Боби Публикувано на Август 18 Report Share Публикувано на Август 18 В последните месеци ми прави впечатление силното опланетване на раздел Поп-фолк. Със скоростта, с която се затварят теми, налага цензура и правила, очаквам скоро разделът да стане официален форум на Пайнер и Планета. Едно от най-хубавите неща на този форум беше по-голямата свобода при коментиране на различните неща свързани с поп-фолка, сега тази свобода е отнета и това никак не ме радва. Затова спрете с пренавиването и престараването и оставете разделът да си живее своя живот, като следите само за обиди, спам и повтарящи се теми. Не може теми, че Ивана е записала дует с Годжи или, че Деси Слава има записани 2 нови песни да се заключват, защото видиш ли нямало какво да се обсъжда...Какво значи няма какво да се обсъжда???? Нали това е раздел поп-фолк, нали тези новини са поп-фолк, нали това правим от 9 години вече по форумите - обсъждаме. Откъде накъде да ще бъдем лишавани от тази ни възможност само защото някой е преценил, че няма какво да се обсъжда....А и да няма, какво от това - факт ли е, че е свързано с поп-фолк-факт, факт ли е, че е новина - факт. Ами оставяш го тогава, а не го заключваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 А искахте още модератори, щото тези не вършели нищо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 А искахте още модератори, щото тези не вършели нищо Не си разбрал, момо. Те не вършат нищо, защото не трият обидите и спама...Но това няма общо с недопускането на БАШ поп-фолк теми в раздел поп-фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Хахахах да ве, спама който в момента си стои в скандалите не се трие, тъпата анкета между Цвета и Андра още си стои, а теми като на Дес и Ивана се заключват от раз ;Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Хахахах да ве, спама който в момента си стои в скандалите не се трие, тъпата анкета между Цвета и Андра още си стои, а теми като на Дес и Ивана се заключват от раз ;Д По-точно казано, което им харесва - не го пипат, което не им допада или се трие или заключва.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 E то ако критерия е безпристрастност, само аз мога да съм полезен, ма няма да го направя Останалите, който и да хвана няма да е безпристрастен, в крайна сметка сте тук, защото сте фенове на някоя певачка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 все недоволни нищо не сме правили,пускат по 10 еднакви теми и спамят навсякъде,неможе по цял ден да висим тук и да ви удисваме за всичко! Едит:Относно затварянето на темите съм съгласен с Боби,защото наистина то раздела за новини в поп фолка е само 4 странички и всеки ден намалява,според мен не трябва да се затварят и темите за бъдещи проекти,но да кажеш че нищо не правим тва вече е прекалено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 все недоволни нищо не сме правили,пускат по 10 еднакви теми и спамят навсякъде,неможе по цял ден да висим тук и да ви удисваме за всичко! Едит:Относно затварянето на темите съм съгласен с Боби,защото наистина то раздела за новини в поп фолка е само 4 странички и всеки ден намалява,според мен не трябва да се затварят и темите за бъдещи проекти,но да кажеш че нищо не правим тва вече е прекалено! Съгласен съм за темите за бъдещи проекти - може да не се прави тема за всяка предстояща песен, но един предстоящ албум, изненадващ дует или по - скъп и мащабен клип примерно мисля, че заслужават тема, особено когато се очаква албум - нека има къде хората да споделят очакванията си за новите песни в него, за фотосесията, представянето, кои от познатите песни искат да са вътре и кои - не и т.н. Не ми харесва, че няколко теми, в които ставаше въпрос за предстоящите албуми на Преслава и Цветелина Янева бяха затворени защото видиш ли, нямало какво да се обсъжда. Попитах защо няма тема, в която да се вписват предстоящите клипове по музикалните телевизии, а един потребител (не модератор) ми отговори да престанем да се опитваме да превръщаме форума в този на "Планета" - ами нали основно това трябва да се обсъжда в Поп-Фолк раздела - музикалните проекти на фолк певците, а не коя с кого спи и т.н.? Надявам се да получим правото да пишем и за предстоящи проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Темата за видеоклиповете я създадох наново да се надяваме този път никой да не си превишава правата и да я изтрие отново без никакво обяснение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Темата за видеоклиповете я създадох наново да се надяваме този път никой да не си превишава правата и да я изтрие отново без никакво обяснение! ОК, мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Това което не ми допада там е че нови потребители пишат в забравени от бога теми вече, 5-6 месеца по-късно. Спама и обидите е хубаво да се ЗАБРАНЯТ, трябва да се обсъжда само поп-фолка според мен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Ще помоля друг път като ми се трие тема за малко разяснение на ЛС от модератора изтрил темата, та да си знам за напред като поствам , че стане ли 2ри път ще пада як хранеж Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Ще помоля друг път като ми се трие тема за малко разяснение на ЛС от модератора изтрил темата, та да си знам за напред като поствам , че стане ли 2ри път ще пада як хранеж Защо ли се сещам за кого говориш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Защо ли се сещам за кого говориш Не знам за кой става дума,но лошо че се изтри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Не знам за кой става дума,но лошо че се изтри! коя тема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 коя тема Скан от НФ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Скан от НФ А, тази са я изтрили защото във форума е забранено пускането на сканове от това списание Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 А, тази са я изтрили защото във форума е забранено пускането на сканове от това списание Ясно,добре,че си го свалих Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Все едно за първи път чувате, че не се толерират сканове на цели списания тук... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Все едно за първи път чувате, че не се толерират сканове на цели списания тук... Щом съм го постнал значи не съм знаел... Както и да е, ще си знам занапред... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Спама и обидите е хубаво да се ЗАБРАНЯТ, трябва да се обсъжда само поп-фолка според мен. Съгласен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Щом съм го постнал значи не съм знаел... Както и да е, ще си знам занапред... Предположих, за това си без наказание. Иначе наказвам за подобни сканове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Защо се толерира през ден да се правят теми за рождения ден на всяка известна и неизвестна фолк певица? Че и за форумци понякога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Защо се толерира през ден да се правят теми за рождения ден на всяка известна и неизвестна фолк певица? Че и за форумци понякога? В почти всеки форум има такива теми за поздрави за РД, само, че е една тема и в нея се пишат поздравите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.