Митко Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Еее много слаб епизод. Не си заслужаваше чакането изобщо. Нещо този сезон много го разбозиха наистина. Елена и Деймън много ме дразнят. Според мен пети сезон вече трябва да е последен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Според мен пети сезон вече трябва да е последен. И аз съм на това мнение. Даже трябваше направо тоя да е последен, ама... Иначе новия епизод е супер слаб и безразличен. Елена не ми харесва такава, Деймън дразни, защото заради него стана такава. И сега с тоя Сайлъс ще има да го дъвчат.. най-добре ще е до 1-2 серии да се появи, а не накрая на сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Аз се надявах Каралайн да начупи кофата на Елена, а те развалиха единственото интересно нещо в епизода.Дано следващия е по-интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Аз се надявах Каралайн да начупи кофата на Елена Оф и аз.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ебаси тъпия сериал. Новият епизод го изгледах за 5 минути с превъртане и пак нищо интересно нямаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ебаси тъпия сериал. Новият епизод го изгледах за 5 минути с превъртане и пак нищо интересно нямаше. +1 Напоследък взе страшно много да доскучава. Дано до края на сезона се пораздвижат малко нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Чувства Включил си ги? - Не, изключени са! .................................... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Чувства Включил си ги? - Не, изключени са! .................................... Буквално, чувствам се голям идиот, докато гледам сериала. Но пък в zamunda примерно дечурлигата се кефят и им харесва. Особено безчувствената Елена, нали сега е модерно жените да са такива. Нямам думи просто... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Буквално, чувствам се голям идиот, докато гледам сериала. Но пък в zamunda примерно дечурлигата се кефят и им харесва. Особено безчувствената Елена, нали сега е модерно жените да са такива. Нямам думи просто... Що бе, Елена е далеч по-поносима като е безчувствена иначе е адски лигава. Наистина тва с включването и изключването на чувствата ми е смешно. Освен това постоянно повтарят колко са безчувствени и все думата 'чувства" им е в устата.... Много рязко си смъкнаха таргет групата на сериала ;D на мен лично вече не ми е толкова интересен, а го гледам, защото съм си свикнала, а и не обичам да оставям нищо недовършено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Катрин много ме изкефи в последния епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 В сравнение с предишните няколко епизода, последният беше доста интересен. Дано продължат така до края на сезона. Сега ще има почивка до 18 април. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Emotional switch??? :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Кво стана с Тайлър ?? Нема се върне той, актьорът се е отказал ;Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нема се върне той, актьорът се е отказал ;Д Да бе ?! Това сериозно ли е ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да бе ?! Това сериозно ли е ?! Абсолютно ;Д Не е голяма работа за мене, Тайлър не ме кефеше мноо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Интересен 19 епизод , тоя Сайлъс е баси изрода :X Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Мен ме кефи, Елена и Катрин са супер яки! Иначе образите на древните в този сериал са изчерпани, супер досадни са станали всички, чакам новия сериал с тях и да ги разкарат от този. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Спойлер... - - - 1. In 4x23 (season finale) the second shocking death of a main will be shown. 2. A female character will be diagnosed with cancer. 3. A vampire will be human again. 4. There is a chance Stefan ingests the cure. 5. Silas's real face will be shown. 6. Elena's humanity will be back on. 8. Season 5 is Delena. 9. 4x20 we will see only 15% of Mystic Falls, the other 85% will be exclusive about the Originals and their new show. 10. Season 5 will air probably in October. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 6. Elena's humanity will be back on. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 А може ли в 23ти епизод да умрат всички ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 А може ли в 23ти епизод да умрат всички ?! Това ще е най-хубавото, което ще спаси сериала. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Новия епизод изобщо не ми хареса...... да се махат вече тея "Древните", че са ми противни до един !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Ее, ебахти претенциозните сте.. Не знам какво точно не би ви харесало в новия епизод, най-интересният и добре направен е от доста насам. Сигурно режисьора са сменили, не знам, но беше много як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 На мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Най-тъпата серия евър.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.