V O G U E Публикувано на Септември 11 Report Share Публикувано на Септември 11 Здравейте на всички - които следят или от време на време гледат кеч, нека да коментира тук всичко около WWE. Вече няколко седмици без Винс Макмеън който не е собственик на Световната Федерация по кеч - На 18 Юли Трите Хикса 'Играта' се завърна от името на борда на директорите на WWE в 'Първична сила' за да освободи Винс от задълженията си като председател на WWE... Дано след като Трите Хикса е собственик - дано да видим завръщането на "Attitude Era"-та, (за тези които са гледали кеч през 1996 - 2003) Трите Хикса отново да върне истинското вълнение от преди, а не скучните мачове на Джон Сина където всички знаем колко е надценяван, но добре, че СМ Пънк се изправи пред цялата федерация и е време да оправи скучната ситуация която в момента цари в тази компания. Кой е гледал последното "Разбиване"? - Марк Хенри е 1ви претендент за Световната титла в тежка категория срещу Ренди Ортън(който м/у мисля, че е доста надценяван) След седмица и нещо в PPV Night of champions СМ Пънк ще се бие срещи Трите Хикса д; Както и Кели Кели ще защити титлата си срещу Наталия ;д Прогнози?! ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Чакам Нощта на Шампионите. Ще е супер интересно. И ше има доста разправии със сигурност особено със съдийството на Трите Хикса и новия шампион и останалите двама дето останаха на земята :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Трите Хикса със сигурност ще спечели тъй като го знаем колко обича да хитрува... Точно преди края на мача Кевин Наш ще дойде и атакува един от двамата...Честно казано не знам кой - тъй като последния път Трите Хикса го удари въпреки че му е добър приятел ;д А Сина сигурно ще спечели от Дел Рио..просто няма друга опция.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Кечът е едно от нещата които ги следя от много, много малък, когато навремето го даваха по БТВ. Още от време ми е любим Трите Хикса, това че е шеф на компанията може само да ме радва, защото е много добър, умен и хитър кечист и ще направи всичко възможно, за да прогресира още повече. На мен така ми се струва или напоследък Smack down ми стана доста скучен, гледам само Raw, защото там са по-интересните. Добре, че въвлякоха Sin Cara, поне е зрелищен. Дразни ме, това че е всичко е по сценарий и се знае кой, какво ще спечели, още преди да е изигран самият мач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 - Точно 200 дни преди Wrestlemania XXVIII, убеждението на хората в компанията е, че шансовете Stone Cold Steve Austin да има мач на шоуто, са по-малко от 50%. В момента плановете са WM28 да се билдва около The Rock vs John Cena и достигането до 20:0 на Wrestlemania на The Undertaker. - Oфициалните лица в комапнията се опитват да накарат The Rock да има мач още на Survivor Series. Първоначалната им идея е била да има само angle с негово участие, но сега плановете са се променили и Vince иска Rocky да се бие още през ноември. Както беше съобщено преди няколко дни, дискутира се и идеята за 3 мача между The Rock и John Cena. Също така, Скалата ще участва в поне 1 RAW преди 25-тото издание на ноемврийското PPV. - В компанията все още се чудят кой мач да закрие неделното PPV Night of Champions, като засега най-големи шансове има това да е мачът между Triple H и CM Punk. - Освен, че ще участва в утрешния Smackdown, Edge е рекламиран че ще участва и на следващия, както и на PPV-то Hell in a Cell, което ще се проведе на 1 октомври. "Rated-R Superstar" няма да е единствената пенсионирала се звезда, която ще се появи в близко бъдеще, тъй като е твърде вероятно Shawn Michaels да се появи на PPV-то Vengeance, което ще се проведе в неговия роден град, San Antonio, TX, или на RAW в края на октомври в Houston, TX, за да рекламира DVD-то “Greatest Rivalries: Bret Hart vs. Shawn Michaels”. Пс. И не знам, дали знаете, но Alexander Rusev (Bashing Bulgarian) е подписал договор с компанията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Пс. И не знам, дали знаете, но Alexander Rusev (Bashing Bulgarian) е подписал договор с компанията. Wooow тва е супер. Пича е голям националист и ще съм супер радостен ако това е факт. Искам да го видя възможно най-скоро на ринга на федерацията :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 М/у другото "Нощта на шампионите" турнирът вече са го давали, май вчера. И доколкото разбрах Сина отново е победил Този човек да е толкова анти, до болка натрапван и най-много му мразя шибаните