Jump to content

The Vampire Diaries / Дневниците на вампира

Препоръчани коментари

• Отговори 880
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не знам какво ревете, че сериалът затъпял <_< Този 1-ви епизод отвори толкова въпроси .. коя всъщност беше съквартирантката на Елена и Карълайн, коя е мацката, с която Ребека и Мат са се запознали в Европа (каква е нейната история) и най-важното, защо Сайлъс иска толкова много Катрин . За мен епизода беше много силен!

Сподели в други сайтове

Втория епизод ми хареса много повече от първи, но май пак ще започне да се повтаря историята с изкормвача Стефан, която гледахме в трети сезон...

Сподели в други сайтове

Засега не върви зле този сезон. Иначе, гледахте ли The Originals? Аз по-отегчителен сериал не бях гледал досега. Изобщо не ме заинтригува.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Засега не върви зле този сезон. Иначе, гледахте ли The Originals? Аз по-отегчителен сериал не бях гледал досега. Изобщо не ме заинтригува.

Определено в The Originals ще е интересно .. бебето и особено Давина, ако наистина е по-могъща от Древен ще си е*е майката .

Сподели в други сайтове

Гледах с малката ми братовчедка втори епизод на новия сезон.

Не беше зле, не е по-зле от първите сезони, но наистина сериала не предлага нищо ново.

Нина е станала бахти яката :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Втория епизод е по-добър от първия.Доста интересен беше. :)

Да, и на мен страшно много ми хареса. Доста време чаках нещо подобно.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Ба*ти този сезон става все по интересен :happyppl: И Кетция се появи и сега ще си ... майката .

Да, определено не върви зле. И трети епизод е доста добър. Дано го нагласят така, че този сезон да е последен, защото хептен ще почнат да се повтарят.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Иначе мен в този сериал ме интересува само Катрин, всички други са ми толкова скучни, че докато ги гледам си разглеждам и телефона. Много са зле..

Момента в който Катрин умре (ако сценаристите са толкова глупави) ще е момента в който спирам изобщо да се интересувам от.. това. :D

Сподели в други сайтове

Изключително ми е интересно да Ви чета писанията . Само имам въпрос .. защо Вий големите умници не сте станали сценаристи бе? Явно ще можете да измислите по-интересни истории . Давайте поне да обогатите БГ сериалките, че те пък са в пъти по-зле .

Не знам всъщност какво не е интересно до момента, сезона тръгна изключително време :) Най-накрая разбрахме каква е историята на Двойниците, от къде и как са се появили .

Сподели в други сайтове

Наистина, четвърти сезон беше доста затъпял, но досега новият сезон върви повече от добре. Аз не мога да разбера как некои упрекват сценаристите на Дневниците, а същевременно гледат български сериали. :D

image.jpg
Сподели в други сайтове

Наистина, четвърти сезон беше доста затъпял, но досега новият сезон върви повече от добре. Аз не мога да разбера как некои упрекват сценаристите на Дневниците, а същевременно гледат български сериали. :D

А де, и аз това се питам .. Столичани в повече, Фамилията .. на баба ти хвърчилото

Сподели в други сайтове

Потресен съм след третия епизод! :roll1: :roll1: :roll1:

Смехотворно е.. 1000 двойници. Сега постера от предната страница съвсем придобива смисъл.. очакваме двойника, а после и тройника на Деймън. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

А де, и аз това се питам .. Столичани в повече, Фамилията .. на баба ти хвърчилото

И двата изброени са класи над Дневниците. Сега очаквам възкръсването на Бони и появата на нейна двойничка. После Каралайн ще стане човек и ще отвори магазин за френска дантела, откъдето Клаус ще поръча рокля за кръщенето на бебето си. А имаше време, когато следях със затаен дъх.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...