Само_мене_нямаш Публикувано на Септември 16 Report Share Публикувано на Септември 16 Тук ще обсъждаме всичко около сериала на воля! Феновета на филма в форума са много, затова темата е идеална да се събираме и обсъждаме! Забранени са обидите и излишния спам който не е свързан с темата! The Vampire Diaries S03E01 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Първият епизод от новия сезон ми хареса и то много, макар, че очаквах повече, но пак съм доволен! Имаше много силни моменти! Очаквам следващата серия с нетърпение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Между другото дано сценаристите измислят нещо оригинално за историята с Джеръми, засега върви към добре. И очаквам с нетърпение отново появата на Бони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Между другото дано сценаристите измислят нещо оригинално за историята с Джеръми, засега върви към добре. И очаквам с нетърпение отново появата на Бони. И аз това казвам, но на мен по-интересни са ми Тайлар и Керълайн и Деймън и Елена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 И аз това казвам, но на мен по-интересни са ми Тайлар и Керълайн и Деймън и Елена Оле какъв секс беше това, не е истина хаха Мислех си, че Деймън и Елена ще се гаджосат, но явно няма да стане скоро. Мисля, че на всички ни е ясно, че Стефан скоро ще се завърне при Елена и Клаус ще направи всичко възможно, за да им отмъсти. Още повече като разбере, че Елена е жива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Оле какъв секс беше това, не е истина хаха Мислех си, че Деймън и Елена ще се гаджосат, но явно няма да стане скоро. Мисля, че на всички ни е ясно, че Стефан скоро ще се завърне при Елена и Клаус ще направи всичко възможно, за да им отмъсти. Още повече като разбере, че Елена е жива. Само мен ли Стефан ме дразни :1000 (29): Единствено в тая серия ми стана кофти за него.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Само мен ли Стефан ме дразни :1000 (29): Единствено в тая серия ми стана кофти за него.... На моменти ми става антипатичен, на моменти симпатичен. Иначе Стефан и Елена си отиват, с Деймън не толкова, той да си бъде с новинарката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 На моменти ми става антипатичен, на моменти симпатичен. Иначе Стефан и Елена си отиват, с Деймън не толкова, той да си бъде с новинарката. Тя нали се гитна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Аз съм фенка на комбинацията "Стефан - Елена" и се надявам отново да са заедно. Иначе, страхотно начало направиха. Много съм доволна от епизода, мно-го! Имаше и сълзи, и смях, и секс.. всичко. :1000 (29): Успяха да ме разчувстват на сцената когато Стефан звънна на Елена. Личи си, че адски много му пука за Елена, Деймън.. въобще за "старото му аз", но го потиска по принуда. Сигурна съм, че ще се върне към стария си начин на живот и ще замислят някакъв план за унищожението на Клаус. Сега обаче да видим, какво ще стане с Керълайн.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Слабо започна новият сезон според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ванко... как ще е слабо! На мен лично много ми хареса серията, изгледах я на един дъх както се казва. Дори частта с разговора м/у Стефан и Елена ме натъжи толкова, та чак се просълзих... А и финала си беше добър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Не мога да си обясня серията ли беше тъпа или просто беше грешка да я изгледам след като съм гледал 2 серии на "Истинска кръв"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Нямам търпение да разгърнат историята за древното семейство . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 За какво древно семейство става дума? Като цяло ми се вижда малко тъпо Стефан да тръгне с Клаус ей така, да се прави на вървежен и страдалец. Доколкото помня искаше да отмъщава за нещо на Илайджа. Единственото хубаво в епизода беше, че Тайлър и Каролайн най-после се изпердашиха, защото трябваше отдавна да стане. И въпреки всичките върколаци, вампири и вещици, Елена е най-големия изрод. :1000 (29): Искам Бони , искам Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 За какво древно семейство става дума? Като цяло ми се вижда малко тъпо Стефан да тръгне с Клаус ей така, да се прави на вървежен и страдалец. Доколкото помня искаше да отмъщава за нещо на Илайджа. Единственото хубаво в епизода беше, че Тайлър и Каролайн най-после се изпердашиха, защото трябваше отдавна да стане. И въпреки всичките върколаци, вампири и вещици, Елена е най-големия изрод. :1000 (29): Искам Бони , искам Джена. Ти въобще знаеш ли за какво става на въпрос? Питаш какво древно семейство - ами семейството на Клаус, семейството от което започва вида .. И няма такова нещо като това "Стефан да си отмъщава на Илайджа за нещо". Стефан тръгна с Клаус, защото той му даде лек, който лекува ухапване от върколак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ти въобще знаеш ли за какво става на въпрос? Питаш какво древно семейство - ами семейството на Клаус, семейството от което започва вида .. И няма такова нещо като това "Стефан да си отмъщава на Илайджа за нещо". Стефан тръгна с Клаус, защото той му даде лек, който лекува ухапване от върколак. А да, спомних си, лека беше за Деймън. Не мога 3 месеца само за това да мисля. :1000 (29): Клаус ми се струва, че издирва просто други върколаци, за да ги превърне в хибриди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
game over. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Страхотен сериал, любимия ми в момента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 А да, спомних си, лека беше за Деймън. Не мога 3 месеца само за това да мисля. :1000 (29): Клаус ми се струва, че издирва просто други върколаци, за да ги превърне в хибриди. Именно, но има и друго. Винаги има и нещо друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Наистина почна слабо новия сезон... Очаквах повече, но като цяло беше добре... Малко по-бавно върви действието сега ми се струва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Дневниците на Вампира стартира след един месец в българският ефир премиерно по БТВ Синема на 22 октомври! http://piero97.com/assets/TV/10_Oct_schedu...BG_17.09.11.pdf Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Дневниците на Вампира стартира след един месец в българският ефир премиерно по БТВ Синема на 22 октомври! http://piero97.com/assets/TV/10_Oct_schedu...BG_17.09.11.pdf Сетиха са да купят сериала, ще се гледа и по синема-та значи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Дневниците на Вампира стартира след един месец в българският ефир премиерно по БТВ Синема на 22 октомври! http://piero97.com/assets/TV/10_Oct_schedu...BG_17.09.11.pdf Пфуу доживяхме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Пфуу доживяхме! Ама искам и по БТВ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Уникален втори епизод! Много ми хареса... накрая все си мислехм, че Дейман и Елена ще се целунат :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 И според мен премиерата на трети сезон беше слаба... цялата тази сюжетна линия покрай Клаус и Илайджа ме дразни от самото начало - освен предисторията на Катерина, Роуз също ми беше много симпатична. За мен първият сезон беше най-силен, всяка серия беше вълнуваща и се случваха по-неочаквани неща. Много от героите и постъпките им са ми плоски и предсказуеми, развитието е почти никакво. Заради Елена/Катерина продължавам да следя сериала, актьорската и игра никак не е лоша, особено като Катерина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.