ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Гледах премиерата по БТВ, но не успя да ме впечатли. Мислех си, че ще успее да ме накара всеки ден да съм пред телевизора, очаквайки нов епизод, но уви - не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Гледах премиерата по БТВ, но не успя да ме впечатли. Мислех си, че ще успее да ме накара всеки ден да съм пред телевизора, очаквайки нов епизод, но уви - не. Реално, и мен първите епизоди не ме впечатлиха, но по-натам стана доста интересно. Особено втори сезон е супер, много по-добър от първи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 От понеделник започват да излъчват и втория сезон по БТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 До колкото разбрах сериала приключва след втори сезон, вярно ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 До колкото разбрах сериала приключва след втори сезон, вярно ли е ? Да, така е. А и втори сезон е само 10 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Да, така е. А и втори сезон е само 10 епизода. Много тъпо, ще свърши без да има някакъв финален край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много тъпо, ще свърши без да има някакъв финален край.За съжаление, да. Но като цяло повечето неща се разкриват. На 90% си е завършен според мен. Аз през цялото време се интересувах от това кой е убиецът, а това се разкри в последният епизод. Само дето Ема и Итън не се събраха, ама на мен така или иначе не ми харесваха като двойка... По-важните неща се разплетоха до края на сезона, спокойно. То реално погледнато, нямаше какво повече да дават в този сериал, за да го подновят. Да бяха направили само 1 епизод още, за да се доразплетат нещата и готово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 За съжаление, да. Но като цяло повечето неща се разкриват. На 90% си е завършен според мен. Аз през цялото време се интересувах от това кой е убиецът, а това се разкри в последният епизод. Само дето Ема и Итън не се събраха, ама на мен така или иначе не ми харесваха като двойка... По-важните неща се разплетоха до края на сезона, спокойно. То реално погледнато, нямаше какво повече да дават в този сериал, за да го подновят. Да бяха направили само 1 епизод още, за да се доразплетат нещата и готово. Е чак пък да е нямало какво да се развие. Нещата се изясниха за зрителите, но пък си останаха неразкрити за самите герои в сериала. Като цяло няма никакъв финал за мен. Харесваше ми сериалчето и ми се искаше да си го довършат поне, но не е първият прекъснат ей-така, няма и да е последният. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Айде, завършиха го и по БТВ. Като цяло, добър сериал. Следях го с интерес за втори път сега по телевизията. Само на разбрах защо дадоха трите последни епизода наведнъж и то в събота? Аз не знаех, че ще ги излъчат днес и ги хванах съвсем случайно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Само не разбрах защо дадоха трите последни епизода наведнъж и то в събота? За да си освободят място за турския сериал, с който да конкурират Нова ТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 За да си освободят място за турския сериал, с който да конкурират Нова ТВ. Да, за пореден път се убеждавам колко са зле от тая телевизия. Само ни пробутват тъпите си турски сериали, а американските продукции все ги прецакват. Аз лично този тв сезон няма да гледам БТВ. Нищо не ми грабва интереса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Скоро се навих на тоя сериал и за по-малко от 2 седмици изгледах всичко. Мисля, че можеше поне да пуснат още 1-2 епизода за да се доразкрият нещата напълно, защото сега е малко до никъде. Жалко, че е прекъснат, тъкмо се зарибих.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Между другото забравих да вметна нещо, което и вие сигурно сте забелязали, че Александра Чандо и Нина Добрев си приличат доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Между другото забравих да вметна нещо, което и вие сигурно сте забелязали, че Александра Чандо и Нина Добрев си приличат доста. О, това не е тайна за никого, доста се коментира и в медиите. Александра дори се е явявала на кастинг за ролята на Елена, но за щастие са избрали Нина. Много я харесвам Чандо, но Нина още повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.