forlon Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Няма да убедя една приятелка да го гледа, докато не разкажат някаква история около появата на самото първоначално семейство. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Стефан ми е най-тъп от всички, супер много ме дразни иначе и аз мисля, че можеше и по-добре да започне 3-ти сезон.. 1-ви и 2-ри започнаха много по-вълнуващо, ще видим нататък кво ще се случи.. Карълайн и Тайлър са много яки като двойка, ама сигурно накрая пак ще съберат Кари с тъпия Мат започна да става интересно около Джеръми, искам вече Бони да се връща.. Катрин също ми липсва, дано да я върнат и нея, тя ми е най-голямата любимка искам Елена да се събере с Деймън, ама явно няма да се случи ;х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Очаквах Клаус да се усети по-бързо, че Елена е жива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Кървищата ми дойдоха малко в повече този път... но може би, защото го гледах в 1 през нощта А тоя Деймън... едва го изтърпявам 45 мин. толкова да ми е противен... Иначе като цяло... беше хубава серията. За миг и аз си помислих, че Клаус ще се усети за Елена, но уви Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 ще ни разиграват още няколко епизода сигурно и после пак ще я крият, ще се опитва да я убие и такива простотии, които трябваше да приключат още с финала на 2-ри сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Дневниците на вампира официално по BTV Cinema! „Дневниците на вампира“ ще се излъчва по BTV Cinema. Телевизията го потвърди в своята Facebook страница, но отрече слуховете за стартова дата 22 октомври. Все още няма стартова дата за сериала и ще очакваме повече информация от тях. инфо: twifun-bg.com --------- ЕВРИКА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Дневниците на вампира официално по BTV Cinema! „Дневниците на вампира“ ще се излъчва по BTV Cinema. Телевизията го потвърди в своята Facebook страница, но отрече слуховете за стартова дата 22 октомври. Все още няма стартова дата за сериала и ще очакваме повече информация от тях. инфо: twifun-bg.com --------- ЕВРИКА! :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): :clap: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Новата серия е ненормалнааааааааааааааааааа :1000 (6): Много яка, много неща се разкриха.... става все по заплетено и интересно Нямам търпение за следващата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 този път ми беше интересно, изобщо не очаквах Клаус и Стефан да са били приятели о.0 още по-малко пък да са като братя.. най-сетне върнаха Катрин, а в следващия епизод и Бони а огърлицата на Ребека да не е оная, която Стефан е подарил на Елена ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 този път ми беше интересно, изобщо не очаквах Клаус и Стефан да са били приятели о.0 още по-малко пък да са като братя.. най-сетне върнаха Катрин, а в следващия епизод и Бони а огърлицата на Ребека да не е оная, която Стефан е подарил на Елена ? ДА, същата е. Най-много се зарадвах, като видях Катрин, най-яката след Керълайн се завръща. В следващият епизод най-вероятно нещата около Джеръми, Мат и Вики ще станат по-ясни, ще бъде интересно, ако се върни, но и може да лъже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 ДА, същата е. Най-много се зарадвах, като видях Катрин, най-яката след Керълайн се завръща. Катрин е най-яката бе, винаги ми е била любимка Елена почва да ме дразни, да го маха тоя тъпия Стефан и да се хване с Деймън вече.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Много е тъпо така както го правят.. в една серия дават Джереми, Ана, Мат и другите там... в следващия епизод изобщо не ги споменават.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Елена, Глория, Джена, Бони..... от всичките има :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Елена, Глория, Джена, Бони..... от всичките има :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Някой забеляза ли във 2 епизод, когато Елена и Деймън са във водата, че той й казва на български "Добре, оk"? :1000 (29): http://vbox7.com/play:97790d0621 - гледайте след 07:20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Някой забеляза ли във 2 епизод, когато Елена и Деймън са във водата, че той й казва на български "Добре, оk"? :1000 (29): http://vbox7.com/play:97790d0621 - гледайте след 07:20 Казва "right, ok". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Някой забеляза ли във 2 епизод, когато Елена и Деймън са във водата, че той й казва на български "Добре, оk"? :1000 (29): http://vbox7.com/play:97790d0621 - гледайте след 07:20 Наистина се чува като - добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Новият епизод беше мега як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Казва "right, ok". Нищо общо няма с right. Каквото и да казва звучи точно като "добре". ПС: Не гледам сериала, просто се намирам на работа. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Във фейса даже игра са направили :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Хитовият сериал "Дневниците на вампира" с премиера в българския ефир по bTV Cinema Премиера: 22 октомври | Всяка събота и неделя от 13:00 часа, и повторенията от 00:00 часа. Yep! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Този епизод не ми беше много силен- Хареса ми, когато вещицата мъчеше Стефан и когато Керълайн и Деймън се биха, края не ми беше много впечатляващ предните бяха по-вълнуващи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Следващата седмица ще е жестока - излиза нов епизод, започва да се излъчва по btv cinema, ще има плакат в списание Браво и в списание Хай клуб :1000 (29): Новия епизод не съм го гледала, няма още синхронизирани субтитри за HD версията, която не е толкова HD, ама пак е по - добре от тая в топа ;х Четох в коментарите, че е станало нещо със Стефан и Деймън, нямам търпение вече, дано е хубав епизода, че миналия не беше от най - впечатляващите .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 (редактирано) Сериалът е просто уникален. Новият епизод ми беше малко изтъркан, особено като Клаус буквално ги събра всичките и почна да се обяснява. Но нещото, което винаги ме удивява, е как всеки път свършва така, че да те държи в напрежение. Стефан почна да ме дразни. Уж я обчаше, али-бали, а пък сега ще кажеш, че никога е нямало нищо между него и Елена. А Бони и Мат кога се сближиха толкова?? те дали са имали 5 минути екранно време заедно, сега изведнъж първи дружки. Аз мисля, че след този сезон Мат ще го махнат, но не и преди той и Бони да станат гаджета. За сметка на това Джеръми се затвори в себе си с тези призраци и ще му се случи нещо свръхестествено. Елена и Деймън според мен ще тръгнат напък на Стефан. И имам ужасно настояващото чувство, че Ребека ще съсипе Клаус, защото обича Стефан, но накрая самата тя ще го убие (Стефан). ПС: Егати фен фикшъна, дето сътворих! Редактирано Октомври 14 от Senhor..Do..Mar Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.