cool_boy_ Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бааааси финала! Въпреки, че очаквах повече, пак съм много доволен! Жалко, че Катрин е човек вече и, че Бони умря... финала няма да го коментирам, явно Стефан ще е лошият "Сайлъс" под прикритие в 5-ти Сезон! Направо не ми се мисли колко време ще го точат докато намерят истинския Стефан на дъното на езерото И въпреки това, чакам с нетърпение новият сезон! Иначе съм много доволен от финалните епизоди и на трите ми любими сериала тая седмица! - "Дневниците на вампира", "Свръхестествено" и "Стрелата" Благодаря ти, че ми развали кефа от гледането на финала :X:X:X Нещо друго,което си пропуснал да споделиш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Благодаря ти, че ми развали кефа от гледането на финала :X:X:X Нещо друго,което си пропуснал да споделиш? Да съм те карал да четеш? Тук се обсъждат епизодите, да си го гледал преди да влезеш! Проблема си е твой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Очаквах повече като цяло.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Очаквах повече като цяло.. +1 Не ми хареса финалът. Предишният епизод беше по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Олеле, това беше най-якият финал, който може да съществува! Страшно ми хареса, невероятно интересно ми беше! Ужасно съжалявам за Катрин, любимият ми герой от сериала.. Просто няма да е същата. Това със Стефан и Сайлъс е доста интригуващо, интересно ми е как ще се развият нещата. Кефя се на Мат и Ребека, както и че Клаус kiss-на Caroline. Дано смотаният Тайлър не се връща, много ме дразни. Джереми, който също ми е мега дразнещ, стига ми че той отново е в играта. ;Д Но като цяло много добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Финалът беше наистина интересен ама не можеш с един интересен епизод да изкарваш цял сезон Сега очаквам да се появи нова вещица,поне до 15ти епизод Сайлъс да не го разконспирират и сериалът пак да затлачи. Добре.. И като е толкова скучен и безинтересен, а и явно може да предвидиш всичко, защо го гледаш тоя "затлачил" сериал? Някои просто си умирате да бъдете негативни и ако може да има все повече и все повече неща, които да не ви харесват. За мен сериалът е супер и въобще не е спрял да ми бъде интересен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 За съжаление и аз направих грешката да вляза в темата на обяд и научих неща, които не трябваше. Добре скалъпиха финала, но всички загадки към следващия сезон са повторения на стари такива. Нямам намерение вече да го гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И аз се прецаках одеве като влезнах в темата преди да съм гледала серията, но спрях до частта с лека И в общи линии само това разбрах предварително За Бони си беше ясно. Много добър финал! Определено ще чакам с нетърпение следващия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Добре, че реших да не чета коментари преди да гледам, за да може изненадата от края на сезона да е максимална. Въпреки че на моменти се дразня на някои неща в сериала в последно време и мисля, че сценаристите понякога въртят едно и също, мога да кажа че този последен епизод беше наистина добър и неочакван. Разчувствах се доста. Особено на сцената с Клаус и Керълайн, а също и на Деймън с Елена. Зарадвах се за последните, но ми стана пък и много гадно и за Стефан като слушаше. Въобще не очаквах развоя с Катрин... а също и със Сайлъс. Въпреки че ми се струва, че малко ще се преекспонира сюжета със Сайлъс следващия сезон, но пък може и да са измислили нещо добро. Да се надяваме... Все пак ще бъде интересно да се види как ще се развият нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Жесток финал ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Последните 2 серии ми харесаха, но въпреки тях сезонът си остава слаб. Дано за новия се постараят повече и не преекспонират историята със Сайлъс до втръсване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Последния епизод беше меко казано ЕПИЧЕН! Нямам думи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Случайно попаднах на някакви рейтинги и ме учуди, че гледаемостта в САЩ е изключително ниска, особено на финала. То и аз не го харесвам напоследък, но си мислех, че щом тук е толкова хитов, в САЩ би трябвало да е масово харесван. