чушка. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Колкото и интересен да беше епизода, трябваше вече да свършва. Баси как го омотаха и го превърнаха в шибана сапунка, а първите епизоди бяха къде по-добри. Без разните му древни вампири, върколаци и подобни. Не знам как ще изтрая още един сезон да го гледам. А вярно, че Клаус ми стана най-антипатичния човек в сериала. Да умира вече и да се маха, толкова ли не можаха да заместят неговата история с някоя друга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Колкото и интересен да беше епизода, трябваше вече да свършва. Баси как го омотаха и го превърнаха в шибана сапунка, а първите епизоди бяха къде по-добри. Без разните му древни вампири, върколаци и подобни. Не знам как ще изтрая още един сезон да го гледам. А вярно, че Клаус ми стана най-антипатичния човек в сериала. Да умира вече и да се маха, толкова ли не можаха да заместят неговата история с някоя друга. На абсолютно същото мнение съм, първите епизоди толкова ми беше кеф да ги гледам.. Гадно ми беше даже като се появиха върколаците. Много заплетоха нещата.. Този епизод беше най-силен от сезона Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Съмнявам се, че Катрин ще я върнат, по простата причина, че Елена ще стане копие на Катрин..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз не вярвам Елена да е вампир. Продуцентите бяха казали,че ще видим Катрин в последния епизод. Според мен Елена изобщо не е била в колата с Мат. . . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Нямаааааа такъв епизодддддд !!!!!!!!!!!!!! Компенсира всички скучни серии през сезона. Ето заради такива серии, още го гледам! Почти същото е както в книгите. Аларик и Тайлър умряха, Клаус е в тялото на Тайлър, Елена стана Вампир..... ЖЕСТОК ФИНАЛ !!!!!!!! Тайлър не е мъртъв. Това, че Клаус е в тялото му, не значи че е мъртъв. Бони никога не би убила приятел, за да спаси Клаус- тя извърши размяната именно за да спаси приятелите си. Тъкмо четох подробно интервю с Джули Плек, една от създателките, в което тя разкри важни сюжетни нишки от четвърти сезон. Направо ми се иска да почва още днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тайлър не е мъртъв. Това, че Клаус е в тялото му, не значи че е мъртъв. Бони никога не би убила приятел, за да спаси Клаус- тя извърши размяната именно за да спаси приятелите си. Тъкмо четох подробно интервю с Джули Плек, една от създателките, в което тя разкри важни сюжетни нишки от четвърти сезон. Направо ми се иска да почва още днес. Може ли линк към интервюто? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Дай линк, или кажи на две на три ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз не вярвам Елена да е вампир. Продуцентите бяха казали,че ще видим Катрин в последния епизод. Според мен Елена изобщо не е била в колата с Мат. . . Била е - Джули Плек си каза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Линк към интервюто с Джули Плек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Честно казано нищо в епизода не ме изненада. Ясно като бял ден е, че рано или късно ще направят Елена вампир, когато й се случи нещо. Най-тъпото беше като трябваше да избира с кой да се сбогува. Значи тия вампири се движат скоростно когато може, ама за сбогуването с Елена изведнъж никой не може да стигне до нея. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Линк към интервюто с Джули Плек. Някой може ли да преведе на бг най-важното от интерв*то ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Някой може ли да преведе на бг най-важното от интерв*то ? http://twifun-bg.com/?p=194032 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Някой може ли да преведе на бг най-важното от интерв*то ? http://twifun-bg.com/?p=194032 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Аз ли съм най-чувствителния зрител на сериала?Точно както казаха,последните секунди ми се насълзиха очите,просто ми беше тъжно когато колата потъваше,а и ретроспекцията дето Елена се сбогува с баща си :cry: А и самата смърт на Елена А и реакциите на Стефан и най-вече на Деймън Пууу бръкна ми в психиката с тия сцени... Много ми хареса развитието на сериала,все нови и нови неща измислят,егати кефа Хареса ми и,че Елена първо се е запознала с Деймън Ама много тъжен накрая бе.. А от Клаус ми писна вече,ама поне в тялото на Тайлър е по-готин за гледане :\\ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Най-тъпото е,че Клаус явно ще е завинаги в сериала,защото вече е сигурно,че той е създал братята. :1000 (10): Много интересно се очертава,вече мога да ви разкажа и 6ти сезон (4ти сезон Клаус бесен,че вече няма хибриди.Иска да убие всички,а те се крият и търсят начин да го убият без да умрат.5ти сезон след като не са открили начин да го убият те търсят начин да го убият,но се сещат,че може поне да го запечат както в 3ти сезон.В същото време Елена решава,че сега ще е с Деймън. 6ти сезон Карълайн е вече вл*бена в Клаус и решава,че трябва да го освободи,но го убеждава,че не трябва да ги избива,ако иска да е с нея. 7ми сезон всички са вл*бени и заживяват щастливо,като Елена прави 3ки всяка нощ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ще измислят нещо за да прекъснат тази връзка,споко! А и наистина е добре да се появи нов злодей,че Клаус е по-скоро смешен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ще измислят нещо за да прекъснат тази връзка,споко! А и наистина е добре да се появи нов злодей,че Клаус е по-скоро смешен В следващия сезон ще има нов злодей, който ще иска да убие Елена, кой ще е той, и какво ще иска от нея, ще разберем в септември. