Jump to content

"The Lying Game" / "Игра на Лъжи"

Препоръчани коментари

Eма и Сътън може ли да са толкова различни характери, а уж близначки! Едната кучка до няма и къде, а другата супер свястна. От Итън пък не съм очаквала да направи такова нещо, помияр долен :gun_bandana:

Да,хем я целуна,а и май са преспали,защото когато го арестуваха беше с разкопчана риза. :gun_bandana:

И кво излезе,че Ема сигурно ще е хване с Теър,а Итън със Сътън :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

• Отговори 113
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Всичките им сериали са еднакви - богати семейства, разглезени келеши с ужасно много свободно време, семейни тайни, близнаци, осиновявания и най-дразнещото за мен - всеки спи с всеки!

Ако наистина съберат Ема и тоя Теър ще е супер тъпо!

image.jpg
Сподели в други сайтове

:gun_bandana: :gun_bandana: Тая Сътън ме дразни ужасно много! Как се направи на Ема и ги раздели :gun_bandana: :gun_bandana:

Добре,че пуснаха Итън!

Не стига , че пак им направи мръсно и пак тънко се размина гаднярката... :helpsmilie:

Мислех, че тоя път ще се скарат сериозно и Ема ще каже на родителите на Сатън.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Еми аз доколкото разбрах Ребека и Тед са биологичните родители на Сътън и Ема. Само не схванах каква е онази в психиатрията. Май всъщност Ребека е трябвало да бъде в болница, но са натирили другата...нещо не ми е много ясно. Някой да разясни.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Еми аз доколкото разбрах Ребека и Тед са биологичните родители на Сътън и Ема. Само не схванах каква е онази в психиатрията. Май всъщност Ребека е трябвало да бъде в болница, но са натирили другата...нещо не ми е много ясно. Някой да разясни.

Онази в болницата е Ани Хобс,Сътън и Ема си мислеха,че им е майка,но се оказа,че не е..

Тая Ребека уж се представя за Ани,но под друго име,май така каза на Тед и Алекс Райбек.

Абе много заплетено!Ще изгледам и 20-ти епизод и пак ще си дам мнението,да видим дали нещо интересно ще стане :)

Сподели в други сайтове

Тази вечер ще гледам последните два епизода... сериала ми е любим,може да се каже,че само него следя с такъв интерес,както вампирите и свръхестествено :D

НООООО,какво чета в интернет за Бога? :( Не се знае дали щяло да има нов сезон,а ако има ще е в началото на 2013 (ако доживеем) WTF? :D

Иначе Сатън (какво име само,а?) ми е любимка,обичам такива момичета дето са злобни,красиви и секси КУЧКИ.За това и Катрин ми е любимката във вампирите :D

Сподели в други сайтове

Много ама много як край,ейтакива ги най обичам отворени дето те държат в напрежение и с нетърпение очакваш следващата серия.. :D

1000%20(29).gif верно ли ти хареса?

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Втори сезон го готвят за зимна премиера, не лятна.

Радвам се, че подновиха сериала, за един сезон се случиха много неща, очаквам така да е и във втория. Обаче ми се иска да не се задават чак толкова въпроси, които да остават дълго без отговор. Ефекта е обратен- вместо интерес, буди раздразнение на моменти. Като в "Малки сладки лъжкини".

Сподели в други сайтове

• 2 months later...
Аз така и не изгледах финала на 1-ви сезон, след като не ми се отваряха последните 2 епизода заради mp4 формата на файловете :helpsmilie:

И не знаеш какво стана?:helpsmilie: :1000 (29): Готин беше финала, във втория сезон ще бъде каша.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...