Jump to content

WWE

Препоръчани коментари

Здравейте на всички - които следят или от време на време гледат кеч, нека да коментира тук всичко около WWE.

Вече няколко седмици без Винс Макмеън който не е собственик на Световната Федерация по кеч - На 18 Юли Трите Хикса 'Играта' се завърна от името на борда на директорите на WWE в 'Първична сила' за да освободи Винс от задълженията си като председател на WWE... Дано след като Трите Хикса е собственик - дано да видим завръщането на "Attitude Era"-та, (за тези които са гледали кеч през 1996 - 2003) Трите Хикса отново да върне истинското вълнение от преди, а не скучните мачове на Джон Сина където всички знаем колко е надценяван, но добре, че СМ Пънк се изправи пред цялата федерация и е време да оправи скучната ситуация която в момента цари в тази компания.

Кой е гледал последното "Разбиване"? - Марк Хенри е 1ви претендент за Световната титла в тежка категория срещу Ренди Ортън(който м/у мисля, че е доста надценяван)

След седмица и нещо в PPV Night of champions СМ Пънк ще се бие срещи Трите Хикса д; Както и Кели Кели ще защити титлата си срещу Наталия ;д Прогнози?! ;д

Сподели в други сайтове

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Чакам Нощта на Шампионите. Ще е супер интересно. И ше има доста разправии със сигурност особено със съдийството на Трите Хикса и новия шампион и останалите двама дето останаха на земята :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Трите Хикса със сигурност ще спечели тъй като го знаем колко обича да хитрува... Точно преди края на мача Кевин Наш ще дойде и атакува един от двамата...Честно казано не знам кой - тъй като последния път Трите Хикса го удари въпреки че му е добър приятел ;д А Сина сигурно ще спечели от Дел Рио..просто няма друга опция..

Сподели в други сайтове

Кечът е едно от нещата които ги следя от много, много малък, когато навремето го даваха по БТВ. Още от време ми е любим Трите Хикса, това че е шеф на компанията може само да ме радва, защото е много добър, умен и хитър кечист и ще направи всичко възможно, за да прогресира още повече. На мен така ми се струва или напоследък Smack down ми стана доста скучен, гледам само Raw, защото там са по-интересните. Добре, че въвлякоха Sin Cara, поне е зрелищен.

Дразни ме, това че е всичко е по сценарий и се знае кой, какво ще спечели, още преди да е изигран самият мач. :wacko:

Сподели в други сайтове

- Точно 200 дни преди Wrestlemania XXVIII, убеждението на хората в компанията е, че шансовете Stone Cold Steve Austin да има мач на шоуто, са по-малко от 50%. В момента плановете са WM28 да се билдва около The Rock vs John Cena и достигането до 20:0 на Wrestlemania на The Undertaker.

- Oфициалните лица в комапнията се опитват да накарат The Rock да има мач още на Survivor Series. Първоначалната им идея е била да има само angle с негово участие, но сега плановете са се променили и Vince иска Rocky да се бие още през ноември. Както беше съобщено преди няколко дни, дискутира се и идеята за 3 мача между The Rock и John Cena. Също така, Скалата ще участва в поне 1 RAW преди 25-тото издание на ноемврийското PPV.

- В компанията все още се чудят кой мач да закрие неделното PPV Night of Champions, като засега най-големи шансове има това да е мачът между Triple H и CM Punk.

- Освен, че ще участва в утрешния Smackdown, Edge е рекламиран че ще участва и на следващия, както и на PPV-то Hell in a Cell, което ще се проведе на 1 октомври. "Rated-R Superstar" няма да е единствената пенсионирала се звезда, която ще се появи в близко бъдеще, тъй като е твърде вероятно Shawn Michaels да се появи на PPV-то Vengeance, което ще се проведе в неговия роден град, San Antonio, TX, или на RAW в края на октомври в Houston, TX, за да рекламира DVD-то “Greatest Rivalries: Bret Hart vs. Shawn Michaels”.

Пс. И не знам, дали знаете, но Alexander Rusev (Bashing Bulgarian) е подписал договор с компанията.

Сподели в други сайтове

Пс. И не знам, дали знаете, но Alexander Rusev (Bashing Bulgarian) е подписал договор с компанията.

