Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Лелеееееее какъв епизод само! Не знам за вас, но на мен сериала никога не ми е бил по-интересен, направо нямам думи. Не искам да коментирам нещата за да не издавам спойлери, но просто нямам търпение за следващ епизод. :X Любимия ми сериал в момента! Много изтезание, много нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много тъжен епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Някой знае ли кога започва зимния сезон? Предполагам до април няма да има почивки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Някой знае ли кога започва зимния сезон? Предполагам до април няма да има почивки.. 23 Януари мисля, че беше . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ааааааааааааааааа, обичам я! Просто няма друга такава като Катрин, нямам думи за развоя на нещата, невероятно са го измислили. :X :X :X Ше умра, бахти кефа, лелееееееее :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ааааааааааааааааа, обичам я! Просто няма друга такава като Катрин, нямам думи за развоя на нещата, невероятно са го измислили. :X :X :X Ше умра, бахти кефа, лелееееееее :Vishenka_05: :Vishenka_05: Катрин ще я приключат в следващия епизод още . Няма как да убият Елена завинаги, та то сериала се върти около нея . Просто трябваше да има нещо по-така в смъртта на Катрин, а не просто да умре на леглото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Катрин няма да умре, най-много да й възстановят предишното си тяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Катрин няма да умре, най-много да й възстановят предишното си тяло. Това ще е пълен абсурд! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 О, Катрин ще я има още доста в тялото на Елена.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ако умре Катрин просто ще загубят много! Само да са посмели... никой не се интересува от Елена и като цяло любовната драма. Само някви кифли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Катрин Пиърс винаги оцелява! Бруталнааааааааааааа ееее, страшен епизод и финал най-вече, върна ми интереса ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Надявах се да греша, но финалът на епизода го бях предвидил още преди време, когато Надя спомена, че може духът на Катрин да се всели в друго тяло. Не казвам, че развоят на събитията не е интересен, но бе твърде предвидим, а се надявах режисьорите да ме изненадат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Много добър стотен епизод на сериала. Катрин е уникална просто! Надявам се да не я убият, защото ще има много разочаровани фенове. А и в крайна сметка, драмите на Еленка и Деймън са ми много дразнещи, както и те двамата като образи. Катрин внася необходимото разнообразие сред персонажите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ебаси епизода ! Откачих Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ауу, епизода е страшен просто.. откачих! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хмм... защо ли не съм удовлетворен от това, че Катрин завинаги остана в тялото на Елена? Може би защото унищожиха тялото на Катрин завинаги, а е неизбежно да върнат Елена, което ми подсказва, че следващия път когато Катрин изчезне ще е завинаги. Чак ми стана мъчно за Елена по едно време. Сега сценаристите ще изкарат Катрин такава, че сами да искаме тя да умре. :1000 (29): Оффффф... не знам. Дано поне има още 2-3 епизода без Елена и само с Катрин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хмм... защо ли не съм удовлетворен от това, че Катрин завинаги остана в тялото на Елена? Може би защото унищожиха тялото на Катрин завинаги, а е неизбежно да върнат Елена, което ми подсказва, че следващия път когато Катрин изчезне ще е завинаги. Чак ми стана мъчно за Елена по едно време. Сега сценаристите ще изкарат Катрин такава, че сами да искаме тя да умре. :1000 (29): Оффффф... не знам. Дано поне има още 2-3 епизода без Елена и само с Катрин. Помни ми думата, че Елена няма да е out от сериала за дълго време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 То това е ясно.. аз за това се надявам поне на 2-3 епизодчета без нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много як тоя епизод, много ме кефи Катрин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ебаси епизода ! Тея 2-3 епизода ме държат под баси напрежението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Нещо не успява да ме държи в напрежение новата история Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много добър нов епизод! Катрин се справя отлично в ролята на Елена :1000 (29): Мат е супер сладък, Стефан е все така скучен, а Деймън... сега вече стана интересно. Не знам, в момента за мен няма по-интересен сериал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много добър нов епизод! Катрин се справя отлично в ролята на Елена :1000 (29): Мат е супер сладък, Стефан е все така скучен, а Деймън... сега вече стана интересно. Не знам, в момента за мен няма по-интересен сериал! The Originals + The Vampire Diaries са много на ниво този път, историите пръскат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Кое точно пръска, не мога да разбера? Ако Елена мома беше наистина починала нали щеше да премине през Бони, защото е свръхестествено същество и всички щяха да разберат за шашмите на Катрин .. пак ще я върнат, както винаги. Катрин/Елена като някаква ковра все от единия брат на другия, ако Стефан е злодея, то Деймън ще е светата вода и обратно .. В омагьосан кръг се въртим, даже като живота на някой е 'заплашен' дори не е интересно, защото е пределно ясно, че ще го спасят по един или друг начин.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Мен пак яко ми е забил този сериал и май ще спирам да го гледам.Деймън е най-скучния заедно със Стефан.Нищо ново покрай тях и все единия нещастен ,а другия доволен и разбира се,когато сме нещастни убиваме вече 5 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.