Ivanhoe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Адския епизод!!! Добро начало на годината за сериала! Стефан и Ребека продължават да ме дразнят максималнооооо, едвам ги издържам Супер якия момент беше когато Елена призна на Стефан, че обича Дейман и след това разговора по телефона.... 4 сезона го чакам тоя момент! Какво му беше хубавото на епизода? Ребека се събуди за 65-ти път и цял епизод си върти игрички и интриги. Абсолютни роботи са вече всички - заклинания за съживяване, въздействие да забравиш някакви чувства, въздействието обаче не действа на всички, че видиш ли освен пръстена има още 100 начина и амулета да се предпазиш от това. Чувствам се пълен малоумник понякога докато гледам сериала. Елена е под въздействието на Деймън и била влюбена в него. Добре, че някое улично куче не я превърна във вампир, иначе щеше да стане по-голяма мастия от въздействието. И щъкат всички из училището и повтарят "Ребека ни въздейства, не можем да правим това", вече си го осъзнават дори. И накрая следва отново редовната игра "аз мразя брат си, нека да му направя мръсно, нищо че след 2 серии ще си простим". :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Какво му беше хубавото на епизода? Ребека се събуди за 65-ти път и цял епизод си върти игрички и интриги. Абсолютни роботи са вече всички - заклинания за съживяване, въздействие да забравиш някакви чувства, въздействието обаче не действа на всички, че видиш ли освен пръстена има още 100 начина и амулета да се предпазиш от това. Чувствам се пълен малоумник понякога докато гледам сериала. Елена е под въздействието на Деймън и била влюбена в него. Добре, че някое улично куче не я превърна във вампир, иначе щеше да стане по-голяма мастия от въздействието. И щъкат всички из училището и повтарят "Ребека ни въздейства, не можем да правим това", вече си го осъзнават дори. И накрая следва отново редовната игра "аз мразя брат си, нека да му направя мръсно, нищо че след 2 серии ще си простим". :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): И книгите са същата обърквация. Ту така, ту иначе... не знам донякъде си прав, но поне се случва нещо и малко или много държи интерес за разлика от останалите 2 който гледам "Стрелата" и "Свръхестествено", там е още по-зле положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много е зле този сериал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Какво му беше хубавото на епизода? Ребека се събуди за 65-ти път и цял епизод си върти игрички и интриги. Абсолютни роботи са вече всички - заклинания за съживяване, въздействие да забравиш някакви чувства, въздействието обаче не действа на всички, че видиш ли освен пръстена има още 100 начина и амулета да се предпазиш от това. Чувствам се пълен малоумник понякога докато гледам сериала. Елена е под въздействието на Деймън и била влюбена в него. Добре, че някое улично куче не я превърна във вампир, иначе щеше да стане по-голяма мастия от въздействието. И щъкат всички из училището и повтарят "Ребека ни въздейства, не можем да правим това", вече си го осъзнават дори. И накрая следва отново редовната игра "аз мразя брат си, нека да му направя мръсно, нищо че след 2 серии ще си простим". :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): +1 Може би ми беше нужно да прочета коментара ти, за да осъзная, че наистина е така. Сериалът започна да затъва. Все още ми е интересен, но в сравнение с предишните сезони, този е доста слаб. Половината сезон мина, а нищо съществено не се е случило. Между другото Елена и Деймън като двойка изобщо не ми допадат. Повече ми харесваха със Стефан. В момента най-много ме кефят Керълайн и Клаус от всички в сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Сериала затъна с началото на този сезон и това, че нищо до момента не се е случило освен както каза Иван Ребека се събуди за 6406 път говори какъв крах претърпяха сценаристите.Сцената в училището беше адски тъпа и оттегчителна, представям си как са я снимали.Официално спирам да гледам сериала ..или ще видя за 546 път как Елена се забърква в нещо лошо, след което двамата братя правят умопомрачителен съюз помежду си за спасението на любовта на живота им, която пък от своя страна се реваншира целувайки ги по верандите и изпада пред дилемата кой да избере.Стана твърде оттегчително, дори Волтрон навремето имаше повече развитие.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Сериала затъна с началото на този сезон и това, че нищо до момента не се е случило освен както каза Иван Ребека се събуди за 6406 път говори какъв крах претърпяха сценаристите.Сцената в училището беше адски тъпа и оттегчителна, представям си как са я снимали.Официално спирам да гледам сериала ..или ще видя за 546 път как Елена се забърква в нещо лошо, след което двамата братя правят умопомрачителен съюз помежду си за спасението на любовта на живота им, която пък от своя страна се реваншира целувайки ги по верандите и изпада пред дилемата кой да избере.Стана твърде оттегчително, дори Волтрон навремето имаше повече развитие.. И аз не смятам да го гледам повече. Много блудкаво стана всичко, а преди нещата някак си тежаха на мястото. Сега всеки може да се предпази от въздействие, лекове срещу вампиризъм и т.н. Липсата на Аларик се усеща за сметка на крайно скучния персонаж на тази новата Ейприл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Има вероятност сериалът да претърпи сериозна трансформация. Май имат намерение да разделят историята за древните в отделен сериал - "The Originals". Идеята определено ми допада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 И щъкат всички из училището и повтарят "Ребека ни въздейства, не можем да правим това", вече си го осъзнават дори. Това не е нещо ново. Още във втори сезон, когато Илайджа въздейства на Катрин да стои в гробницата - тя го осъзнаваше. И направи всичко възможно да го убият, за да се освободи от въздействието му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Има вероятност сериалът да претърпи сериозна трансформация. Май имат намерение да разделят историята за древните в отделен сериал - "The Originals". Идеята определено ми допада ...