Senhor Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Епизодът не оправда очакванията ми. Изглежда ми по-скоро като епизод от първи сезон, а и като цяло не се връзва с цялата концепция с "първородните". Между другото, нали знаете, че при 22 епизода, първа "глава", така да я наречем, са първите 7 епизода, втората - следващите 7, и третата - последните 8. Т.е. първа глава вече приключи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Джена не се върна, защото тя беше човек, а не свръхестествено същество, тя е намерила покой отдавна.. иначе епизодът беше супер, ама не показаха Катрин, ще има да се чудя още 1 седмица дали е мъртва Беше вампир, нали Клаус я превърна преди да я убие Искам Клаус да се връща, стига е скитал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Беше вампир, нали Клаус я превърна преди да я убие Искам Клаус да се връща, стига е скитал верно бе, аз съвсем забравих ;д може би актрисата се е скарала с продуцентите, затова не са я върнали.. или просто наистина е намерила покой, защото нищо лошо не е правила през живота си.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Много силен сезон... Нямам търпение за новия епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 много хубав епизод.. дразнят ме, че още нищо не са казали за Катрин, явно онзи нещастник наистина я е убил :gun_bandana: :girl_cry2: не показаха и Керълайн в този епизод, 2-те ми любимки ги нямаше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Пфф, няма ли най-сетне да върнат Катрин.. или поне нещо да кажат за нея. Като я няма не е същото.. :gun_bandana: Иначе епизода ми хареса. Беше ми интересно да разбера как Клаус и родата му са се превърнали във вампири. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Сега прочетох един коментар в Замунда и се замислих, коментара е следния: Сега гледах първия епизод на първи сезон , видях този Заг на когото Стефан му се пада чичо и ми е много интересно как така му се пада чичо. Първото, което ми идва на ума е, че Стефан е на 145 години, а оня е човек и Стефан е много по - възрастен от него, сещате се .. Обаче, за да му е чичо наистина, той трябва да е дете на брат му, а Деймън не може да има деца, нямат и други братя .. т.е. съвсем се обърках. Може и аз нещо да съм изпуснала около историята в първите епизоди със Зак, я някой да ми обясни ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Сега прочетох един коментар в Замунда и се замислих, коментара е следния: Сега гледах първия епизод на първи сезон , видях този Заг на когото Стефан му се пада чичо и ми е много интересно как така му се пада чичо. Първото, което ми идва на ума е, че Стефан е на 145 години, а оня е човек и Стефан е много по - възрастен от него, сещате се .. Обаче, за да му е чичо наистина, той трябва да е дете на брат му, а Деймън не може да има деца, нямат и други братя .. т.е. съвсем се обърках. Може и аз нещо да съм изпуснала около историята в първите епизоди със Зак, я някой да ми обясни ;д Я, пак ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 Тори ДеВито се присъединява към актьорите в сериала Точно така, добре чухте – съпругата от скоро на Пол Уесли ще участва в „Дневниците на вампира“. Актрисата, която имаше роля в сериала „Малки сладки лъжкини“ вече ще е по-близо до съпруга си в ролята на Мери, интелигентна млада докторка, заинтригувана от силите за възстановяване на Аларик. Тя ще се появи в епизоди 10 и 11 от трети сезон с голяма вероятност да продължи да се появява и след това. Освен от „Малки сладки лъжкини“ Тори е позната на зрителите и от „One Tree Hill“ където изигра незабравимата зла бавачка Кери, в отделни епизоди на „Касъл“ и „От местопрестъплението: Маями“ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 Избрана е актрисата за ролята на майката на Бони Перша Уайт е избрана за ролята на Аби Бенет, майката изоставила Бони в „Дневниците на вампира“. За първи път ще я видим в 12-ти епизод и ще се завърне след това. Аби е описана като красива, но жена с неприятности, която носи товара на тайните от миналото си, довели до изоставянето на Бони. Също така „е решителна като всяка Бенет.