Nikolay Публикувано на Август 10 Report Share Публикувано на Август 10 Жестока песен и уникален клип !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Много ми харесва!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хахаха много забавен клип...песента отдавна мн я харесвам - радвам се че направи и клип...Все си мисля, че почти всички звезди биха казали 'Who's laughing now' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 страшно яка песен и много готин клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Много ми харесва!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Клипът е много готин. С русата коса е много яка! Песента също я харесвам. Джеси вече е сред любимките ми. Надявам се след тази песен да заложи на "Abracadabra" или на нещо ново, защото останалите песни от албума й не ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Супер готина и нахакана песен типично в неин стил.В момента ми е супер любима,откато излезе с клипа.Преди не съм и обръщала внимание толкова.А видеото е много шантаво и адски кефи :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 http://www.filesonic.com/file/1641607044 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.