Jump to content

WWE

Препоръчани коментари

Мразя новия собственик, Джон Лауринатис ли къв е там...Дори Теди Лонг прави по добри мачове в 'Разбиване' - явно при този ще гледаме бой с калъвки... :dontgetit:

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Кви са тия изнасилени турнири и нагласени? То е ясно, че сценаристите планират правят всичко, ама дайде малко реалност....... къде се е видяло Трите Хикса да изгуби от някви смешници квито са Миз и ония черния?? Ясно ми е че се опитва да ги издигне, като тия бият по-силните и великите, ама айде поне малко респект към тях.

Иначе беше яко тва с Биг Шоу и Хенри, дет срутиха бойното поле хаха а Сина е тотално лайно, още повече ми пада в очите.

Сподели в други сайтове

Вог, да те попитам по принцип смак доун и raw кога ги дават? Аз досега ги гледах по Комеди, но нещо го спряха, уж е нямало рейтинг не знам си кво, ама сиг е заради тва че е скъпо.. да знам да ги тегля вече от замундата.

Сподели в други сайтове

Аз ги гледам от лайв стриим - smackdown е всеки петък - започва някъде 2/3 часа през ноща(при нас) и raw всеки понеделник пак от 2/3 часа... през седмицата дават някакви 'superstars' и 'NXT' но там са някакви леваци които не са достатъчно добри за да бъдат в големите шоута...

http://www.firstrowsports.tv/

Сподели в други сайтове

^ Мерси.

Намерих едно интервю на Александър Русев, казал е мн интерсни неща. И е от 19.10. тази година.

Александър Русев е единственият български професионален кечист. В момента се състезава в FCW(федерацията за млади таланти на WWE), която е пътят към основния ростер на компанията. Преди два месеца нашият сънародник претърпя тежка контузия, заради която ще е извън ринга за около 6 месеца, но пък това стана повод да се прибере в България, да се срещне с феновете си от Българското Кеч Общество(BWC) и да отговори на техните въпроси.

BWC: Откога гледаш кеч?

От втори клас, може би и преди това. Касети ходих да взимам, по целия град обикалях, имах един приятел, с който гледахме всеки ден, играли сме също и кеч игри.

BWC: Преди да започнеш да се занимаваш с кеч, какво си учил в България?

Израснал съм в спортно семейство и съм минал през много спортове-баскетбол,борба,но завърших Спортното училище в Пловдив със специалност гребане, преди това учих мениджмънт. Това беше общо взето. С гребането приключих, защото станаха едни български проблеми, както се случва обикновено. После отидох в атлетиката да тласкам гюле и вече се насочих към кеча.

BWC: А ако не беше заминал за Америка, какво щеше да правиш в България

Щях да карам сигурно някоя тъмна кола с очила и да пазя някой(смее се). Аз работих в една голяма охранителна фирма преди да замина за Щатите. Общо взето винаги съм бил охрана

BWC: Сам ли реши да се занимаваш с кеч?

Сам да, абсолютно.

BWC: Родителите ти подкрепиха ли те?

Те винаги са ме подкрепяли. Майка ми каза, че ще ям много бой(смее се), но винаги са били с мен, няма значение какво съм правил.

BWC: А какво беше мнението им за кеча?

Каквото на всички, питаха това истинско ли е.

BWC: Преди да откриеш BWC знаеше ли, че има кеч фенове в България?

Не, не знаех че има нещо организирано.

BWC: Кажи за отрицателното мнение на тези, които не гледат кеч в България?

Не съм чул чак толкова неща, но какво да кажа, не че не е за всеки, то е за всеки, точно затова е тази PG ера. Явно някои имат предразсъдъци:„то фалшиво такова, кво да го гледам”, а в същото време не оценяват какво става на ринга. Предпочитат да ходят да гледат MMA, където се блъскат като животни и се трепят.

BWC: А в Америка как е отношението към кеча?

Отношението е много добро. Използват го почти като семейно забавление и оценяват труда на спортистите на ринга. Затова според мен е този спорт е много развит там, а и не само в Америка, в Япония си е традиция, в Мексико също.

BWC: Някой българин дали ще те последва в пътя към професионалния кеч?

Ами не знам, точно за кечист не съм чувал, но скоро много се зарадвах на победата на Станислав Недков в UFC.

BWC: Дано да дадеш път!

Затова съм там!

BWC: Как точно се стигна до подписа ти с FCW?

С Knokx Prо си тренирах и треньорите решиха, че съм готов. Oколо SummerSlam предната година имаха проби. Рикиши се обади на Майкъл Хейс и ме пратиха. Имах най-различни мачове, гледахе ме агенти, Джейми Нобъл и най-различни хора. Накрая решиха, че ме харесват и ме взеха.

BWC: В Кnokx Pro бяхте с Рикардо Родригез?

