Ivanhoe Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 В тоя сериал и да умреш има 100 начина да се върнеш, така че става малко дразнещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 19 Author Report Share Публикувано Октомври 19 Изгледах и втори епизод преди малко и много ми хареса! Много силен епизод, за мен това беше началото на Сезона, дано има повече такива епизоди в него! Всичко ми хареса, само Стефан продължава да ме дразни!!! Само не разбрах, Аларик дух ли е или се е върнал. Колкото до съвета съм сигурен, че са станали вампири и ще се върнат в града за отмъщение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Изгледах и втори епизод преди малко и много ми хареса! Много силен епизод, за мен това беше началото на Сезона, дано има повече такива епизоди в него! Всичко ми хареса, само Стефан продължава да ме дразни!!! Само не разбрах, Аларик дух ли е или се е върнал. Колкото до съвета съм сигурен, че са станали вампири и ще се върнат в града за отмъщение. И за мен е най- хубавия епизод досега! Моментът с Аларик и Деймън си заслужава да се просълзиш! И този с фенерите! Аларик не се е върнал, според мен. Не е и дух, просто го показаха, за да придадат повече дълбочина и емоция на сцената, мисля. За Съвета- не ми се вярва да са вампири, все пак- разлетяли са се на парчета. Някакъв друг вид завръщане се има предвид, доста по- зловещо и непредвидимо. Интересно ми е, че Мат не видя татуировката на Конър, но Джеръми- да и се чудя дали е свързано със способността му да вижда духове- може би това е в основата. Нямам предвид че Конър е дух, а че татуировката е "защитена" и е необходима чувствителност и поглед към "отвъдното", каквито Джеръми притежава. Като цяло- страхотен епизод! Да продължават все така! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Много добре започва сезона, и този епизод много ми хареса! Почти нямаше момент, който да ме подразни - перфектно преценени реплики, сцени, динамика. Това в църквата с кръвта беше супер измислено, и накрая сцената с фенерите... Изобщо браво, много добре започва, дано задържи нивото, не като 3-ти сезон - след първите 10 епизода после дъвкаха, че дъвкаха още 10! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Усещам деградация в сериала.. Елена немога да я търпя просто,а Деймън почва да става по-скучен и от Стефан Интересен е и не си и помислям да спра да го следя,но като цяло нещата вървят на зле.. дано се върне тръпката от предишните сезони Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Допадат ми първите серии. Малко ми беше скучен миналия сезон, сега гледам, че се стараят повече.... Да видим. 4 сезона за динамичен тв-пазар като Америка си е постижение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Много ми хареса 2-ри епизод, това с кръвта в църквата беше супер яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Много добър капан в църквата, добре че не се вързаха. Въпреки че този сам не може да ги излови всички наведнъж. Ако още един път чуя от Мат "She's a vampire because of me" ще се разстрелям. Малко да им разнообразят репликите ебаси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Втория епизод беше страшно силен. Не е ли крайно време Мат да умре?! Някак си не ми е симпатичен, макар в книгите да е от важните персонажи, но в сериала не е така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И на мен втория епизод ми харесва повече от първия. Там с църквата и кръвта беше доста добро, а и това, което се случва с Елена. А някой чели ли е някакви спойлери дали ще върнат Катрин? Миналия сезон липсваше доста... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Отново много силен епизод! Започва да се връща тръпката от 1-ви и 2-ри Сезон Тъкмо си помислих, че дразнещия Мат ще пукне най-после, а то к'во излезе........ Стефан продължава да ме дразни! Радвам се за появата на Фийби Тонкин в сериала, дано се задържи по-дълго! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Тъпотия до безобразие.. едвам я трая тая Елена Лиготия,лиготияя.. все едно гледам турски сериал Това има сериозна нужда от Катрин.. Деймън си е ок,Стефан и той вече се търпи горе-долу. Но като цяло изтъркана работа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Добре де,интересно беше,сцената на "Killer party-то" с Елена и Деймън ме изкефи много и т.н,но защо Елена пак се изнежи :1000 (29): А този "лек за вампиризъм" е най-голямата простотия която можеха да измислят,направо не мога да проумея как му е хрумнало на някой сценарист. Представям си картината за финала на сериала.. Стефан и Елена стоят на тераската пред къщата,Елена-бабата плете пуловер за един от 9-те си внука,а Стефан дядото чете актуалния брой на местния вестник,забравил,че е бил вампир няколко века.. :helpsmilie: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Е това с лека за вампиризма наистина е много тъпо вече. В абсолютно най-лошата възможна посока поеха. Но ще видим, де... