Jump to content

"The Lying Game" / "Игра на Лъжи"

Препоръчани коментари

На мен ми е много странен този сериал. Някои от актьорите са ми неприятни като физиономии. Не знам защо така. Иначе сюжета не е лош, ама ако трябва да съм честен му липсва екшън. Муден ми върви. Финалът като за финал на сезон беше много слаб, всичко се знаеше от преди това. Абе никаква интрига няма. Дано вторият сезон е по-добър.

image.jpg
Сподели в други сайтове

• 2 months later...
  • Отговори 113
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Спряха ли го този сериал ? От коментарите изглежда много интересен и се чудя дали да не го почна.

На мен историята ми е интересна. Също като в "Лъжкините", се случва да провлачат действието и все изникват нови тайни, без да има разкриване на стари, но не е скучно, определено.

А и атмосферата на Финикс... Дано във втория сезон поне се разбере всичко около Ани/Ребека по - раничко!

Сподели в други сайтове

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Първият епизод от втори сезон ми хареса, макар да очаквах мъъъъъъъъъничко повече.

След малко ще видя как са се справили и с втория.

Сподели в други сайтове

Нещо началото на втори сезон ми идва слабо засега. Дано стане нещо интересно най-накрая в този сериал, че започна да ми доскучава яко.

image.jpg
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Честно казано това е най-интересния сериал който следя в момента! Още си ми харесва атмосферата, развитието и героите.

С интерес си го следя :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Кефи ме сериалчето и мен.

Нещо 2-ри сезон не е така интересен, но предполагам ще е и последен, така че очаквам развръзки.

Като цяло няма много възможност да го размотават за 3-сезон и нагоре.

Самият сюжет е заключен между малко образи. :)

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Малеееее... :o Последният епизод беше просто уникален. Още не мога да повярвам, че това е убиецът. Никога не съм подозирал точно този перонаж. Няма да разкривам за тези, които още не са гледали епизода, но ще им каже, че изненадите са много.

Иначе не се знае дали сериалът ще има още епизоди или ще го прекратят.

image.jpg
Сподели в други сайтове

До кой епизод са стигнали? Мен ме мързи да си пусна 2 сезон.

До 10 епизод на втори сезон. Сега е в почивка. Ако рейтингът се хареса на телевизията, ще поръчат още епизоди, ако не - ще си остане така.

image.jpg
Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Този месец ще се разбере дали ще има поръчани нови епизоди. От една страна ми се ще да го подновят, развитие има и се надявам да продължава така, а не като Лъжкините- мистерия след мистерия и става още по- объркано.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

За съжаление ABC Family официално потвърдиха, че сериалът е прекратен. Няма да има повече епизоди. Много жалко, ставаше все по-интересно. Не мисля, че точно този сериал трябваше да спрат, но... Сега ще си го припомням по БТВ.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Е, щом е спрян, ще си го дръпна да го изгледам отново, спокойна, че няма да има повече обрати, които да ме изправят на нокти. :1000 (29):

Жалко, наистина, беше ми интересно как ще реагират всички на Тейър и разкритието около него, както и дали е вярно. И истината за Ема и Сатън, но... какво да се прави, не може всички сериали да просъществуват.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...