DeanWinchester Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Мечтае за по-големи продукции, а и май мечтите й започват да се сбъдват, но не трябва да забравя, че е това, което е благодарение на Дневниците, но и Дневниците са това, което са благодарение на нея. Абе обърках се, да се връща просто за финала, да я съберат със Стефан, за да не се натиска с Деймън и това е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Мечтае за по-големи продукции, а и май мечтите й започват да се сбъдват, но не трябва да забравя, че е това, което е благодарение на Дневниците, но и Дневниците са това, което са благодарение на нея. Абе обърках се, да се връща просто за финала, да я съберат със Стефан, за да не се натиска с Деймън и това е Виж, това е добра идея Ама fandom-a така ще ги захапят целия екип ако стане такаа :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 НОВИЯТ СЕЗОН Е ТУК! Download / Субтитри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Карълайн и Стефан се сгодиха. Обаче тази сирена е ужасна- примамва хората с песни и ги убива. Кога ще се освободят Деймън и Ензо от нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Карълайн и Стефан се сгодиха. Да Обаче тази сирена е ужасна- примамва хората с песни и ги убива. Кога ще се освободят Деймън и Ензо от нея? Най-вероятно към финалните епизоди. Въпроса е как ще върнат на Деймън и Ензо спомените за Елена и Бони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Обаче тази сирена е ужасна - примамва хората с песни и ги убива. Кога ще се освободят Деймън и Ензо от нея? Тепърва ще се разгръща историята около Сибил, аз съм сигурен че ще става все по-интересно. Едва ли целия сезон тя ще убива хора и ще контролира Деймън и Ензо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Обаче се усеща липсата на Нина в сериала.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Обаче се усеща липсата на Нина в сериала.. Да! Страхотно е без тая лигла смотана.. писнало ми беше всичко да се върти около нея, откакто напусна, всичко е супер! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Да! Страхотно е без тая лигла смотана.. писнало ми беше всичко да се върти около нея, откакто напусна, всичко е супер! Защо? Аз само заради нея започнах да го гледам сериала, много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Защо? Аз само заради нея започнах да го гледам сериала, много ме кефи. Като актриса наистина е много добра, за мен тя е може би най-голямата гордост за България. Но просто персонажа - Елена е покъртително дразнещ! Справка: Обожавах Катрин! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Като актриса наистина е много добра, за мен тя е може би най-голямата гордост за България. Но просто персонажа - Елена е покъртително дразнещ! Справка: Обожавах Катрин! Мен точно ролята й Катрин ми беше адски дразнещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Елена мрънкаше постоянно, а Катрин мачкаше! Дано се завърне като Катрин! *никакъв шанс, обаче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Имам чувството, че с тоя сезон ни върнаха тръпката от първите сезони, да чакаме с нетърпение. Жалко, че е последен. :crybaby: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Имам чувството, че с тоя сезон ни върнаха тръпката от първите сезони, да чакаме с нетърпение. Жалко, че е последен. :crybaby: Да, тя Джули каза, че ще се опитат да го направят като първи сезон. Новия епизод беше малко скучен, обаче. Интересното бе към края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Новият епизод беше много силен! Много се радвам за Ензо и Бони Следващата седмица няма да има епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Бони си върна Ензо, любовта какво ли не прави, сирената успя да избяга, бавачката се оказа опасна, Деймън не можаха да го спасят засега. Жалко за Тайлър, Деймън го уби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Деймън умря? Стефан се обрече на вечни мъки и да е нещастен- що за финал на епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Моля ви спрете с тези спойлери!!! Никак не е приятно да влезеш тук и да прочетеш акцентите от всеки епизод! Не всеки има възможността да гледа епизодите веднага... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Моля ви спрете с тези спойлери!!! Никак не е приятно да влезеш тук и да прочетеш акцентите от всеки епизод! Не всеки има възможността да гледа епизодите веднага... Тук спойлерите са позволени, не трябва да влизаш, докато не си гледал епизода. :/ Малко тъпо, ама е затова темата, да се дискутира свободно. Иначе Зайка и мен ме спойлна миналия път :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Моля ви спрете с тези спойлери!!! Никак не е приятно да влезеш тук и да прочетеш акцентите от всеки епизод! Не всеки има възможността да гледа епизодите веднага... Че кой ги гледа веднага. Аз го гледах чак днес преди няколко часа, а беше излъчен в петък, в събота бяха готови субтитрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Деймън умря? Стефан се обрече на вечни мъки и да е нещастен- що за финал на епизода. Не бих заложил на смъртта на Деймън. Все си мисля, че не е мъртъв (все пак сключи сделка с Кейд). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не е мъртъв. Вижда се и в промото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Вчера имаше ли епизод или са във ваканция? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Вчера имаше ли епизод или са във ваканция? Връщат се през януари. Във ваканция са, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Връщат се през януари. Във ваканция са, да. Мерси. А на коя дата се завръщат? Баш на най- интересното да прекъснат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.