Wild_Style Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Брутален епизод наистина! Катрин за пореден път ме изкефи, но какво ли се случи с нея след смъртта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Брутален епизод наистина! Катрин за пореден път ме изкефи, но какво ли се случи с нея след смъртта СПОЙЛЕР: Според продуцентите- отива в един тъмен свят. Не се обвързват с религиозни названия като ад, но това я чака, общо взето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Когато Надя умря беше много тъжно и гадно.После ми стана много гадно и за Катерина. Като цяло и този сезон е доста бозав с някакви изключения.Сега пак се почва драмата с тъпата Елена.Хич не ми е интересна историята с това,че ще се ядат един друг Убиха още един от интересните си герои... дано пак дадът някакви епизоди с нея,макар че не виждам като каква може да се впише пак и в какъв филм могат да я вкарат.Иначе предлагам сезон 5 финиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 СПОЙЛЕР: Според продуцентите- отива в един тъмен свят. Не се обвързват с религиозни названия като ад, но това я чака, общо взето. По книгите май Стефан попадаше в някакъв тъмен свят .. може би това не е края на Катрин като персонаж в сериала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Когато Надя умря беше много тъжно и гадно.После ми стана много гадно и за Катерина. Като цяло и този сезон е доста бозав с някакви изключения.Сега пак се почва драмата с тъпата Елена.Хич не ми е интересна историята с това,че ще се ядат един друг Убиха още един от интересните си герои... дано пак дадът някакви епизоди с нея,макар че не виждам като каква може да се впише пак и в какъв филм могат да я вкарат.Иначе предлагам сезон 5 финиш Поне още един ще има. Не се дават с добро. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Този епизод беше НЕВЕРОЯТЕН! Направо не знам какво да кажа.. първо, момента със смъртта на Надя беше повече от тъжен, страхотно го бяха направили. :cry2: Катрин е моята любов! Искам да се оженя за нея, ако ще да живеем в тъмния свят и всеки ден да сервираме храна на демони. Това е еди от най-колоритните персонажи, които лично аз познавам. Ужасен край за нея обаче, ужасен! Ако с това, че отива в тъмния свят се свършва с нейната история, то ще застрелям сценаристите, не трябваше да е така! Много тъжно ми стана когато умря, чак вече си мислих, че няма какво да се направи и това наистина е краят, но ето, че отново имаме надежда да я дават Макар, че ако е тъжна и разбита, по-добре хич да не я дават.. Единствено съжалявам, че не заби инжекцията на Елена отзад, че да я боли после... дано умре и отиде в тъмния свят при Катрин, да видиш шоу тогава. Не знам, не мога да се примиря с идеята, че отново следва избора на Елена, с кой брат да се чука и с кой да си остане само с прегръдки и говорене... голяма драма, голямо нещо. Катрин - ЗАВИНАГИ! Докато не я видя да преминава през Бони, нищо не е свършило (надявам се) EDIT: Чета по коментари във Фейсбук, че сценаристите са казали, че Катрин няма повече да се появява...с това, че не е преминала обаче си оставят вратичка и може би ще се появи някога, ако на хората съвсем им писне от тъпия шибан, сериал.. няма да го гледам, тъпаци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Страхотен епизод и подобаващ край за Катрин. Въпреки, че тя ми беше вторият любим персонаж след Карълайн. Иначе и на мен не ми е интересна историята вампир да се храни в вампири. Дано тръгнат в друга посока, защото ако до края на сезона ни занимават с това и с драмите не Елена и Деймън ще е много тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какъв край само на епизода- уникален! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много як 17 епизод! Жалко, че следващия е чак на 18 ти април... Писна ми от тея почивки ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ох, как се надявам Лив и брат й да се окажат китсунетата от книгите! ДАНО!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ох, как се надявам Лив и брат й да се окажат китсунетата от книгите! ДАНО!!!!!!!!!! Какво да се окажат?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Какво да се окажат?? китсуне Прясно приключилият сезон на "Teen Wolf" се обуславяше на тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И какво сега? Цял 4-ти сезон търсиха лек за вампиризма и го използваха, а сега се оказа, че има някакво заклинание, което може да направи всички вампири хора. Вече си представям края на този сериал, не мога да повярвам, че толкова ги изсмукват нещата от пръстите. :1000 (27): А Ензо нали уж премина, какво се случи? Явно "чистилището" наистина рухва.