ще се радвам ако "възкръсне" леко.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Че и по два пъти си пуска постовете.. тц, тц Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 не знам защо спорите за такива, колкото и да ми е неприятна зайка, наистина Рики беше супер успешен през 90-тте и има доста хитове.. в днешно време прави тъпи песни, ама и аз харесвам негови неща от 90-тте иначе някъде спорихте дали Рики е по-добър от Енрике.. разбира се, че е по-добър.. Енрике нито може да пее, нито има толкова запомнящи се песни, нито е кой знае какво.. баща му е класи над него даже не знам защо ги сравнявам, просто е неуместно.. иначе да си дойдем на темата - наистина е нужно малко да се спреш, Рики няма много почитатели в този форум - съответно не ни интересуват изявите и проектите му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 не знам защо спорите за такива, колкото и да ми е неприятна зайка, наистина Рики беше супер успешен през 90-тте и има доста хитове.. в днешно време прави тъпи песни, ама и аз харесвам негови неща от 90-тте иначе някъде спорихте дали Рики е по-добър от Енрике.. разбира се, че е по-добър.. Енрике нито може да пее, нито има толкова запомнящи се песни, нито е кой знае какво.. баща му е класи над него даже не знам защо ги сравнявам, просто е неуместно.. иначе да си дойдем на темата - наистина е нужно малко да се спреш, Рики няма много почитатели в този форум - съответно не ни интересуват изявите и проектите му :mf_surrender: :mf_surrender: О, не.. хич не може да пее.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 :mf_surrender: :mf_surrender: О, не.. хич не може да пее.. за мен лигавото му мрънкане не е никакво пеене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Форума е в свободното си време да споделиш това което те вълнува и ако намериш съмишленици е още по добре.Просто посещавайте темите които са ви интересни.Не знам защо влизате в тази тема щом не ви е интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Зайка извади хардкор фактите от прашното чекмедже... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Зайка извади хардкор фактите от прашното чекмедже... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 13 годишните да не се обаждат,ами се интересувай каква е била музиката-преди и сега. Музиката не е само попфолк. В неделя какво ще гледаме по VH1- Behind The Music-Рики Мартин- изцяло нов брой- цял час само за Рики, като той участва за втори път в програмата-преди беше през 2000 г. Нямам търпение да излъчат новия брой. После ще го кача и тук. :yahoo1: :1000 (6): :g2: :g2: Точно така, заец. :1000 (33): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Точно така, заец. :1000 (33): :1000 (6): :mf_surrender: аман.. зайке, кво е тва предаване ? ще говори ли или ще дават негови песни и клипове ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Не си гледал Behind the music по VH1? Toва е документална поредица за живота на известните-не само в музиката,за кариерата им, за хитовете им,и извън музиката. Юли месец започна новия сезон, миналата седмица беше Енрике Иглесиас. Ще дават за живота на Рики и кариерата му, както и негови приятели,журналисти,роднини ще говорят за Рики как е станал известен, през какво е преминал,също и Рики ще говори. интересни са ми подобни предавания, може и да го гледам, ако не забравя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Рики си е купил къща и в Италия,а близнаците на новите снимки са много сладки. Май ще ги видим и в Behind the music в неделя, както и приятеля на Рики. Освен това Frio вече има 6,676,343 гледания и дори го обявиха медиите,че клипа много се гледа и направи толкова бързо 5 милиона гледания за по-малко от седмица. Също Рики след като започна Световното си турне на 25 март от Пуерто Рико, от 16 юли до 25 август е в почивка от турнето,тъй като учи и репликите за Евита на Бродуей, и на 25 август продължава турнето му,като ще завърши отново в Пуерто Рико през ноември. А аз след 8 или 16 дена, най-накрая ще получа книгата на Рики. Нямам търпениеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее. Гага пък ги прави за няколко часа тия гледания :jump: :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не ме интересуват подчинените на Дявола какво правят изобщо. :roll1: :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Смей се, като ви промиват мозъците такива като нея,ще ти е смешно. Е,слава Богу- на мен не ми го е промила, никога не съм я харесвала и никога няма да ми стане любимка. Тя е противна,отвратителна,мога да сънувам кошмари от нея.Ама като гледам доста от лапетата са добре манипулирани от нея, за съжаление. И вместо да се хилиш безсмислено, гледай филма Listen To Your Heart 2010-един уникален,много смислен и истински филм! Гага я харесах още от 'Love game', като имаш предвид, че само чух песента.. нито съм я гледал, нито нищо никой не ми промива мозъка, просто харесвам страшно много песните й, както и самата нея.. иначе ще го гледам този филм, обаче в момента смятам да си гледам 'lost' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Само 3 дена до Специалния нов епизод на Behind The Music-цял час само за Рики по VH1. Да минават тези 3 дена,че да го излъчат. :g2: :g2: :happyppl: Какво нещо в първия епизод на Behind The Music през 2000 г. Рики разказваше за Ребека,и тя разказваше за него, за връзката им,че й е посветил песни,а сега в новия брой сигурно ще дават приятеля на Рики-Карлос. Никога не съм си представяла,че Рики ще участва за втори път в Behind The Music след 10 години и ще бъде толкова различно. Добре, де.. прекаляваш вече .. досадна си, така ли не се осъзна, баси майката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 По скоро досадния си ти.Опитах се да ти обясна, че като не ти харесва една тема, не влизаш в нея.А ти само това правиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Ами тя темата си е против Рики, а зайка си я направи за пускане на новини около него ахахахахахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 По скоро досадния си ти.Опитах се да ти обясна, че като не ти харесва една тема, не влизаш в нея.А ти само това правиш. Зайка го прави повече от всеки друг. ----------------------------------------------------- На мен темите за Рики Мартин не ми правят впечатление. Много са, да, но темите за Гага са също многобройни, така че не виждам какъв е проблема. Нямам нищо против Зайка да си ги пуска, но да си го коментира само в тях. Дразни ме това, че Рики се споменава НАВСЯКЪДЕ, където Зайка започне да спори с някого. И мен ме дразни, но не желая да се разправям с нея, поради ред причини... Резултат от това да се дрънкате с нея няма, няма и да има. Не мога да си обясня защо някои хора продължават да я дразнят НАРОЧНО. Не е забавно. Жалко е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 О Боже, Рики е известен последните години единствено с това, че магарето от шрек го имитира. Ама между другото то е по- известно от него, защото всеки знае магаре от шрек 2:) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 И какво ново около Рики, ох, толкова се вълнувам за турнето му, мислпя много да ходя на него. Наистина много се вълнува за турнето на Рики много се вълнува, и дори не знаех дори, че има такова вълнуващо турне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Добре,че е Зайка та да ни подсеща всеки ден за Рики педеругата,иначе бях го забравила от преди 1-2 години,че съществува! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Зайке, съвсем сериозно те питам: Искаш да ги имаш тия новини така черно на бяло или найстина си мислиш, че някой в този форум се интересува за пропадналата кариера на Рики... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Рики може и Нобелова награда да спечели, но никога няма да има публиката на Енрике Иглесиас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари