AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Eма и Сътън може ли да са толкова различни характери, а уж близначки! Едната кучка до няма и къде, а другата супер свястна. От Итън пък не съм очаквала да направи такова нещо, помияр долен Да,хем я целуна,а и май са преспали,защото когато го арестуваха беше с разкопчана риза. И кво излезе,че Ема сигурно ще е хване с Теър,а Итън със Сътън Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Итън е идиот, а тъпата нещастница Сътън беше ясно, че ще накрая ще го открадне усещам обаче нова двойка - Ема и Теър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Всичките им сериали са еднакви - богати семейства, разглезени келеши с ужасно много свободно време, семейни тайни, близнаци, осиновявания и най-дразнещото за мен - всеки спи с всеки! Ако наистина съберат Ема и тоя Теър ще е супер тъпо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Сътън е отвратителна уличница, няма такъв дразнител като тая трябва да я разкарат по някакъв начин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тая Сътън ме дразни ужасно много! Как се направи на Ема и ги раздели Добре,че пуснаха Итън! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Тая Сътън ме дразни ужасно много! Как се направи на Ема и ги раздели Добре,че пуснаха Итън! Не стига , че пак им направи мръсно и пак тънко се размина гаднярката... Мислех, че тоя път ще се скарат сериозно и Ема ще каже на родителите на Сатън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Кога ще започва 2ри сезон? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Кога ще започва 2ри сезон? Нямам представа,но може би лятото,а някой да ми обясни ква е тая Ребека? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Еми аз доколкото разбрах Ребека и Тед са биологичните родители на Сътън и Ема. Само не схванах каква е онази в психиатрията. Май всъщност Ребека е трябвало да бъде в болница, но са натирили другата...нещо не ми е много ясно. Някой да разясни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Еми аз доколкото разбрах Ребека и Тед са биологичните родители на Сътън и Ема. Само не схванах каква е онази в психиатрията. Май всъщност Ребека е трябвало да бъде в болница, но са натирили другата...нещо не ми е много ясно. Някой да разясни. Онази в болницата е Ани Хобс,Сътън и Ема си мислеха,че им е майка,но се оказа,че не е.. Тая Ребека уж се представя за Ани,но под друго име,май така каза на Тед и Алекс Райбек. Абе много заплетено!Ще изгледам и 20-ти епизод и пак ще си дам мнението,да видим дали нещо интересно ще стане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 има ли го качен някъде в avi формат, понеже в mp4 не ми го отваря никой плеър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Тази вечер ще гледам последните два епизода... сериала ми е любим,може да се каже,че само него следя с такъв интерес,както вампирите и свръхестествено НООООО,какво чета в интернет за Бога? Не се знае дали щяло да има нов сезон,а ако има ще е в началото на 2013 (ако доживеем) WTF? Иначе Сатън (какво име само,а?) ми е любимка,обичам такива момичета дето са злобни,красиви и секси КУЧКИ.За това и Катрин ми е любимката във вампирите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 За това и Катрин ми е любимката във вампирите Катрин е мега яката, ама тая Сътън е прекалено тъпа нещастница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 изгледах финала,многоо зле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 изгледах финала,многоо зле И като не се знае дали ще го продължат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много ама много як край,ейтакива ги най обичам отворени дето те държат в напрежение и с нетърпение очакваш следващата серия.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много ама много як край,ейтакива ги най обичам отворени дето те държат в напрежение и с нетърпение очакваш следващата серия.. верно ли ти хареса? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 верно ли ти хареса? Самия край,ДА!Епизода като цяло можеше да е по динамичен,като за последно но.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Самия край,ДА!Епизода като цяло можеше да е по динамичен,като за последно но.. А там със Сътън и Ребека и как прибраха Алекс най-накрая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ооо да,даже не разбрах какво се случи... много злобни кучки се оказаха тия,ама на психо като тоя такиа му трябват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Втория сезон е официално потвърден и ще започне лятото! :] Koга точно така и не разбрах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Втори сезон го готвят за зимна премиера, не лятна. Радвам се, че подновиха сериала, за един сезон се случиха много неща, очаквам така да е и във втория. Обаче ми се иска да не се задават чак толкова въпроси, които да остават дълго без отговор. Ефекта е обратен- вместо интерес, буди раздразнение на моменти. Като в "Малки сладки лъжкини". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Втори сезон го готвят за зимна премиера, не лятна. олеле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Аз така и не изгледах финала на 1-ви сезон, след като не ми се отваряха последните 2 епизода заради mp4 формата на файловете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Аз така и не изгледах финала на 1-ви сезон, след като не ми се отваряха последните 2 епизода заради mp4 формата на файловете И не знаеш какво стана? :1000 (29): Готин беше финала, във втория сезон ще бъде каша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.