Wooow тва е супер. Пича е голям националист и ще съм супер радостен ако това е факт. Искам да го видя възможно най-скоро на ринга на федерацията :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33):

Сподели в други сайтове

М/у другото "Нощта на шампионите" турнирът вече са го давали, май вчера. И доколкото разбрах Сина отново е победил :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: Този човек да е толкова анти, до болка натрапван и най-много му мразя шибаните физиономии, като почне да се прави :wacko: :wacko: :wacko:

Сподели в други сайтове

М/у другото "Нощта на шампионите" турнирът вече са го давали, май вчера. И доколкото разбрах Сина отново е победил :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: Този човек да е толкова анти, до болка натрапван и най-много му мразя шибаните физиономии, като почне да се прави :wacko: :wacko: :wacko:

Ееее сега дее, не издавай 1000%20(29).gif Не обичам така да знам предварително, въпреки че беше повече от логично да е той. При нас май началото на ноември ще се излъчи.

Сподели в други сайтове

Чула съм за него, но ме е страх, че ще го направят със 'злодей' репутация както Алберто Дел Рио...Като гледам американците не обичат кечисти от други държави (Само японците са ОК до колкото усещам)

Иначе Нощта на шампионите беше баси тъпотията - КелиКели да спечели още веднъж в родния град на Бет - Както и Марк Хенри новия шампион..;д

Сподели в други сайтове

Чула съм за него, но ме е страх, че ще го направят със 'злодей' репутация както Алберто Дел Рио...Като гледам американците не обичат кечисти от други държави (Само японците са ОК до колкото усещам)

Иначе Нощта на шампионите беше баси тъпотията - КелиКели да спечели още веднъж в родния град на Бет - Както и Марк Хенри новия шампион..;д

На Марк му беше време да спечели нещо, той се бие от години, а компанията не го отразява. Последните месеци голяма агресия изля върху всички. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

На Марк му беше време да спечели нещо, той се бие от години, а компанията не го отразява. Последните месеци голяма агресия изля върху всички. 1000%20(29).gif

15 години и нито 1 титла...Доста жалко, но той не се различава от дуриге кечисти - дебел, бавен, темерут - със същия екип от преди 10 год. Но както каза последните месеци - Кейн, Биг Шоу и други жертви - им размаза глезените със стол... Едва ли ще задържи титлата за дълго време...Няма те да оставят Ортън без нищо...

Сподели в други сайтове

15 години и нито 1 титла...Доста жалко, но той не се различава от дуриге кечисти - дебел, бавен, темерут - със същия екип от преди 10 год. Но както каза последните месеци - Кейн, Биг Шоу и други жертви - им размаза глезените със стол... Едва ли ще задържи титлата за дълго време...Няма те да оставят Ортън без нищо...

Лошото е, че заради такива като Сина, Ортън и т.н. другите остават с титли за кратко. Да, добри са, но нека малко и други да пипнат тая титла и да усетят, че са шампиони. Аз лично мн харесвам играта на Даниел Брайън, Джон Морисън, Алберто Дел Рио и Шеймъс. Специално Шеймъс има страшен потенциал, но хората не му се кефят, защото е мн агресивен и прави това което му харесва, а публиката харесва милички, добрички и тези които се държат добре. 1000%20(29).gif Същата работа беше и с R-truth, който отначало беше добър, после като стана лош, айде освирквания, същото е и с Крисчън. 1000%20(10).gif

Сподели в други сайтове

Лошото е, че заради такива като Сина, Ортън и т.н. другите остават с титли за кратко. Да, добри са, но нека малко и други да пипнат тая титла и да усетят, че са шампиони. Аз лично мн харесвам играта на Даниел Брайън, Джон Морисън, Алберто Дел Рио и Шеймъс. Специално Шеймъс има страшен потенциал, но хората не му се кефят, защото е мн агресивен и прави това което му харесва, а публиката харесва милички, добрички и тези които се държат добре. 1000%20(29).gif Същата работа беше и с R-truth, който отначало беше добър, после като стана лош, айде освирквания, същото е и с Крисчън. 1000%20(10).gif

Шеймъс не го понасях, но последно време ми харесва поведението му. За R-truth и Miz не вярвам да са уволнени тъй като преди няколко дена в туитър страницата на Марис (гаджето на Миз) писа, че ще ходи на ваканция - та сигурно двамата искат почивка и след някой друг месец ще измислят нещо да го върнат.

Но Ортън, Сина, Зак Райдър, Долф Зиглър и специално отвратителния Джак Суагър са Джъстин Бибъра на WWE

Сподели в други сайтове

Шеймъс не го понасях, но последно време ми харесва поведението му. За R-truth и Miz не вярвам да са уволнени тъй като преди няколко дена в туитър страницата на Марис (гаджето на Миз) писа, че ще ходи на ваканция - та сигурно двамата искат почивка и след някой друг месец ще измислят нещо да го върнат.

