Ивал.ЪТ Публикувано на Август 1 Report Share Публикувано на Август 1 "За тези които са минали ученическите си години е често срещано да бъдат добавяни като приятел във фейсбук от тези,които са им се подигравали... имали са по-високи оценки,били са по-популярни...по този начин,въпреки,че са минали много години от тогава, искат да проверят дали все още водят. Когато бях в училище, децата ми се смееха и казваха че зъбите ми са като на Бъгс Бъни...сега същите тези пораснали вече деца ми пишат във фейсбук. Знам че много хора чуват познати неща в песента ми и въпреки че това не е приятен спомен, ще ги накара да се усмихнат. Така че с тази песен искам да кажа- гадни деца на бъдещето, вече сте предупредени! " Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Eдна от най-яките песни в албума,супер весела и щура. Сигурно за видеото ще е леко променена,както беше с Ноубадис пърфект. А на снимката е страшннаа Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Ееее много е луда ей! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Ние, притежателите на Бъгс Бъни предни зъби, я подкрепяме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Приятна песен,дано видеото е интересно,а в тоз лайф ми се струва,че преиграва мааалко ах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Приятна песен,дано видеото е интересно,а в тоз лайф ми се струва,че преиграва мааалко ах E има известно театралничене, но на нея тва и е шоуто- без разните му 20 човека балет и реквизити, само музиканти и тя, като сама си играе текста и на мен лично ми е супер забавна, а и си личи че не е нещо репетирано. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Харесва ми идеята на песента, но не и самата песен. Като излезе клипа ще я послушам пак, може и да ми хареса повече.. Но още не са ми втръснали предните.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 E има известно театралничене, но на нея тва и е шоуто- без разните му 20 човека балет и реквизити, само музиканти и тя, като сама си играе текста и на мен лично ми е супер забавна, а и си личи че не е нещо репетирано. Не и се дават пари за балет викаш :1000 (29): Английска му работа :1000 (29): Е,едва ли излиза на сцената без каквато и да е концепция,но наистина изглежда спонтанна и да,весела ми е и на мен такава,а Гласът и е стбилен. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Добре, влюбих се вече в песента, хайде да излиза и този клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Лол, само изгледах клипчето и изключително ми хареса песента, както всички нейни и си викам скоро трябва се появи клипа, а като видях че премиерата е на 29-ти Наистина е много луд тип, затова може би ме кефи, за разлика останалите. Нямам търпение за клипа. Иначе нещо чува ли се около дуета с JTimberlake? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 много яка песен, нямам търпение да излезе клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Добре, влюбих се вече в песента, хайде да излиза и този клип! Хахахахах то така става...една песен няма в албума, а и тея които останаха извън него,която да не ме е грабнала зверски много,дори тези които на първо слушане отписах. нейните са по трудни за моментално харесване, не са типичния поп комерс,имат много текст,много гласове. Но са уникални не мога да я определя тая Джеса поп ли е ар'ен'би ли е соул ли...просто страхотна. Примерно ето тая песен като я чух си викам баси лигавата заспала песен...а сега я слушам постоянно,толкова успокояващо и готино ми действа. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Харесва ми идеята на песента, но не и самата песен. Като излезе клипа ще я послушам пак, може и да ми хареса повече.. Но още не са ми втръснали предните.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 8 Author Report Share Публикувано Август 8 Визиите във видеото...суууупер яко Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Хахахахах то така става...една песен няма в албума, а и тея които останаха извън него,която да не ме е грабнала зверски много,дори тези които на първо слушане отписах. нейните са по трудни за моментално харесване, не са типичния поп комерс,имат много текст,много гласове. Но са уникални не мога да я определя тая Джеса поп ли е ар'ен'би ли е соул ли...просто страхотна. Примерно ето тая песен като я чух си викам баси лигавата заспала песен...а сега я слушам постоянно,толкова успокояващо и готино ми действа. Ами аз за да н ми писват бързо, си ги пускам на порции.. една я въртя по седмица Наистина си прав - не се харесват т първо слушане, ама после става адското.. Пък й стилът си е невъзможен за категорично определяне.. ако имаше МайСпейс щеше да си го напише )) Във визиите защо я няма с два големи зъба и розови ушиии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Визиите във видеото...суууупер яко баси яката, в последно време ме кефи адски много, вече ми се нареди сред любимките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Той па зе че излезе предсрочно Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 супер готин клип, страшна е тая Джеса :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Има уникални моменти в клипа, много ми харесва концепцията и идеята. Джес каквото и да се говорим е една от най-яките певици днес (rock) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Направо си е супер проекта! Слабо досега не е пускала, дано и в бъдеще е така. Все повече и повече ми харесва песента, този път най-вече заради текста и идеята. Няма кой знае какви изпровизации като в другите песни, ама не я прави по-малко покъртителна! В клипа ми е най-интересна с русата коса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хареса ми,макар и на места да ми идва малко прекалено (изплюването на малкото момиченце в храната и хвърлянето и). Песента е забавна,определено ми харесва и тя Бравоо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Песента от албума не ми хареса, сега с клипа обаче ми хареса. И самия клип е най-готиният й до този момент. Иначе дано снима и Абракадабра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 супер готин клип, страшна е тая Джеса :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Всеки ден се зарибявам все повече и повече по Джеси,страшна е!И 4-те й клипа са AMAZING,различни!Албума й си го въртя от сутрин до нощ и не мога да кажа коя песен ми е любима,ако кажа Rainbow,след неща ще кажа Mamma knows best ;DD абе няма лоша песен,а на всичко отгоре е адски сладка и красива.На снимката е трепач Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Mного забавен мейкинг на видеото http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showb...-good-time.html Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.