“ Да не би това да е кодовата дума за „тя също е вещица“ или вероятно, имаше ли причина да научим в предишния епизод, че някой може да бъде или вещица или вампир, но никога и двете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 След малко започва Последният епизод за тая година :1000 (34): Нямам търпениееееееее :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 След малко започва Последният епизод за тая година :1000 (34): Нямам търпениееееееее :1000 (6): защо последен, няма ли да има 10-ти ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 защо последен, няма ли да има 10-ти ? Не, този е последен за тая година. На 5-ти Януари е 10-ти епизод. :girl_cry2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не, този е последен за тая година. На 5-ти Януари е 10-ти епизод. :girl_cry2: ужааааааааас значи и на "Тайният кръг" сигурно това ще е последния, най-интересните сериали излизат в почивки ся и съпругите да починат и ще се гитна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 ужааааааааас значи и на "Тайният кръг" сигурно това ще е последния, най-интересните сериали излизат в почивки ся и съпругите да починат и ще се гитна Да и Кръга свършва и започва с Вампирите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 УНИКАЛЕН епизод. Просто този мисля, че беше абсолютно най-силния за този сезон. Много неща се случиха, най-много ме изкефи когато Елена намушка Ребека с кола, беше супер неочаквано, когато Майкъл заби кола на Елена и падна на земята си знаех, че това всъщност е Катрин, беше нереално тя да умре. Стефан получи човечността си, Майкъл умря..... много въпроси отново остават. Как ще убият Клаус? Какво ще стане с Ребека и Катрин? Ако Стефан съумее да изиграе добре картите си със семейството на Клаус, може много неща да спечели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Аз едно не разбирам .. кои подяволите лежат в шибаните кофчези на Клаус? Майкъл, майка му, Ребека не са, а кофчезите са четири. Айде Илайджа е в единия и остават още 3 .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Много як епизод... Жалко, че ще чакаме толкова до другия. Аз едно не разбирам .. кои подяволите лежат в шибаните кофчези на Клаус? Майкъл, майка му, Ребека не са, а кофчезите са четири. Айде Илайджа е в единия и остават още 3 .. Нали Ребека като разказва историята в предния епизод, каза че останалите от семейството (май братята и сестрите и) се разпръснали, когато умряла майма им. Сигурно са те. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Сериала започва да става все по-заплетен и по-интригуващ, а е трети сезон. Последният епизод беше зверски.Не очаквах Елена да разкара Ребека, не очаквах и намушканата от Майкъл да е Катрин. На мен също ми стана интересно кои са хората в ковчезите, тъй като известните ни от семейството са навън или мъртви. В този сезон ли умира Елена ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Офффффффффф, айде да идва 5-ти Януари :1000 (29): http://www.facebook.com/The.Vampire.Diaries.Bulgaria Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 охх чудя се и аз дали да ги гледам тия дневници...брех от всякъде ми ги хвалят.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 охх чудя се и аз дали да ги гледам тия дневници...брех от всякъде ми ги хвалят.. Не се чуди, а ги почваййййй! Много як филм е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Изгледах половината първи сезон ,вече съм на 17 епизод, утре ще изгледам последните 6 епизода и почвам 2-я сезон. За 3 дена гледам цял сезон,много е интересен,а Деймън е много готин с тези сини очи,страшно готин е. Зайке време е да промениш ника си с: vampirkata82. Честито и ти вече си официално обявена за вампир! Днес сме на лов, така че умната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Иън и Нина сгодени ли са или не,защото четох нещо такова. Ами приказвате го тука тоя сериал само и аз реших най-накрая да го гледам и взе, че ми хареса.Вече задминах докъдето са стигнали в България,ама с БГ аудио не е хубав,затова с БГ субтитри го гледам, и скоро ще ги стигна в Америка. То май имаше някаква тема тук във форума, че щели да се женят, не знам кое е вярно, но май наистина имат някаква връзка в реалния живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.