Putin Публикувано на Август 17 Report Share Публикувано на Август 17 Сериите проследяват момиче на име Ема, дете без родители, постоянно обикалящо от един приемен дом на друг. Ема разбира, че има сестра близначка – Сътън, която за разлика от нея е била осиновена от заможно семейство. След като се срещат, Сътън убеждава Ема да поживее нейния живот за няколко дни, докато тя преследва следа относно истинската им майка. Съвсем скоро Ема разбира, че Сътън е изчезнала и може да е в опасност. Сега тя трябва да реши, дали да каже на семейството на сестра си за размяната и да рискува нейната безопасност, с надеждата да намерят Сътън. по книгите на Sarah Sheppard /Pretty little liars/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Следя го,готин е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 в началото ми беше скучен, ама последните 3 епизода бяха жестоки.. Ема ме кефи повече от Сътън, ама най-сладка е Лоръл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Лоръл и мен най-много ме кефи,а Сътън с нейните превземки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 И този сериал на CW ми е много любим, да видим какво ще излезе накрая, не е толкова интерсен колкото останалите топ заглавия, но е мноого добре като замисъл! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 сега се чудя какво ще стане със Сътън, защото в промото за следващия епизод показват, че я вкарват в затвора, защото я мислят за Ема.. а Ема няма да може да разбере, защото Теър вече не е Ел Ей.. интересен е, също така ми е чудно защо Тед и Алек крият Ани.. тоя Алек ме дразни изключително много, участваше и в Heroes, там също ми беше най-противен от всички Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 сега се чудя какво ще стане със Сътън, защото в промото за следващия епизод показват, че я вкарват в затвора, защото я мислят за Ема.. а Ема няма да може да разбере, защото Теър вече не е Ел Ей.. интересен е, също така ми е чудно защо Тед и Алек крият Ани.. тоя Алек ме дразни изключително много, участваше и в Heroes, там също ми беше най-противен от всички Да,тук ми е по-противен, отколкото в Герои. Ами сигурно са "откраднали" Сътън и са казали на Ани, че я е загубила но не знам после сигурно тя нещо е изперкала и е оставила Ема за осиновяване, нещо такова. Бащата и тоя Алек са комбина и затова пазят тайната, но и майката знае 100% - и тя е толкова изнервяща и безлична с това тъпо изражение ... Този хореографът е интересно дали ще се оправи, или Алек ще го доутрепе .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Да,тук ми е по-противен, отколкото в Герои. Ами сигурно са "откраднали" Сътън и са казали на Ани, че я е загубила но не знам после сигурно тя нещо е изперкала и е оставила Ема за осиновяване, нещо такова. Бащата и тоя Алек са комбина и затова пазят тайната, но и майката знае 100% - и тя е толкова изнервяща и безлична с това тъпо изражение ... Този хореографът е интересно дали ще се оправи, или Алек ще го доутрепе .. според мен ще му направи нещо, иначе ще каже на Ема всичко.. Ани е оставила Ема за осиновяване, ама после си я е взела обратно и май чак след пожара е полудяла, защото си мисли, че Ема е мъртва.. интересно ми е как Ема се е спасила ;д иначе и майката е много зле, супер тъпа е, ама не мисля, че знае прекалено много.. може майката на Шар да знае нещо, все пак реагира много остро, когато Ема я пита за Ани.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Кристин не знае,че майката на Сътън е Ани Хобс,щото питаше Тед нещо и той каза,че майката била проблемна и сигурно е мъртва! А в 7 епизод Ниша никва не я даваха.. А Итън е толкова готин,просто е ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 новият епизод също беше много готин, обаче очаквах повече да заплетат нещата и да оставят Сътън в затвора.. интересно ми е сега какво ще се случи, след като зае мястото на Ема и Алек как е разбрал къде е Сътън, аман от тоя Джъстин май също крие нещо, както и предполагах.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Кристин не знае,че майката на Сътън е Ани Хобс Не, не знае все още. Имам чувството, че Сътън и Ема всъщност са биологични деца на Тед или на Алек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Не, не знае все още. Имам чувството, че Сътън и Ема всъщност са биологични деца на Тед или на Алек. И аз така смятам... Изгледах 8-ми епизод..смятам,че Джъстин е брат на Ема и Сътън,определено има нещо общо м/у тях.1-во гривната,която даде на Лоръл май е доста позната на Тед,така я изгледа..държи снимка на семейство Мърсър и се навърта около тях..това ще е доста интересно! И защо мамка му Сътън от затвора написа такова писмо до родителите ли те си,в което казва,че Ема нарочно й е заела мястото И къде изчезна Ани,абе интересно е ...А Итън повече и повече ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Сътън е голяма пачавра, от самото начало подозирах, че така ще стане накрая ще дам по-голям коментар след като изгледам 9-ти епизод, но определено стана адски интересно.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Още няма букви за 9-ти епизод :X Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Много бавно го превеждат тоя сериал.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Това ли беше 1 ви сезон, само 10 епизода???!! П.П Сега прочетох коментарите, 1 ви сезон продължава януари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 19 Author Report Share Публикувано Октомври 19 Това ли беше 1 ви сезон, само 10 епизода???!! П.П Сега прочетох коментарите, 1 ви сезон продължава януари големи паузи правят летните сериали, лъжкините свършват през август и продължават през януари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 KУРоният номер на ABC Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Точно на най-интересното го спряха, мамицата им :feminist_en: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 наистина го спряха на най-интересното.. подозирам, че Алек е наел някого да убие Сътън, а може и самата Ани да е била.. не е много логично да убие собствената си дъщеря, обаче явно нещо е станало, щото още от малка не я е взела, а взе само Ема.. много интересно и заплетено стана, нямам търпение да януари вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Искам да попитам 9 и 10 епизод има ли ги в HD формат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 кога ще почва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Season 1, Episode 11: O Twin, Where Art Thou? Original Air Date—2 January 2012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Излезна,само субтитри да има и ще е супер... Що не го качват с HD качество? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Излезна,само субтитри да има и ще е супер... Що не го качват с HD качество? В Арената го има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.