без Николинчето ли ще е ..Сигурно там ще е Катрин То без това тук малко или много се изчерпа - гледам сериите ей така, по навик, а не защото очаквам нещо кой знае какво ... Много разводниха. То хубаво има много сезони, рейтинг и т.н., но все пак това е сериал и трябва да е интересен, а не блудкав и предсказуем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ...без Николинчето ли ще е ..Сигурно там ще е Катрин То без това тук малко или много се изчерпа - гледам сериите ей така, по навик, а не защото очаквам нещо кой знае какво ... Много разводниха. То хубаво има много сезони, рейтинг и т.н., но все пак това е сериал и трябва да е интересен, а не блудкав и предсказуем Естествено, че няма да е с Нина. Тя е главния герой в ТВД, остава и нея да махнат. Засега Клаус (йес, маха се тоя гнусар), Хейли и Илайджа са потвърдили, че ще участват в новия сериал, т.е. се махат от този. Само ще ме е яд за богинята Ребека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Естествено, че няма да е с Нина. Тя е главния герой в ТВД, остава и нея да махнат. Засега Клаус (йес, маха се тоя гнусар), Хейли и Илайджа са потвърдили, че ще участват в новия сериал, т.е. се махат от този. Само ще ме е яд за богинята Ребека. Не да я махат, аз мисля, че TVD е към своя край...Затова. Иначе есента започва нов вампирски сериал с Jonathan Rhys Meyers - DRACULA Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Време му е да свършва или рискуват да стане като OTH. Аз вече сериозно се притеснявам да започвам нещо ново, защото след 2-ри сезон нещата стават трагични. И от една страна следиш сериала с мъка и отлагаш да го гледаш, но от друга не можеш просто да го спреш като го следиш с години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Новият епизод беше интересен за разлика от предните и чакам с интерес да видя какво ще стане в следващия ,но наистина няма да е зле,ако решат да прекратят сериала,не мисля,че ще измислят нещо ново и интригуващо вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Това накрая с татуировката по Джеръми беше толкова излишно! Изведнъж трябваше да изкрещи и да си разкъса тениската, позааааааа :1000 (29): Искат да държат кифленската аудитория. Епизода ме изкефи тотално в края, много динамично и готино беше, но като цяло сериала затъва, да стават хора и да се свършва вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Катрииииииииииин, най-послеееееееее! Завърна се с гръм и трясък. :1000 (6): Меееееееееега якия епизод! Жалко само за Джеръми... не беше нужно да го убиват, но.. Сега да видим тоя Сайлъс какви ще ги свърши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Сега вече и магически кладенец имаме. :1000 (29): Тайлър, умирам. Аз съм виновна за всико! - Не, аз съм виновен. Не трябваше да правя това, това, това и онова. - Не, Тайлър, вината я изцяло моя. И аз трябваше да направя това, това, това и онова. Оооо свещена простота! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз го зарязах, не мога да ги трая вече! Като коне на манеж обикалят, ама за никого няма морковче накрая. И пак ще разделят Елена и Деймън 100 пъти сигурно, както са и подновени за 5- ти сезон. Обичам да си гледам сериалите докрая, но тук не се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Катринннннннннннннннннннннннннннннннннн <3 <3 <3 Жалко за Джереми и Бони... Джер обаче нали има пръстен? Действа ли още след като вече е ловец.... доколкото си спомням казаха, че в 15-ти епизод ще умре някой важен... ииииии мисля, че Клаус ще убие Тайлър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Бони е жива, Джер е мъртъв ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 А аз докато го гледах си мислех, че Джеръми ще се съживи... Добре бе, носеше пръстена, но нали не действа върху свръхестествени същества, а той е ловец - значи наистина умря?! Офф, леле... Вече не мога да им хвана спатиите, макар че епизода беше страаашно готин. Предполагам, че важният герой, който умира е той? Или пък ще убият Елена като в книгите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 А аз докато го гледах си мислех, че Джеръми ще се съживи...Добре бе, носеше пръстена, но нали не действа върху свръхестествени същества, а той е ловец - значи наистина умря?! Офф, леле... Вече не мога да им хвана спатиите, макар че епизода беше страаашно готин. Предполагам, че важният герой, който умира е той? Или пък ще убият Елена като в книгите? Не мисля, че ще оживее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Много гадно,че Джереми умря,но сега по-гадно ще е да изтърпя драмите на Елена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това беше най-интересния епизод от последните 2 сезона! Катрин се завърна, обожавам я, ненормална е тая Следващия епизод ще е пълнеж обаче и ще гледаме 40 минути как Елена плаче. Иии така до следващата ваканция, а после някак ще избутат до 20 епизод като последните 2 епизода ще имат някакво развитие и край на сезон 4.Развръзка очаквайте в епизод 16 на сезон 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Много хубав епизод беше.Както знам,Джеръми няма да умре. Малко графики; Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Как така на тоя остров далечен имат обхват не ми е ясно. И 20 души скитат из тая пещера и си говорят, ама никой не чува другите, защото в пещерите НЯМА никакво ехо. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.