физиономии, като почне да се прави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 М/у другото "Нощта на шампионите" турнирът вече са го давали, май вчера. И доколкото разбрах Сина отново е победил Този човек да е толкова анти, до болка натрапван и най-много му мразя шибаните физиономии, като почне да се прави Ееее сега дее, не издавай Не обичам така да знам предварително, въпреки че беше повече от логично да е той. При нас май началото на ноември ще се излъчи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Пс. И не знам, дали знаете, но Alexander Rusev (Bashing Bulgarian) е подписал договор с компанията. Чула съм за него, но ме е страх, че ще го направят със 'злодей' репутация както Алберто Дел Рио...Като гледам американците не обичат кечисти от други държави (Само японците са ОК до колкото усещам) Иначе Нощта на шампионите беше баси тъпотията - КелиКели да спечели още веднъж в родния град на Бет - Както и Марк Хенри новия шампион..;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Чула съм за него, но ме е страх, че ще го направят със 'злодей' репутация както Алберто Дел Рио...Като гледам американците не обичат кечисти от други държави (Само японците са ОК до колкото усещам) Иначе Нощта на шампионите беше баси тъпотията - КелиКели да спечели още веднъж в родния град на Бет - Както и Марк Хенри новия шампион..;д На Марк му беше време да спечели нещо, той се бие от години, а компанията не го отразява. Последните месеци голяма агресия изля върху всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 На Марк му беше време да спечели нещо, той се бие от години, а компанията не го отразява. Последните месеци голяма агресия изля върху всички. 15 години и нито 1 титла...Доста жалко, но той не се различава от дуриге кечисти - дебел, бавен, темерут - със същия екип от преди 10 год. Но както каза последните месеци - Кейн, Биг Шоу и други жертви - им размаза глезените със стол... Едва ли ще задържи титлата за дълго време...Няма те да оставят Ортън без нищо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 15 години и нито 1 титла...Доста жалко, но той не се различава от дуриге кечисти - дебел, бавен, темерут - със същия екип от преди 10 год. Но както каза последните месеци - Кейн, Биг Шоу и други жертви - им размаза глезените със стол... Едва ли ще задържи титлата за дълго време...Няма те да оставят Ортън без нищо... Лошото е, че заради такива като Сина, Ортън и т.н. другите остават с титли за кратко. Да, добри са, но нека малко и други да пипнат тая титла и да усетят, че са шампиони. Аз лично мн харесвам играта на Даниел Брайън, Джон Морисън, Алберто Дел Рио и Шеймъс. Специално Шеймъс има страшен потенциал, но хората не му се кефят, защото е мн агресивен и прави това което му харесва, а публиката харесва милички, добрички и тези които се държат добре. Същата работа беше и с R-truth, който отначало беше добър, после като стана лош, айде освирквания, същото е и с Крисчън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 Лошото е, че заради такива като Сина, Ортън и т.н. другите остават с титли за кратко. Да, добри са, но нека малко и други да пипнат тая титла и да усетят, че са шампиони. Аз лично мн харесвам играта на Даниел Брайън, Джон Морисън, Алберто Дел Рио и Шеймъс. Специално Шеймъс има страшен потенциал, но хората не му се кефят, защото е мн агресивен и прави това което му харесва, а публиката харесва милички, добрички и тези които се държат добре. Същата работа беше и с R-truth, който отначало беше добър, после като стана лош, айде освирквания, същото е и с Крисчън. Шеймъс не го понасях, но последно време ми харесва поведението му. За R-truth и Miz не вярвам да са уволнени тъй като преди няколко дена в туитър страницата на Марис (гаджето на Миз) писа, че ще ходи на ваканция - та сигурно двамата искат почивка и след някой друг месец ще измислят нещо да го върнат. Но Ортън, Сина, Зак Райдър, Долф Зиглър и специално отвратителния Джак Суагър са Джъстин Бибъра на WWE Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Шеймъс не го понасях, но последно време ми харесва поведението му. За R-truth и Miz не вярвам да са уволнени тъй като преди няколко дена в туитър страницата на Марис (гаджето на Миз) писа, че ще ходи на ваканция - та сигурно двамата искат почивка и след някой друг месец ще измислят нещо да го върнат. Но Ортън, Сина, Зак Райдър, Долф Зиглър и специално отвратителния Джак Суагър са Джъстин Бибъра на WWE И аз не вярвам да са уволнение, при положение че от Миз създадоха звезда и хората го