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 А дано не иска да убива Елена, защото то вече стана... ега си... Клаус и всички останали ще са бясни на Ребека. Клаус заради това, че не може да прави хибриди, другите заради това, че се опита да убие Елена. Ребека ще е отлъчена. Чудно ми е дали просто ще си обикаля в епизодите като муха без глава или ще има някакво сериозно развитие около нея. А Бони ще се позанимава малко с тъмната страна на магията... това обещава да е интересно. По- интересно от това да я привикват само за спешни случаи, когато им трябва заклинание. Първият епизод от сезон четири ще е убийствен! Кого ли ще изсмуче Лена, за да си завърши трансформацията? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 А дано не иска да убива Елена, защото то вече стана... ега си... Клаус и всички останали ще са бясни на Ребека. Клаус заради това, че не може да прави хибриди, другите заради това, че се опита да убие Елена. Ребека ще е отлъчена. Чудно ми е дали просто ще си обикаля в епизодите като муха без глава или ще има някакво сериозно развитие около нея. А Бони ще се позанимава малко с тъмната страна на магията... това обещава да е интересно. По- интересно от това да я привикват само за спешни случаи, когато им трябва заклинание. Първият епизод от сезон четири ще е убийствен! Кого ли ще изсмуче Лена, за да си завърши трансформацията? Не спомена за Керълайн, която ще е много зле, объркана, бясна на Клаус, но Тайлър е жив, вероятно в тялото на Клаус.. Все пак не видяхме как изгаря :1000 (30): Спомените, които ще възвърне Елена няма да променят нищо, тя винаги е обичала Стефан, няма значение, кого е видяла първо. Когато имаше тръпка към Деймън никога не е спирала да обича Стеф, това са думи на сценарист, да не си помислите, че си измислям.. :1000 (29): "Известно време ще са заедно".. казва тя, после дали ще тръгне с Деймън - не знам. Нина е адски актуална напоследък - секси йога, фотосесии с майка й, фестивали с Иън, нали в реал-а са заедно, защо и във филма да са :1000 (29): Нина била много щастлива, че Джена е била отново на снимачната площадка, доколкото разбрах са били съквартирантки, и много добри приятелки. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ще е интересен 4-ти сезон или поне така си мисля. Дано да не се разочаровам, но ми се струва, че ще се пораздвижат нещата малко сега след като Елена ще е вампир. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не спомена за Керълайн, която ще е много зле, объркана, бясна на Клаус, но Тайлър е жив, вероятно в тялото на Клаус.. Все пак не видяхме как изгаря :1000 (30): Спомените, които ще възвърне Елена няма да променят нищо, тя винаги е обичала Стефан, няма значение, кого е видяла първо. Когато имаше тръпка към Деймън никога не е спирала да обича Стеф, това са думи на сценарист, да не си помислите, че си измислям.. :1000 (29): "Известно време ще са заедно".. казва тя, после дали ще тръгне с Деймън - не знам. Споменах нещата, които на мен ще са ми интересни главно. :1000 (29): А това, че без значение кого е видяла първо Елена, винаги е обичала Стефан... по- точното е- така и не е спряла да го обича, не са имали завършек на историята си, че да обърне начисто друга страница. Има малка разлика- според Джули Плек, това е което е актуално към момента като чувства у нашата героиня... иначе, тъй като е вампир, а и не само заради това, й предстои развитие, еволюция, включително и в любовния живот. Но да не очакваме да избере някой окончателно, защото това ще стане чак накрая на целия сериал. :1000 (20): :1000 (20): :1000 (20): Дано има екшън, за да компенсира факта, че едно 18- годишно момиче има за главна мисия в живота си и главен таргет на еволюцията си, да избере между Вампир 1 или Вампир 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Споменах нещата, които на мен ще са ми интересни главно. :1000 (29): А това, че без значение кого е видяла първо Елена, винаги е обичала Стефан... по- точното е- така и не е спряла да го обича, не са имали завършек на историята си, че да обърне начисто друга страница. Има малка разлика- според Джули Плек, това е което е актуално към момента като чувства у нашата героиня... иначе, тъй като е вампир, а и не само заради това, й предстои развитие, еволюция, включително и в любовния живот. Но да не очакваме да избере някой окончателно, защото това ще стане чак накрая на целия сериал. :1000 (20): :1000 (20): :1000 (20): Дано има екшън, за да компенсира факта, че едно 18- годишно момиче има за главна мисия в живота си и главен таргет на еволюцията си, да избере между Вампир 1 или Вампир 2. Само дано не стане като Катрин - зла, егоистична кучка, която спи и с двамата и само ги използва.. :1000 (29): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Дано само не се опияняват прекалено дълго от високия рейтинг и да продължават сериала докато един ден не писне на хората,и рейтинга спадне драстично.. нищо чудно да остане без край! Всъщност като се замисля,от всички сериали дето следя до сега на нито един не съм гледал самият край :\ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Катрин е готина и незаменима. Искам да се върне и да има бой между двете вампирки с еднакви физиономии. А всички отстрани с тениски с надписи: Team Catherine и Team Elena да викат и дюдюкат. Накрая Катрин маха главата на Елена и се представя за нея, а Ленката е чао- чао завинаги. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Катрин е готина и незаменима. Искам да се върне и да има бой между двете вампирки с еднакви физиономии. А всички отстрани с тениски с надписи: Team Catherine и Team Elena да викат и дюдюкат. Накрая Катрин маха главата на Елена и се представя за нея, а Ленката е чао- чао завинаги. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Да, трябва да има малко екшън, и двете са влюбени в Стефан Готови сме за Vampires Bitch Fight: Rount One :1000 (29): :1000 (29): :1000 (30): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.