Alexandrov Публикувано на Август 9 Report Share Публикувано на Август 9 Official Music Video Explicit Version Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Joker Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Супер доброто лятно парче. Видеото ме разочарова. Кристина ми е малко излишна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Песента ми харесва, но видеото - не.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 най-слабото видео на Maroon 5, но все пак ми харесва песента е готина, но Кристина е напълно излишна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 На Х-тина последният албум беше комшмарен, само not mysеlf tonight & woohoo ставаха за нещо. Провал с турнето, провал с химна на Америка, влезе в пандиза, провал и с тази песен. Накъде й отива кариерата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.