Но Ортън, Сина, Зак Райдър, Долф Зиглър и специално отвратителния Джак Суагър са Джъстин Бибъра на WWE

И аз не вярвам да са уволнение, при положение че от Миз създадоха звезда и хората го харесаха, което е странно за мен, защото е баси мазния.... R-truth ме кефеше по времето, когато говореше за малките Джимита и се бъзикаше със Сина хахаха, Долф Зиглър пък е тооолкова противен, че няма накъде особено гаджето му Вики Гереро, която ме дразни с нейния писклив глас :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

И аз не вярвам да са уволнение, при положение че от Миз създадоха звезда и хората го харесаха, което е странно за мен, защото е баси мазния.... R-truth ме кефеше по времето, когато говореше за малките Джимита и се бъзикаше със Сина хахаха, Долф Зиглър пък е тооолкова противен, че няма накъде особено гаджето му Вики Гереро, която ме дразни с нейния писклив глас :gun_bandana:

EXCUSE ME! EXCUSE MEEEEEEEEEEE!! :1000 (29): Тя е единствената жена на която и дават микрофон и повече ефирно време от която и да е дива. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

EXCUSE ME! EXCUSE MEEEEEEEEEEE!! :1000 (29): Тя е единствената жена на която и дават микрофон и повече ефирно време от която и да е дива. :1000 (29):

Хахаха, да тва с Excuse me e rulz 1000%20(29).gif 1000%20(29).gif 1000%20(29).gif 1000%20(19).gif Случайно да знаеш след турнира "Нощта на шампионите" кой следва? Май беше Extreme rules :1000:

Като заговорихме за турнири на вас кой ви е любим, изключвам Wrestlemania, защото на 99% гледащите кеча харесват това което е и логично, де :jump:

Сподели в други сайтове

Хахаха, да тва с Excuse me e rulz 1000%20(29).gif 1000%20(29).gif 1000%20(29).gif 1000%20(19).gif Случайно да знаеш след турнира "Нощта на шампионите" кой следва? Май беше Extreme rules :1000:

Като заговорихме за турнири на вас кой ви е любим, изключвам Wrestlemania, защото на 99% гледащите кеча харесват това което е и логично, де :jump:

Следващото е след 2 седмици - Hell in a cell където ще има мач - СМ Пънк срещу Джон Сина срещу Алберто Дел Рио ;д

Сподели в други сайтове

cenahiac.jpg
HELL IN A CELL 2011
2nd October
New Orleans Arena
New Orleans, Louisiana
Кард:
WWE Championship Triple Threat Hell in a Cell Match
John Cena © vs CM Punk vs Albertio del Rio

20110919_hiac_triplethreat.jpg

World Heavyweight Championship Hell in a Cell Match
Mark Henry © vs Randy Orton

20110919_hiac_orton_henry.jpg
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

John Cena vs CM Punk vs Albertio del Rio - John Cena си връща титлата...

Mark Henry vs Randy Orton - Ортън си връща титлата

Kelly Kelly vs Beth Phoenix - Beth печели титлата

Seamus vs Christian - Шеймъс печели

Sin Cara срещу другия Син Кара - мисля, че другия ще спечели и ще си махне маската и това ще е The Miz

Така мисля, че ще стане - ще видим утре ;р

Сподели в други сайтове

John Cena vs CM Punk vs Albertio del Rio - John Cena си връща титлата...Не познах Дел Рио нов шампион след като заключи Сина извън клетката ;д

Mark Henry vs Randy Orton - Ортън си връща титлата Не познах

Kelly Kelly vs Beth Phoenix - Beth печели титлата познах

Seamus vs Christian - Шеймъс печели - познах

Sin Cara срещу другия Син Кара - мисля, че другия ще спечели и ще си махне маската и това ще е The Miz Не познах

Така мисля, че ще стане - ще видим утре ;р

Трябва да пусна едно тото тия дни....NOT ;д;д;д;

Сподели в други сайтове

Дооооооооооооста интересен турнир. Изключително заспала публика, може би беше мъртва? (дали?)

New Intercontinental tittle : WhiteIC_Main.jpg

Може би лично за мен изненадАта беше относно загубата на Сина, загубата на Ортън. То, ок са загубили, но е ясно че и също скоро ще си ги върнат, може би 2-3 седмици. :)

Пс. Вог, твоята Кели какъв бой изяде, че чак загуби до последно бях за нея, тъй като е страхотна, иначе ми е ясно че Бет е по-добра, като кечисТ. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Титлата е доста стара и най яката версия и се радвам че я върнаха, но поне да беше в черния вид ;д

То се знаеше, че Кели ще загуби - до сега колко пъти печели, че WWE я направи непобедима :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Нямам търпение за този турнир. Доста интересни мачове ни чакат поне от обявилите до този момент, най-мнго чакам този, в който участва и Играта със СМ ПЪНК, едни от най-добрите кечисти изобщо в историята в един отбор!
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...