Да, когато бяха моите проби, той беше с мен на същите и тогава го наеха.

В FCW как те приеха, знаеха ли къде е България?

Не, като кажех България, те си мислеха, че е Боливия. После като им обясних, че е близо до Гърция и Турция и се сетиха.

BWC: Като отношение?

Всички си бяха готини, намерих приятели. Един руснак ми е най-добрият приятел –Peter Orlov. Той е много готин, няма грешка. Излизаме така по нашенски.

BWC: Някаква йерархия има ли в съблекалните?

Има си най-различни кликчета такива малки, всичко има.

BWC: Според теб колко време трябва да се задържи един кечист в FCW, за да отиде в WWE?

Няма значение, не е до време. До шанс, късмет е най-вече, от много неща зависи.

BWC: За финишъра ти да кажеш малко повече?

Аз сам си го измислих. Те не го бяха виждали 5 минути преди шоуто и като го видяха казаха, че ще е подходящ.

BWC: Кажи за сегашния си образ.

Аз съм себе си, не представям никой друг, това съм си аз.

BWC: Мислиш ли, че ти помага мениджърката?

Помага, естествено че помага, друг ъгъл към нещата. Тя е готина, но сега като съм контузен отиде с други хора.

BWC: Поддържаш ли връзка с някой от основния ростер на WWE, идват ли в FCW?

Те повечето живеят в Тампа и постоянно някой идва. John Cena идва често. Ако някой се контузи или трябва да влезе в час и те идват. Йоши идваше много често. Всички се познаваме, няма как да не се познаваш. Особено лятото имаме често гости от големия ростер и Mclntyre беше, и Swagger, Morrison също.

BWC: С Vince McMahon виждал ли си се?

Да.

BWC: Нещо каза ли ти?

Той малко неща има на главата, че на мен ще каже нещо(смее се). Само ме поздрави.

BWC: Triple H?

С Triple H сме си говорили. Той си е един от шефовете и ако има нещо да казва идва и си го казва.

BWC: William Regal доста те похвали в първия ти мач?

Той е много готин, винаги има нещо какво да ти каже позитивно.

BWC: Какъв ти е договорът?

Две или три години, но това няма никакво значение. Ако искат да те махнат, може във всеки един момент да го направят.

BWC: Какво точно съдържа договорът?

Много е голям. Не трябва да пропускаш шоута, не мога примерно един ден да реша да се изруся, да си направя татуировки и всякакви подобни неща.

BWC: Колко време тренираш на ден фитнес?

Два часа, а после три часа сме в кеч залата.

BWC: Предполагам взимаш някакви хранителни добавки?

Нищо сериозно, само протеин.

BWC: WWE плащат ли ти тези неща?

Не, те си плащат само заплата и ти после сам се оправяш.

BWC: Стероиди има ли в кеча?

На всеки две седмици идват и те тестват. Човекът стои пред теб, пикаеш пред него, затваря и пращат пробите, това е. Вече по-нагоре и там не може да има, постоянно те тестват за всичко, даже за алкохол ако си пил 24 часа преди шоуто те глобяват. Така стоят нещата, много са строги в това отношение. Толкова инциденти станаха последните години, че няма как.

BWC: Алпкохолът напълно забранен ли е, ти пиеш ли?

Не съм много по пиенето, макар че понякога мога да пия 1-2 бири. Някога се събираме с приятелчета и си говорим. Знаем се, ние сме всички заедно в FCW. Обикновено след шоуто ходим да ядем, но не да пием.

BWC: Специален режим на хранене?

Не можеш да ядеш каквото искаш. Качвам много лесно и гледам все пак да се ограничавам донякъде.

BWC: Колко е важно да имаш голямо тяло, да изглеждаш мускулесто. Има един такъв слух, разчул се сред обществеността, че Винс харесва само големите момчета?

Christian не беше ли шампион доскоро, не е голям нали. Mysterio също беше. Kurt Angle не беше кой знае колко голям в WWE, CM Punk също. Има много хора. Не е всичко до тялото. Има някакво предимство, но не е основното това.

BWC: Контузията ти за колко време е?

От 4 до 6 месеца, само че за 4 е почти невъзможно да се възстановя, 6 е по-реално и вече докторът каквото каже.

BWC: Това ще попречи по някакъв начин да влезеш пак в ростера на FCW?

Ще забави, но няма да попречи.

BWC:Каква роля предпочиташ heel(лоша) или face(добра)?

Аз предпочитам да съм heel(лош), защото имам повече контрол над мача, отколкото когато си face(добър), тогава повече трябва да следваш. Когато си heel, можеш да контролираш всичко.

BWC: Значи е по-лесно да си heel?

Не е по-лесно, просто аз предпочитам да съм heel.

BWC: Ако някога трябва да станеш face, какво ще правиш?

