Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много си е добре сериала по рейтинг. Сега имаме нови въпросителни.... Кой е този с Бони и Деймън? Не ми се иска да гледам драми от рода на това как Деймън си мисли, че Елена не го обича вече, някак ще е изтъркано, веднъж вече имаше подобна случка, когато Катрин беше в тялото на Елена. Ензо ме дразни на моменти, но пък не ми се иска да умира, дано не го убият, як е. Стефан е голям тъпанар! Какво се прави, че не му пука? А може би наистина е така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Какъв е проблемът със Стефан? Да не би да е длъжен да му пука? Отдаде почит на брат си, но животът продължава и той си решава как. Съгласен съм за Елена и Деймън, че няма да е яко да се върне и да види, че тя не го обича и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Искам да видя Кералайн и Стефан, като двойка :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Деймън се завърнааааааааааааааааааааааа. Хареса ми края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Деймън се завърнааааааааааааааааааааааа. Хареса ми края. Не съм гледала след 2-ри епизод, защото няма субтитри, но след като видях коментара на Зайка мога да кажа само: колко неочаквано ...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не съм гледала след 2-ри епизод, защото няма субтитри, но след като видях коментара на Зайка мога да кажа само: колко неочаквано ...... Има субтитри на всеки епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не съм гледала след 2-ри епизод, защото няма субтитри, но след като видях коментара на Зайка мога да кажа само: колко неочаквано ...... Има субтитри на всеки епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Има субтитри на всеки епизод. Само на addicted, а техните са смехотворни .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Само на addicted, а техните са смехотворни .. Ти гледай,че има. Има си и други субтитри. Например новият епизод го гледах с други субтитри. Следи в коментарите на хората на всеки епизод къде има субтитри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ти гледай,че има. Има си и други субтитри. Например новият епизод го гледах с други субтитри. Следи в коментарите на хората на всеки епизод къде има субтитри. За новия епизод видях, че има по - рано днес, но за 3 специално няма ии за 4 доколкото виждам .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 За новия епизод видях, че има по - рано днес, но за 3 специално няма ии за 4 доколкото виждам .. За всички епизоди има, това,че ти не ги харесваш е твой проблема. Не стига,че хората превеждат,ами и недоволни. Бъди малко благодарна. И като не ти харесват, си ги превеждай сама. Има за тая работа и английски субтитри. Ей, неблагодарен народ. Не стига,че превеждат дето не са длъжни,ами и неблагодарни. Много мразя такива коментари като чета под всеки епизод в Замунда- кога ще има субтитри, ама айде по-бързо, ама кога ще са готови. Неблагодарни колкото искаш. Чудя се как хората все още превеждат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Гледайте с английски субтитри, бе, хора! Не знам как ви е английският, де, но от това по-добър учител няма. Ако ви е на добро ниво - почвайте да гледате, без изобщо да ви мигне окото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Гледайте с английски субтитри, бе, хора! Не знам как ви е английският, де, но от това по-добър учител няма. Ако ви е на добро ниво - почвайте да гледате, без изобщо да ви мигне окото. Хората са неблагодарни, това е. Ей, затова влизам в коментарите под всеки епизод само за субтитрите, изобщо не чета в Замунда коментарите на неблагодарните хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Хората са неблагодарни, това е. Ей, затова влизам в коментарите под всеки епизод само за субтитрите, изобщо не чета в Замунда коментарите на неблагодарните хора. Ми нека съм неблагодарна, то с google translate и аз мога да си направя субтитри, нали се сещаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Да, най-добре е да ги гледате с английско аудио и английски субтитри. Така правете, бързо се свиква и си усъвършенстваш и слуха, и писането, че и говоренето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Аууу 5-ти епизод беше върха :1000 (19): Най-после Деймън се върна! Сега трябва да върнат и Бони Глупачката Елена как може да се задява с тоя, пак ще има да ме ядосват :1000 (29): Много силен край на епизода с Деймън и Стефан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Определено ми хареса. Май това остава единствения сериал за който си заслужава да намеря време да изгледам, всички други ги спрях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Определено ми хареса. Май това остава единствения сериал за който си заслужава да намеря време да изгледам, всички други ги спрях. Ами "The Originals"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ами "The Originals"? Определено е по-добрият сериал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Определено е по-добрият сериал! Не мога да кажа дали е по-добрия, но определено ми харесва страшно много и ме държи в напрежение. Усещам тази тръпка, която беше, като почнах да гледам Дневниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Само дразнят. Елена е овца. Извинете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Голям рев му ударих на новия епизод, просто невъзможно беше да не се реве. Такава любов и толкова тъжно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Голям рев му ударих на новия епизод, просто невъзможно беше да не се реве. Такава любов и толкова тъжно. Да, на второ гледане прецених, че Ленка не е чак толкова зле. Жалко е това, което правят сценаристите, но момичето не е виновно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Най- интересният епизод досега, наред с финалите на първи и втори сезон! Дори още по- интересен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Иън се е сгодил. Нина го изтърва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.