DeanWinchester Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Мн силна серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 :crybaby: Винаги го правят толкова тъжно... страхотно пресъздадоха спомена на майката докато умираше. Много тежък епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много интересен епизод- малко тъжен. Погребаха майката на Карълайн. Джо е бременна и Рик й предложи брак, Кай взел да става по-добър, Бони най-после се върна, Карълайн обаче да си изключи емоциите точно, когато Стефан ще й признае чувствата си и за капак майката на Деймън накрая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не ми харесва Карълайн в какво се превърна, а сега и Стефан. Много е жестоко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 С нетърпение очаквам всеки епизод, оказа се, че това си е моя сериал. Харесва ми развитието, но ми се струва, че "изключването на човечността" при Стефан беше инсценирано само, за да "спасят" Керълайн. Абе въобще, обожавам сериала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Спешно да връщат Катрин !!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Спешно да връщат Катрин !!!!!!! +1, все някога ще се случи обаче, сигурен съм, че ще цъфне в края на някой епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Айде, пак има лек за вампиризъм.. Според мен ще стане така, че ще го дадат на майката на братята, макар че щеше да е по-интересно някой по-главен да го вземе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Който го вземе, ще срещне съдбата на Катрин- ще му окапят зъбите и ще одъртее набързо. :1000 (29): Освен ако не го вземе някой, който скоро се е превърнал във вампир и не е бил млад над сто години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Да, трябва да го вземе някой, който е вампир отскоро. Мисля, че може да бъде Карълайн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Да, обаче в интернет се коментира, че Катрин остаряла защото Сайлъс изпил лека от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 В четвъртък имаше ли епизод? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 В четвъртък имаше ли епизод? Не, чак на 16.04 ще има епизод . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Има слухове, че Нина напуска сериала. Хора от екипа са качили снимки от някакво общо събиране на целия екип и имало хаштаг #ninawewillmissu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Да, официално е потвърдено, че Нина Добрев няма да участва в следващия сезон. Майк Тревино (Тайлър) също няма да е в голяма част от епизодите, защото ще е зает с друг сериал. Общо взето се очертава един последен скучен седми сезон. Не мога да разбера защо не приключиха всичко този сезон... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Как без Нина? Тези добре ли са? И ще продължават сериала? Има ли смисъл? Без нея просто всичко е изгубено, заедно с надеждите ми за Катрин. Дано да е станала грешка и да в няма само няколко епизода, иначе просто ужасия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Нина потвърдила ли е? Това е скандално, та тя е не просто главния, ами и централния персонаж. Без нея историята няма смисъл, без нея е просто spin-off. Откачалки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Потвърдено е. Тя сама обявила напускането си в инстаграм... Всичко е ОК, но поне да не продължават сериала. И Кай го напуснал, а беше обещаващ герой. Абе нямам думи, дано се вразумят и това да е последния сезон.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Дано! И без това му беше време да свърши, но сега чета, че продуцентите щели да наблегнат на историята на братята и някои други персонажи. Че какво ще ми измислят без Нина за тях, глупаво решение. Така или иначе рейтингът още на втори епизод ще ги откаже, но е тъпо сериалът да завърши без нея. Чета, че главната причина е, защото в новия сезон тя и Иън щели да имат много сцени и то от онези, тя не е искала, май й годеницата му е правила проблеми. Разбира се си остава супер непрофесионално от нейна страна, но глупостта на продуцентите е още по-голяма. Писна ми, в последно време всеки финал така ме е разочаровал. Единствено "Съпругите" имаха достоен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 И какво? Какъв ще е краят сега? Умира и това е. Голяма работа, че щяла да се целува с Деймън.. Ми да бяха променили историята и да се целува със Стефан. Абе смеех се на феновете на 1D, ама ся се чувствам точно така, както те когато Зейн си тръгна от групата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Спекулира се, че е напуснала защото почва нов сериал с нея по ABC. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 https://www.facebook.com/TVSHOWSBG/photos/a...e=1&theater Явно затова нагласиха Стефан с Карълайн и започнаха да насочват Бони към Деймън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Пълна пародия ще е след 6 години изведнъж Деймън просто да се влюби в Бони, пълна простотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Пълна пародия ще е след 6 години изведнъж Деймън просто да се влюби в Бони, пълна простотия. Не забеляза ли като бяха затворени как се сближиха драстично, а не се понасяха. В книгите също имаха някви симпатии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 За първи път да разбера нещо от вас. Не знам, да са живи и здрави! Тя може да се върне за последния епизод, примерно и пак да е с Деймън, не знам как ще го направят. Но аз съм от тези, които харесват Деймън и Бони, ще ми допадне такова развитие. Бе, няма да се втелявам, че си имам достатъчно реални проблеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.