Елена Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Страхотна двойка са и другия Стефан-Пол e хубав,ама Иън е по-готин. И само се трепят,избиха се-кой го превръщат във вампир,кой го трепят. Само не разбрах как Катрин е вампир,някой я е превърнал ли? Да, дори в един епизод е показано превръщането й, ще разбереш и защо. Във втори сезон е този епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Как така всички са вампири? Нали първо са били хора? Разбира се, вампирите не се размножават по полов път, Деймън го казва в един от епизодите, който трябва да си гледала вече ;д Трябва да им се даде вампирска кръв и след това някой да ги убие, и се превръщат .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 ох, аз едва дочаквам вече да стане януари и да почват.. иначе Катрин е по-готина от Елена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Почвам 3-ти сезон!Надявам се,че е добър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 И каква е разликата като двете са еднакви на външен вид, с тази разлика,че Катрин е гадна,а Елена е добра,едната е вампир,а другата човек.И двете са еднакви на външен вид,освен по косата,едната с къдрава,другата с права коса. Свърших с първия сезон. Утре започвам втория сезон. Само за 3 дена изгледах първия сезон, ще го наваксам до 5 януари. Втория сезон става брутален вече. имах предвид, че я харесвам повече като персонаж а и Нина е по-красива с къдрава коса.. Катрин не е гадна, ще видиш по-натам, просто е прекалено буйна и силна.. Елена ми е прекалено сладникава с тоя Стефан, Катрин и Керълайн са ми любимките.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 И върколаци се появиха, Катрин я затвориха в гробницата.Нина си е готина и с права коса.Утре продължавам с 9 епизод на втория сезон. май 9-ти беше епизода, в който Нина говори на български и разказват цялата история на Катрин.. иначе върколаците ме дразнят супер много, родата на Тайлър е за посмешище Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Здравейте, вампирясали! Вижте колко подходящо време съм избрала да пиша. Аз съм активна предимно нощем. :1000 (29): За тези, които се интересуват- Нина и Йън си имат съвсем реална връзка в живота и то не отскоро, но още не са обявили годеж. Помня, че когато започна сериала се чудех дали ще устои на конкуренцията, дали ще успее да се наложи, а ето докъде стигна. Убедена съм, че ще има и четвърти сезон поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Oще 5 епизода и започвам третия сезон. :1000 (6): Само така! Като си помисля какви интересни неща ти предстои да видиш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 В самото начало откачах с този сериал, именно заради бързото развитие на събитията, дъх не ми дававше да си поема. Епизода с Роуз ми беше като "почивка" от напрегнатото действие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Дето умря от ухапване от върколак? Тази- да. В началото и се дразнех малко, но ми беше мъчно, когато умираше и Деймън беше до нея, много красиво го бяха заснели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Оф, аз вече забравих какво стана в последните епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Оф, аз вече забравих какво стана в последните епизоди. :1000 (29): Свиквай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Йейй. Утре сутринта ще започне много приятно хихи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Много добро начало на Новата Година от Вампирите! Уникален епизод с жесток финал! Нямам търпение до следващия епизод Джереми за сега е аут от сериала!... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Вече има субтитри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Дано вече всичко около Клаус се разреши и се махне веднъж завинаги, че ми писна. Хареса ми как Джер му цепна главата на тоя хаха и финала беше страхотен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 страхотен финал, аз също нямам търпение да се разкара тоя нещастник Клаус, вече 2 сезона ни занимават с тъпата му физиономия иначе съм почти 100% сигурен, че Джеръми е изпил върбинка и Деймън не е успял да му въздейства, прекалено престорен ми се стори погледа му ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Какво остава сега, Елена да е с Деймън, а Стефан да стане касапин от мъка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Бе не знам доколко ще се развие този "романс" между Деймън и Елена. Твърдата фенска маса е почти изцяло за връзката й със Стефан. Всъщност се радвам, че се прави разлика между отношенията на героите в сериала и отношенията между актьорите, които ги играят. Истината е, че от всички сезони този ми харесва най- много, но не заради Клаус, просто вече съм свикнала много с героите, повече ме интересува и сюжета, и какво става с тях. Стискам палци и за четвърти сезон. zai4eto82, много ми харесва линка със снимките на Нина! А за пушенето- то хубавите момичета и те пушат, не бой се, едва ли става и ляга с фас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 BTV постоянно пускат някакви новини за предстоящото в епизодите... от втори сезон. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честита награда на нашето момиче Нина Добрев за любима ТВ актриса в драма на People of Choice Awards 2012: Страхотна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Нина Добрев триумфира на People's Choice Awards 2012: http://www.cinefish.bg/Nina-Dobrev-triumfi...2-news7950.html Много се радвам за нея! Да й е честито и още награди да печели! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Утреее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Много добър епизод! Всичко друга очаквах, но не и това, че Каролайн ще стане Хибрид и то заради оня малоумник Тайлър Джереми напусна града, въпреки, че ми се струва, че преди Деймън да го хипнотизира е пил върбинка! Мат продължава да ме дразни, да го махат вече!!! Искам Катрин да се появи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Много добър епизод! Всичко друга очаквах, но не и това, че Каролайн ще стане Хибрид и то заради оня малоумник Тайлър Джереми напусна града, въпреки, че ми се струва, че преди Деймън да го хипнотизира е пил върбинка! Мат продължава да ме дразни, да го махат вече!!! Искам Катрин да се появи Каролайн хибрид! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.