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Последните 2 серии ми харесаха, но въпреки тях сезонът си остава слаб. Дано за новия се постараят повече и не преекспонират историята със Сайлъс до втръсване. Като се има предвид колко преекспонираха историята с Клаус и после изведнъж спряха да се гонят и да се опитват да се убият един друг с него, си представям другият сезон какви простотии ще има покрай Сайлъс. Особено докато разберат, че не е Стефан :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 В последния епизод, всички герои- и живи, и умрели- ще се съберат на градинско парти с лимонада и сметанова торта, ще пеят песни, ще се държат за ръце и вече нито ще знаят, нито ще им пука кой с кого е, до такава степен ще са се изпочифтосвали помежду си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 В последния епизод, всички герои- и живи, и умрели- ще се съберат на градинско парти с лимонада и сметанова торта, ще пеят песни, ще се държат за ръце и вече нито ще знаят, нито ще им пука кой с кого е, до такава степен ще са се изпочифтосвали помежду си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Сезон 5Промо: Promo - 5x01 Bad Feeling Clip Can't Feel Clip Официално описание на 5х01 "I Know What You Did Last Summer"Колежански дни - След като е прекарала лятото, наслаждавайки се на страстната си връзка с Деймън и помагайки на Джеръми да се справи със завръщането си от мъртвите, Елена няма търпение да се премести в общежитието на близкия колеж Уидмор, заедно със съквартирантката си Карълайн. Докато все още вярват, че Бони прекарва цялото лято пътувайки и скоро ще се присъедини към тях, Елена и Карълайн са изненадани, когато студентка на име Меган се появява и обявява, че те ще е новата им съквартирантка. Катрин се появява неочаквано в къщата на брятата Салваторе и моли Деймън да ѝ помогне, защото сега е човек и е уязвима за враговете си. Мат и Ребека се завръщат в Мистик Фолс, след като са прекарали едно лудо лято в Европа, където срещат мистериозна красавица на име Надя. Елена не може да се отърве от усещането, че нещо не е наред със Стефан, а Сайлъс прави ужасяваща поява на партито "Краят на лятото", провеждащо се на площада в града. ----------- *Айде, тая вечер е премиерата. Интересно ми е да видя дали ще дадът добър старт на сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Естествено, че старта ще е добър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Явно и с този сезон ще направя като с миналия- гледам първите епизоди и ако зацикли (което е почти сигурно), спирам. :1000 (29): Иначе се радвам за Деймън и Елена, дано не ги разделят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз пък няма да го гледам и съм много щастлив. Най-сетне се самоубедих, че този бълвоч само ми губи времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз пък ще го гледам, тъй като свърши интересно миналия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз пък няма да го гледам и съм много щастлив. Най-сетне се самоубедих, че този бълвоч само ми губи времето. Подкрепям. Сериалът е като омагьосан кръг и ако човек се замисли по-задълбочено ще осъзнае, че във всеки сезон всъщност се случва едно и също. Все гонят някой злодей, междувременно вампирите се ебат и убиват помежду си. За капак колежанските драми на Елена, Джеръми и Карълайн - много са банални вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Подкрепям. Сериалът е като омагьосан кръг и ако човек се замисли по-задълбочено ще осъзнае, че във всеки сезон всъщност се случва едно и също. Все гонят някой злодей, междувременно вампирите се ебат и убиват помежду си. За капак колежанските драми на Елена, Джеръми и Карълайн - много са банални вече. Ммм... напълно вярно. Ще му дам последен шанс и аз. Не ми ли допаднат първите 3-4 епизода - край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Сякаш старта на миналия сезон ме грабна повече. Изчерпаха се вече, едни и същи истории преповтарят в различни обстановки. Отново замесиха родителите на Елена, отново търсят Катрин, Стефан е на прага да си изключи чувствата.. Според мен, не трябваше да има повече от 3 сезона, въпреки, че изгубих интерес още след втори, а какъв зарибен бях отначало... Надявам се да няма шести сезон, нека го скалъпят някак, и това да бъде последен, че ще го развалят още повече. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Сякаш старта на миналия сезон ме грабна повече. Изчерпаха се вече, едни и същи истории преповтарят в различни обстановки. Отново замесиха родителите на Елена, отново търсят Катрин, Стефан е на прага да си изключи чувствата.. Според мен, не трябваше да има повече от 3 сезона, въпреки, че изгубих интерес още след втори, а какъв зарибен бях отначало... Надявам се да няма шести сезон, нека го скалъпят някак, и това да бъде последен, че ще го развалят още повече. На същото мнение съм. И на мен ми е доста слаб старта... нищо грабващо нямаше, никакво напрежение... скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.