Не би трябвало да се променям, CM Punk примерно си е същият, те си го харесват, той си е такъв. Не виждам почти никаква промяна. Аз пак може да съм си същият ако хората ме харесват.

BWC: Кой ти е любимият кечист?

Те са много. Хълк Хоуган едно време, като бях малък още. После Стив Остин, Брет Харт, Трите Хикса, Брок Леснар, Кърт Енгъл.

BWC: Gimmick(специален) мач, в който искаш да участваш?

Няма значение, мачът си е мач, сега вече дали ще има клетки, животни, няма значение. Те хардкор мачовете не са както бяха преди. Като видиш Мик Фоли да пада от тази клетка или Рикиши...

BWC: Той падна на меко?

400 паунда човек като си, колкото и на меко да паднеш..

BWC: Според някои цялата идея на кеча се е изгубила с PG ерата?

Всичко си има време, всичко се променя. Филмите също се променят. Сравни една комедия от 90-те години и една сегашна. Всичко си има еволюция, всичко си има промени. Според мен не се е загубило нищо в кеча, просто в момента WWE искат да отворят една нова врата.

BWC: С кои кечисти мечтаеш да се биеш някой ден?

Много са, като се започне от Кърт Енгъл, Трите Хикса, всички по-големи общо взето, Ортън, Джерико.

BWC: Какво мислиш за CM Punk в момента?

Tой си е не само добър с микрофона, той е добър и технически, нищо не му липсва, много е добре и за компанията. Всички го харесват.

BWC: Покрай него сякаш WWЕ и кечистите започнаха да наблягат доста и на интернет?

То си е просто още един вид да се пушваш сам, така да го кажа.

BWC: Какво ще кажеш за Shawn Michaels?

Един от най-големите пърформъри.

BWC: Кой е по-добър Kurt Angle или Shawn Michaels?

Michaels е бил много по-дълго време, така че определено всички мислят, че е Shawn Michaels, въпреки че аз харесвам Кurt Angle много повече.

BWC: Какво мислиш за TNA?

Опитвам се от време на време да ги гледам, но то направо не може да се гледа. Има понякога интересни мачове, но общо взето не става.

BWC: Какво мислиш за Hulk Hogan в момента?

Какво да ти кажа, Hulk Hogan си е Hulk Hogan, може да прави каквото си иска винаги, в смисъл той е иконата на този спорт.

BWC: В момента колко тежиш и колко си висок?

130 килограма, 185 сантиметра съм висок.

BWC: С приятелите си от Knokx Pro поддържаш ли връзка?

Да, всеки ден.

BWC: Печелил ли си някога титла?

В Knokx Pro да и я държаш докато вече трябваше да си тръгна. Не са ме били, трябваше да я предам.

BWC: Какво първо започваш да тренираш ако си абсолютен новобранец?

Паданията се учат първо.

BWC: Как ти се вижда България след 6 години?

Само нови сгради има, но хората си изглеждат същите.

BWC: WWE ще дойдат ли в България?

Надявам се.

BWC: Ако влезеш в основния ростер?

Дай Боже, тогава нещата могат да се променят.

BWC: В основния ростер 300 дни на път как ти се виждат?

Перфектно. Трудно, но добре. Това е все пак голямата цел. Ако не искаш, можеш да отидеш някъде другаде.

BWC: Има ли много болка в кеча?

Повече отколкото си мислите, много повече.

BWC: Ако някой ден се появиш в NXT, кой би избрал да ти е про?

Vince(смее се).

BWC: Разпознават ли те по улиците?

Има, намират се. Още не е толкова глобално все пак.

BWC: Имаш ли вече фенки в Америка?

Има фенки, колкото искаш(смее се).

Имат ли значение победите и загубите в кеча?

Победа и загуба нямат никакво значение в този спорт. Кечът е творчество все пак.

В първото интервю на Александър Русев за BWC му пожелахме да подпише с WWE, което се случи. Сега ние от BWC пожелаваме на нашия сънародник да дебютира в основния ростер на компанията, а защо не и да стане световен шампион! Успех Миро!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
SURVIVOR SERIES
20111021_survivor_series.jpg

20th November
Madison Square Garden
New York City

20111027_sseries_cenarock_miztruth.jpg

WWE CHAMPIONSHIP
ALBERTO DEL RIO © VS CM PUNK

20111031_sseries_punk_delrio.jpg

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
MARK HENRY © VS BIG SHOW

20111104_sseries_mhenry_show_l.gif

5-ON-5 TRADITIONAL SURVIVOR SERIES MATCH
TEAM ORTON VS TEAM BARRETT

20111107_sseries_teamorton_teambarrett.jpg

За сега плановете са Triple H да отсъства до 6 седмици от ринга, поради "контузията", която получи по време на Raw. Това може би означава, че евентуалния мач между Nash и HHH няма да бъде на Survivor Series, а на някой по-късен турнир като TLC или Royal Rumble.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...