харесаха, което е странно за мен, защото е баси мазния.... R-truth ме кефеше по времето, когато говореше за малките Джимита и се бъзикаше със Сина хахаха, Долф Зиглър пък е тооолкова противен, че няма накъде особено гаджето му Вики Гереро, която ме дразни с нейния писклив глас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 И аз не вярвам да са уволнение, при положение че от Миз създадоха звезда и хората го харесаха, което е странно за мен, защото е баси мазния.... R-truth ме кефеше по времето, когато говореше за малките Джимита и се бъзикаше със Сина хахаха, Долф Зиглър пък е тооолкова противен, че няма накъде особено гаджето му Вики Гереро, която ме дразни с нейния писклив глас EXCUSE ME! EXCUSE MEEEEEEEEEEE!! :1000 (29): Тя е единствената жена на която и дават микрофон и повече ефирно време от която и да е дива. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 EXCUSE ME! EXCUSE MEEEEEEEEEEE!! :1000 (29): Тя е единствената жена на която и дават микрофон и повече ефирно време от която и да е дива. :1000 (29): Хахаха, да тва с Excuse me e rulz Случайно да знаеш след турнира "Нощта на шампионите" кой следва? Май беше Extreme rules Като заговорихме за турнири на вас кой ви е любим, изключвам Wrestlemania, защото на 99% гледащите кеча харесват това което е и логично, де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 Хахаха, да тва с Excuse me e rulz Случайно да знаеш след турнира "Нощта на шампионите" кой следва? Май беше Extreme rules Като заговорихме за турнири на вас кой ви е любим, изключвам Wrestlemania, защото на 99% гледащите кеча харесват това което е и логично, де Следващото е след 2 седмици - Hell in a cell където ще има мач - СМ Пънк срещу Джон Сина срещу Алберто Дел Рио ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 HELL IN A CELL 2011 2nd October New Orleans Arena New Orleans, Louisiana Кард: WWE Championship Triple Threat Hell in a Cell Match John Cena © vs CM Punk vs Albertio del Rio World Heavyweight Championship Hell in a Cell Match Mark Henry © vs Randy Orton Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Kelly Kelly © vs Beth Phoenix Sheamus vs Christian Може да напишете и прогнози, според вас какви ще са резултатите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 John Cena vs CM Punk vs Albertio del Rio - John Cena си връща титлата... Mark Henry vs Randy Orton - Ортън си връща титлата Kelly Kelly vs Beth Phoenix - Beth печели титлата Seamus vs Christian - Шеймъс печели Sin Cara срещу другия Син Кара - мисля, че другия ще спечели и ще си махне маската и това ще е The Miz Така мисля, че ще стане - ще видим утре ;р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 John Cena vs CM Punk vs Albertio del Rio - John Cena си връща титлата...Не познах Дел Рио нов шампион след като заключи Сина извън клетката ;д Mark Henry vs Randy Orton - Ортън си връща титлата Не познах Kelly Kelly vs Beth Phoenix - Beth печели титлата познах Seamus vs Christian - Шеймъс печели - познах Sin Cara срещу другия Син Кара - мисля, че другия ще спечели и ще си махне маската и това ще е The Miz Не познах Така мисля, че ще стане - ще видим утре ;р Трябва да пусна едно тото тия дни....NOT ;д;д;д; Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Дооооооооооооста интересен турнир. Изключително заспала публика, може би беше мъртва? (дали?) New Intercontinental tittle : Може би лично за мен изненадАта беше относно загубата на Сина, загубата на Ортън. То, ок са загубили, но е ясно че и също скоро ще си ги върнат, може би 2-3 седмици. Пс. Вог, твоята Кели какъв бой изяде, че чак загуби до последно бях за нея, тъй като е страхотна, иначе ми е ясно че Бет е по-добра, като кечисТ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 Титлата е доста стара и най яката версия и се радвам че я върнаха, но поне да беше в черния вид ;д То се знаеше, че Кели ще загуби - до сега колко пъти печели, че WWE я направи непобедима :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 VENGEANCE 2011 23rd October AT&T Center San Antonio,Texas Match Card: WWE Championship Alberto Del Rio© vs John Cena World Heavyweight Championship Mark Henry© vs Big Show Triple H & CM Punk vs The Miz & R-Truth Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Нямам търпение за този турнир. Доста интересни мачове ни чакат поне от обявилите до този момент, най-мнго чакам този, в който участва и Играта със СМ ПЪНК, едни от най-добрите кечисти изобщо в историята в един отбор! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.