Goosh Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ами не знам кметицата умра и вече втора серия няма никакъв празник в града.Много ми е странно да не ги виждам как надуват балони,докато се чудят как да спасят Елена. Серията беше приятна,но то при тях винаги е моментно.Най-доброто,което може да се случи със сериала е Ленчето да изключи емоциите си и да вкарат малко екшън,че заспахме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не ми харесва как върви, доскучава ..................... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ами не знам кметицата умра и вече втора серия няма никакъв празник в града.Много ми е странно да не ги виждам как надуват балони,докато се чудят как да спасят Елена. Серията беше приятна,но то при тях винаги е моментно.Най-доброто,което може да се случи със сериала е Ленчето да изключи емоциите си и да вкарат малко екшън,че заспахме. Да, както съм казвал и преди, сградата на училището денонощно е на разположение на малолетни и вампири, за да правят каквото си поискат. Балони се надуват с големи кислородни бутилки, защото баба им цял живот така е надувала и не става с уста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Офффф тъкмо малко стана интересно и бам - Джер умира и сега до края ще гледаме драмите на Ленчето Добре, че поне Катрин се завърна. Като цяло до края очаквам тъпотия и някак си в последната серия ще се обединят всички и сиг ще убия Сайлъс Колко сезона още се очаква до края? И без тва вече сериала е пълна боза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 баси гадния епизод......... и ми писна вече от техните "паузи" Елена се превръща в Катрин 2... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Искам Елена да убие Катрин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Много силен и въздействащ епизод Очаквах развръзката да е такава и Елена да изключи чувствата си, сега ще стане интересно Много ми хареса, да продължават в същия дух. И да дават повече Катрин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Последните епизоди бяха страхотни, особено 14-ти беше бомба! Бони е луда вещица, Сайлъс я контролира, а Ленчето става пълна кучка - Катрин 2 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
playboya Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Готин Филм Харесва ми ))) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Много силен и въздействащ епизод! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Бонка да я разкара вече тази перука,защото и стои ужасно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 15-ти не ми беше особено интересен, ама на 14-ти свърших.. Ужасно се кефя, че Катрин се върна, баси яката мацка е. А Джереми никога не съм го харесвал, тей че още един плюс.. Иначе следващият е чак на 14.03.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 2 Author Report Share Публикувано Март 2 Лекси в следващия епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Онази вечер хванах старите епизоди по БТВ и се сетих, че заедно с Лекси гледахме и Оливър Куин тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Лекси в следващия епизод Олее.. Баси якото.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Това беше най-яката актриса ! Защо я махнаха Да я възраждат ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Това беше най-яката актриса ! Защо я махнаха Да я възраждат ! Тя нали сега се появява из "90210", а и не мисля, че биха я съживили, макар че много ме кефи... Вики също, а и Роуз беше готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да не са започнали да дават 3 сезон с БГ аудио по БТВ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да не са започнали да дават 3 сезон с БГ аудио по БТВ? Да, тази вечер е трети епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да, тази вечер е трети епизод. Е то това е премиера за България значи, очаквах да има голяма реклама, ако не бях видяла в Замунда, че е качен нямаше и да разбера ... заще не го излъчиха пак по Синемата, а в това забутано време, където няма да има голям рейтинг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Е то това е премиера за България значи, очаквах да има голяма реклама, ако не бях видяла в Замунда, че е качен нямаше и да разбера ... заще не го излъчиха пак по Синемата, а в това забутано време, където няма да има голям рейтинг. Винаги бутат интересните неща по никое си време, аз вчера разбрах, че са започнали излъчването на трети сезон. Майка ми го гледаше преди по синемата и тя се ядоса, че не е имало реклами и изпусна първия епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Новия епизод беше невероятен, страааааашно ми хареса, върхът!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Дееба тъпия малоумен сериал. Да свърши тоя сезон и спирам да го гледам. Поне да бяха направили така, че Елена да не осъзнава, че е безчувствена. По-реално щеше да е. Не всяка втора приказка да е "Аз не чувствам", "Емоциите са ми изключени"... Емоциите изключени, ама тъпотията й включена на макс. Наистина мисля, че таргет групата на сериала спадна от 15-20 на 10-годишни деца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Дееба тъпия малоумен сериал. Да свърши тоя сезон и спирам да го гледам. Поне да бяха направили така, че Елена да не осъзнава, че е безчувствена. По-реално щеше да е. Не всяка втора приказка да е "Аз не чувствам", "Емоциите са ми изключени"... Емоциите изключени, ама тъпотията й включена на макс. Наистина мисля, че таргет групата на сериала спадна от 15-20 на 10-годишни деца. И на мен това ми направи впечатление! Супер много дразни. Яката го осраха тоя сериал. Професорът е Сайлъс ако не сте разбрали м/у др. То е ясно, че сега всички ще се обединят да го убиват и до края на сезона ще ни занимават с него и Бони, която е под негово влияние и е леко изпаткала Има ли шанс това да е последен сезон?!?! Или дано поне следващия да е последен - адски го разводниха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не мен пък сериалът продължава да ми е също толкова интересен както преди, въобще не съм и грам разочарован, не разбирам защо вие сте.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.