Guest Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Интересен беше 1-ви епизод на новия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Много ми хареса началото. Страхотно е, че Елена продължава да е част от живота на героите, а не направиха така, че все едно не я е имало в сериала. Заинтригуван съм за развитието. Това продължава да си ми е любимия сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 За съжаление май рейтинга е паднал и това е рефлектирало върху бюджета за епизодите, който изглежда е нищожен. Преди имаше огромен брой статисти, във всеки епизод някакви празници, партита, хора, сега дават само главните герои сред декорите без пукната душа наоколо. Не, че не ми е интересно, напротив, но като си спомня какво беше преди... няма я вече тази жизненост в сериала. Елена определено липсва, макар че не спират да ни напомнят за нея, явно планират да я включат към края по някакъв начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Добро начало на сезона, има тръпка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Краят беше жесток, много интригуващ! Много е "заспало" вече всичко обаче, няма го оня живец в сериала, всичко е тотално различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 И сега ще чакаме до края на януари .. :D Интересен финал обаче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Не очаквах да ми харесат излезлите епизоди, но... изненадан съм! Дори желанието ми бе изчезнало да го започна, а за една вечер изгледах излезлите девет епизода и мога да твърдя, че развитието на персонажите е много интересно. Нямам търпение да видя как ще продължат нещата в следващите епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Един от най-добрите епизоди в сериала, просто изумително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Един от най-добрите епизоди в сериала, просто изумително! !!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Един от най-добрите епизоди в сериала, просто изумително! И как Иън си го изкара на свой гръб почти целия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Това, което се случи не е възможно нали? Защото в началото на сериала дадоха 3 години напред и Деймън лежеше до ковчега на Елена и каза на Стефан "Нали ви казах да не ме безпокоите докато Елена не се събуди". Със сигурност е някаква халюцинация изгарянето на Елена, не е възможно. А и нали Бони сложи заклинание на ковчега да не може да се отвори докато тя не се събуди.. Би било прекалено жалък начин сценаристите да я премахнат от сериала така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Липсва ми Нина, особено Катрин. Може би най-страхотния злодей в сериал, няма такъв образ... Вярно, и сега има интрига и е интересно, но преди беше страшна работа сериалчето, номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Абе май останах аз единствения фен, но харесва ми наистина, страхотни бяха последните епизоди, тръпката определено си я има. Нямам търпение за 1 Април. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Абе май останах аз единствения фен, но харесва ми наистина, страхотни бяха последните епизоди, тръпката определено си я има. Нямам търпение за 1 Април. И аз. Аз от скоро го гледам и вече започнах 4-ти сезон, назад съм, но бързо ще наваксам. Умрях от яд, че Елена стана вампир, само това не исках да се случва. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 На мен новият сезон страшно много ми харесва. Има много динамика и екшън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Има ли още фенове сеириала? Преди колко хора писахме, а сега сме 2-3, много жалко... На мен лично си ми държи интереса. Любимият ми сериал си остава, няма такъв просто! Не очаквах толкова силен сезон без Елена... Макар, че във всеки епизод си я споменават, убиват, спасяват и т.н де. Не е съвсем без Елена хаха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Има фенове. Няма какво да се коментира обаче все още. В началото на април, когато излязат новите епизоди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Официално е... Ще има 8-ми сезон. Колкото се радвам, толкова ми е и тъпо, просто не знам до къде ше стигнат така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Официално е... Ще има 8-ми сезон. Колкото се радвам, толкова ми е и тъпо, просто не знам до къде ше стигнат така. Да, те го обявиха от доста време.. Аз исках този да е последен, за да се върне Нина.. Има слухове, че може да я включат в каста на Древните, дано да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не ми се вярва. Ако се занимава с вампири, със сигурност би си се върнала в дневниците... Аз мисля, че по някакъв начин Бони ще стане безсмъртна и няма да могат да събудят Елена, освен ако не я преместят в друго тяло, например тялото на новата ловджийка, която сценаристите се опитват да ни внушат, че много прилича на Елена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не ми се вярва. Ако се занимава с вампири, със сигурност би си се върнала в дневниците... Аз мисля, че по някакъв начин Бони ще стане безсмъртна и няма да могат да събудят Елена, освен ако не я преместят в друго тяло, например тялото на новата ловджийка, която сценаристите се опитват да ни внушат, че много прилича на Елена. Мен Елена ме дразнеше малко, Катрин повече ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Елена беше супер дразнеща, докато Катрин мачкаше като ненормална. Когато я махнаха, сериала наполовина умря Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Мен новата ловджийса май ме кефи. Що се отнася до Елена, по-скоро на мен не ми липсва, цялото суетене около нея беше много досадно. За сега сякаш Деймън изнася сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не знам, на мен за моя изненада сериала си остана супер интересен. Най-много ме радват Керълайн, Деймън и Бонбон, Стефан си е скучен. Иначе няма спор, че Катрин беше кралицата на този сериал, много често си гледам клипчета с нея. Страхотница! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Бони е потвърдила, че сезон 8 ще бъде последен за нея и ако сериала продължи ще е без нея, което е абсурдно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.