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Преди време ми бяха казали за книгите, в които Стефан отивал в нещо като подземно царство май беше, вече не помня и там му дали някаква роза, която като помиришел (??) ще стане човек, но когато се връща обратно Деймън от любопитство взема розата и става човек. ;д Някой ако ги е чел книгите може да каже как точно е там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Много предвидимо се развива всичко. Половината неща ги отгатвам преди да са се случили. Отделно Стефан като почне да се вживява как всеки път правят най-важното нещо в живота си и 15 минути се обяснява хванал Елена за гушата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Катрин се връща!! Йесссс. :1000 (6): В промото за новия епизод я дават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Този епизод ми хареса повече от последните 2-3,харесва ми да виждам промяна у Елена,искам да я гледам гневна и яростна както в този епизод. Аман от лиготии и сладникави истории,струят от всеки филм/сериал Стефан не мога да го понасям,кога ще му отрежат главата на тоя мекошав пендел вече.. Като цяло епизода беше страхотен,но това с "лека за вампири" продължава да ме дразни,мамка им :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Никакъв лек за Елена - един кол в сърцето и толкова! Няма толкова невротично същество като нея никъде! Имам чувството, че във всяка нейна сцена е на косъм да си тегли ножа! Последния епизод пак така - уби Конър при самозащита и после обвини целия свят, че видиш ли, убила човек. Нищо, че тоя същия държеше брат й за заложник и я нападна и уби Тайлър 7-8 пъти. Но не - дай да драматизираме, ще кажеш само тя съществува. Ебахти драматизаращата пача! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Катрин се връща!! Йесссс. :1000 (6): В промото за новия епизод я дават. Дааааааааааа! Но за жалост може и да е халюцинация като кръвта, която вижда.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Искам Катриииииииииииин, дано да не халюцинира Елена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Найййййй-якия епизод до момента от този сезон! Най-после Еленаа призна чувствата си към Деймън Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Преди време ми бяха казали за книгите, в които Стефан отивал в нещо като подземно царство май беше, вече не помня и там му дали някаква роза, която като помиришел (??) ще стане човек, но когато се връща обратно Деймън от любопитство взема розата и става човек. ;д Някой ако ги е чел книгите може да каже как точно е там. Оооо, сериала е много по-различен от книгите. По принцип Стефан е затворен в тъмното измерение от китсунета (митични японски лисици с много опашки). Деймън и Елена отиват да го спасяват с дружинката, успяват да го спасят заедно с едно добро китсуне от съседната килия. Той в знак на благодарност дава розата на Стефан, но Деймън става човек, а не Стефан и то за съвсем кратко. В следващата книга Деймън се връща в същото измерение, за да стане отново вампир от няква си кралица или ква е там. Не знам дали го обясних добре, но ми е каша в главата. Последният епизод ми хареса. Най-накрая ще имаме ДЕЛЕНА! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 На мен не ми хареса последния епизод. Започва да ми доскучава сериала, историята с този лек ми идва изсмукана измежду пръстите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Оооо, сериала е много по-различен от книгите. По принцип Стефан е затворен в тъмното измерение от китсунета (митични японски лисици с много опашки). Деймън и Елена отиват да го спасяват с дружинката, успяват да го спасят заедно с едно добро китсуне от съседната килия. Той в знак на благодарност дава розата на Стефан, но Деймън става човек, а не Стефан и то за съвсем кратко. В следващата книга Деймън се връща в същото измерение, за да стане отново вампир от няква си кралица или ква е там. Не знам дали го обясних добре, но ми е каша в главата. Последният епизод ми хареса. Най-накрая ще имаме ДЕЛЕНА! <3 Да, знам, че е по - различен, просто попитах как точно е там. А и така е по - добре, има изненада за тези, които са чели книгите. Елена ме кефи все повече.Мисля че във всеки епизод ще почва да убива по няколко души ! Керолайн,Тайлар,Хейли и Клаус ;д каква комбинация ;д ) Сигурно Керчето и Тайлърчето ще се разделят. Сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.