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И какво сега? Цял 4-ти сезон търсиха лек за вампиризма и го използваха, а сега се оказа, че има някакво заклинание, което може да направи всички вампири хора. Вече си представям края на този сериал, не мога да повярвам, че толкова ги изсмукват нещата от пръстите. :1000 (27): А Ензо нали уж премина, какво се случи? Явно "чистилището" наистина рухва.. Някъде си проспал историята Кръвта на двойниците връща вампир в човешката му форма, но те дефакто не могат да живеят като хора, защото са умряли вече .. вампирската кръв ги поддържа "живи" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Някъде си проспал историята Кръвта на двойниците връща вампир в човешката му форма, но те дефакто не могат да живеят като хора, защото са умряли вече .. вампирската кръв ги поддържа "живи" . Да, засега не могат, но в следващите епизоди ще "усъвършенстват" заклинанието и айде.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Все нещо ще измислят за да спрат пътешествениците. Няма как иначе сериала трябва да свърши без вампирите. Стефан не трябваше да убива Ензо. На мен епизода ми хареса, но ми е гадно, че има вероятност Бони да умре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Четох , че в края на сезон 5 важен герой ще умре ... и не е Бони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Четох , че в края на сезон 5 важен герой ще умре ... и не е Бони. Дано не е Керълайн само, нямам си й симпатизирам, както и на Мат. Надявам се Тайлър да го водят "важен" и да умре той, може би най-безличния и безинтересен персонаж в сериала.. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Вече прекалиха с простотиите, сериалът няма нищо общо с това, което беше в началото. Сезон 5 започна добре и докато я имаше Катрин, нещата бяха като хората, но вече са пълни глупости. Заложеният сюжет в началото на сериала отдавна свърши и сега просто удължават филма, защото се печели от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 След като убиха Катрин, сериалът тръгна в много лоша посока и изобщо не ми е интереснен. Дано другият сезон е по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Най - скучния епизод от целия сериал, заклевам се бях на косъм да умра от скука. :helpsmilie: Всички епизоди са супер еднотипни - някой злодей хипнотизира невинните хорица, които не реагират на странности, отвлича и заплашва живота на милата Еленка .. след това се заканва да убие я брат й, я Бони, я някой друг важен за нея .. Стефан/Деймън веднага се втурва да спасява застрашените, като в последствие всички остават живи и здрави, с изключение на лошия, който умира .. накрая, когато уж всичко е приключило добре в последните минута - две става нещо разтърсващо, което да те накара да чакаш следващия епизод, но много скоро и това ще спре да действа. :1000 (21): :1000 (21): Вече няма абсолютно никаква тръпка, всичко е супер предвидимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Е'гати епизода..... чак ми стана мъчно за Стефан, но просто беше излишен персонаж вече Само да не стана така, че в последния епизод другата седмица, всички да умрат, за да могат да се върнат, че ще стане вече супер измишльотини.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Радвам се, че Стефан умря, време беше, дано си остане мъртъв, но не ми се вярва при положение, че има проблеми с "другата страна" и сега 100% по някакъв начин ще го върнат. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Радвам се, че Стефан умря, време беше, дано си остане мъртъв, но не ми се вярва при положение, че има проблеми с "другата страна" и сега 100% по някакъв начин ще го върнат. :1000 (29): Май се опитват да вървят по сюжета от книгите. В тях Стефан попада в някакво тъмно измерение и Елена и Деймън всячески се опитват да го върнат оттам .. усещам как другото измерение в сериала е всъщност Мрака, в който отидоха вече Катрин, Вики Донован и Пътешественичката . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Да, 100% ще става въпрос за това тъмно измерение в което са Вики и Катрин, а сега сигурно и Стефан ще отиде. Дано да е така, дано! Това означава, че отново ще видим Катрин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.