Nicolas Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Оо, бахти якотоо, става все по-интересно, много ми беше приятно да гледам този епизод, само така! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Доста скучен първи епизод. И аз се надявам пети сезон да е последен. Няма накъде вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Аз се отказах да го гледам и съм много щастлив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Аз се отказах да го гледам и съм много щастлив Ох, и аз. Много си се кефя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Не знам какво ревете, че сериалът затъпял Този 1-ви епизод отвори толкова въпроси .. коя всъщност беше съквартирантката на Елена и Карълайн, коя е мацката, с която Ребека и Мат са се запознали в Европа (каква е нейната история) и най-важното, защо Сайлъс иска толкова много Катрин . За мен епизода беше много силен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Много як 1 епизод, ще се следи и този сезон. Толкова много въпроси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Втория епизод ми хареса много повече от първи, но май пак ще започне да се повтаря историята с изкормвача Стефан, която гледахме в трети сезон... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Как може да гледате тази тъпня ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Засега не върви зле този сезон. Иначе, гледахте ли The Originals? Аз по-отегчителен сериал не бях гледал досега. Изобщо не ме заинтригува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Засега не върви зле този сезон. Иначе, гледахте ли The Originals? Аз по-отегчителен сериал не бях гледал досега. Изобщо не ме заинтригува. Определено в The Originals ще е интересно .. бебето и особено Давина, ако наистина е по-могъща от Древен ще си е*е майката . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гледах с малката ми братовчедка втори епизод на новия сезон. Не беше зле, не е по-зле от първите сезони, но наистина сериала не предлага нищо ново. Нина е станала бахти яката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Втория епизод е по-добър от първия.Доста интересен беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Втория епизод е по-добър от първия.Доста интересен беше. Да, и на мен страшно много ми хареса. Доста време чаках нещо подобно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ба*ти този сезон става все по интересен И Кетция се появи и сега ще си ... майката . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ба*ти този сезон става все по интересен И Кетция се появи и сега ще си ... майката . Да, определено не върви зле. И трети епизод е доста добър. Дано го нагласят така, че този сезон да е последен, защото хептен ще почнат да се повтарят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 :1000 (29): брутално :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Иначе мен в този сериал ме интересува само Катрин, всички други са ми толкова скучни, че докато ги гледам си разглеждам и телефона. Много са зле.. Момента в който Катрин умре (ако сценаристите са толкова глупави) ще е момента в който спирам изобщо да се интересувам от.. това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Изключително ми е интересно да Ви чета писанията . Само имам въпрос .. защо Вий големите умници не сте станали сценаристи бе? Явно ще можете да измислите по-интересни истории . Давайте поне да обогатите БГ сериалките, че те пък са в пъти по-зле . Не знам всъщност какво не е интересно до момента, сезона тръгна изключително време Най-накрая разбрахме каква е историята на Двойниците, от къде и как са се появили . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Наистина, четвърти сезон беше доста затъпял, но досега новият сезон върви повече от добре. Аз не мога да разбера как некои упрекват сценаристите на Дневниците, а същевременно гледат български сериали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Наистина, четвърти сезон беше доста затъпял, но досега новият сезон върви повече от добре. Аз не мога да разбера как некои упрекват сценаристите на Дневниците, а същевременно гледат български сериали. А де, и аз това се питам .. Столичани в повече, Фамилията .. на баба ти хвърчилото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Потресен съм след третия епизод! Смехотворно е.. 1000 двойници. Сега постера от предната страница съвсем придобива смисъл.. очакваме двойника, а после и тройника на Деймън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 А де, и аз това се питам .. Столичани в повече, Фамилията .. на баба ти хвърчилото И двата изброени са класи над Дневниците. Сега очаквам възкръсването на Бони и появата на нейна двойничка. После Каралайн ще стане човек и ще отвори магазин за френска дантела, откъдето Клаус ще поръча рокля за кръщенето на бебето си. А имаше време, когато следях със затаен дъх. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Майкоооооо, новия епизод ме разболя... бахти тъжното беше погребението на Бони :cry2: Много силен епизод, много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.