Sisa Публикувано на Август 22 Report Share Публикувано на Август 22 След раздялата със съпруг си Марк Антъни, Дженифър Лопес е изцяло отдадена на работата. Звездата не само се е съгласила отново да бъде в журито на "American Ido"l, но и този уикенд засне нов видеоклип в Лос Анджелис. Лентата ще е към песента "Papi". J. Lo показа отлична физическа форма, подчертавайки плосък корем с широк шорти. На снимачната площадка Лопес изглеждаше много щастливи и ентусиазирана. Снимки от снимачната площадка: Papi Видео: http://www.youtube.com/watch?v=aMa15_G6jN0 http://www.youtube.com/watch?v=tzEb4Ud4Nw8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 очаквам го с нетърпение, песента е страхотна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Тази година направи най-големите хитове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 От кога чакам видео на любимата ми песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 slavito007 каза: От кога чакам видео на любимата ми песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Време беше! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Май клипа ще е на някаква нова версия. И звучи доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 А кога долу-горе се чака клипа, някой знае ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Някъде четох, че май около 25-ти септември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Тая песен защо ми звучи като една от най-известните песни на Кат Делуна?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 VASSETO каза: Тая песен защо ми звучи като една от най-известните песни на Кат Делуна?! ахаха, на Red One е песента, който е направил и Run the show, ако не се лъжа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 PROVOKATOR каза: ахаха, на Red One е песента, който е направил и Run the show, ако не се лъжа... Всъщност по-скоро ми напомня на песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 А, щях да забравя - и на Party o`clock ми прилича много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Sisa каза: Някъде четох, че май около 25-ти септември. Пфф.. защо толкова късно.. Дано го пусне по-рано - към 5-10-ти някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
game over. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ще чакам клипа, песента е супер яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Много красива, ей. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Цитат Официалната премиера на клипа към сингъла "Papi" ще е на 16.09.2011 (петък) в шоуто ”Good Morning America” от 08:30 часа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Клипа е страхотен! Днес най-вероятно ще излезе целият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 И на мен не ми харесва, прекалено ми е муден, за песен с подобен заряд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Защо шофира без колан ... и то в такива гонки и надпревари ... Клипът е тъп за тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 zai4eto82 каза: Клипът ще излезе утре е писала Джей Ло преди 4 часа в Туитър: JLo Jennifer Lopez : #staytuned #papi video is coming tomorrow 4 hours ago Т.е. след няколко часа ще излезе.. към 4-5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.