Ivanhoe Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Субтитрите винаги излизат вечер. Нормално е, нужни са поне 12 часа, за да се получи нужния превод. След като епизода е качен в 5 сутринта, значи букви ще има по-късно днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Тази година и аз вместо рожден ден ще си направя мое собствено погребение! Ще се съберем всички приятели на гробището и ще празнуваме. Тъкмо като за последно преди края на света ще си направя ранно погребение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 (редактирано) Този път Замунда се изложиха-да няма БГ субтитри,а за миналия епизод веднага имаше. Актрисата,която играе Каролайн-профилът й в Туитър: CandiceAccola Candice Accola: It's caroline's birthday and she'll cry if she wants to! Tune in to a new #tvd episode tonight! 8 hours ago Не са се изложили, защото никой не е длъжен да превежда. Всичко се прави на добра воля и мисля, че при това положение едно чакане за субтитри няколко часа няма да убие никого. Епизода много ми хареса , добре е освен много напрежение и обрати, да има и по- спокойни серии, по- тъжни. Въпреки че и сега имаше много събития, но беше една идея по- спокойно. Интересно ми е какво следва оттук нататък за всички. Какво ще прави в крайна сметка Елена по въпроса със Стефан, какво ще предприеме Деймън- той не се е отказал от желанието да са заедно. И особено искам да знам каква й е играта на тази докторка Мередит Фел. Личи си, че не й е чиста работата. А това с Клаус и Каралайн определено беше интересно. Редактирано Януари 13 от Nolah Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Клаус май се влюбва в Керълайн, би била интересна връзката им, ама все още смятам, че Клаус спешно се нуждае от смърт то се е видяло, че цял сезон ще ни занимават с тоя, дано поне в 4ти да го разкарат, че няма да го изтрая още.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Клаус май се влюбва в Керълайн, би била интересна връзката им, ама все още смятам, че Клаус спешно се нуждае от смърт то се е видяло, че цял сезон ще ни занимават с тоя, дано поне в 4ти да го разкарат, че няма да го изтрая още.. Ама на мен тепърва започва да ми харесва. Искам да остане, да стане добричък, да оформят любовни двойки и да си ходят на гости с преспиване. :1000 (29): Май влезнах в друг сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Йееееееееееееееее, появи се Мередиииииииииит! :notworthy: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Йееееееееееееееее, появи се Мередиииииииииит! Ко... ко каза, коо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много добър епизод! Всичко друга очаквах, но не и това, че Каролайн ще стане Хибрид и то заради оня малоумник Тайлър Джереми напусна града, въпреки, че ми се струва, че преди Деймън да го хипнотизира е пил върбинка! Мат продължава да ме дразни, да го махат вече!!! Искам Катрин да се появи Е тя не стана хибрид. А тая докторката е жената на Пол, нали ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Е тя не стана хибрид. А тая докторката е жената на Пол, нали ? Да, Тори ДеВито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 тая Тори никак не ме кефи, антипатична ми е още от лъжкините, а и като гледам и тук има гадна роля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 тая Тори никак не ме кефи, антипатична ми е още от лъжкините, а и като гледам и тук има гадна роля 100% е убила онзи мъж, който дадоха накрая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Абре, тая Докторката не беше ли злата бавачка на Трий Хил, която отвлече детето на Нейтън и Хейли? Мяса ми на нея хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Абре, тая Докторката не беше ли злата бавачка на Трий Хил, която отвлече детето на Нейтън и Хейли? Мяса ми на нея хаха Тя е, в Трий Хил беше "Бавачката Кери", само такива роли играе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Абре, тая Докторката не беше ли злата бавачка на Трий Хил, която отвлече детето на Нейтън и Хейли? Мяса ми на нея хаха Да, тя е. В лъжкините пък беше сестрата на Спенсър. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Някой от вас не е ли чел книгите? В Замунда четох, че в един от ковчезите бил брат - близнак на Клаус, не знам до колко е вярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Даа, в един от ковчезите е майка му! Като го отворат тя ще се покаже и ще каже "Ку-ку! Клаус, защо ме уби бе простак?" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Някой от вас не е ли чел книгите? В Замунда четох, че в един от ковчезите бил брат - близнак на Клаус, не знам до колко е вярно. Аз съм чел книгите (до 6-та), обаче не си спомням да се споменава това. Много малко внимание се обръща на Клаус там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Каролайн хибрид! Струва ми се нелогично. Нали само върколаците стават хибриди, а не вампирите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 много добър епизод и супер як финал, Илайджа отново е в играта :1000 (6): тоя Клаус ме дразни до болка вече, не го издържам дори и за секунда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 много добър епизод и супер як финал, Илайджа отново е в играта :1000 (6): тоя Клаус ме дразни до болка вече, не го издържам дори и за секунда Най-после един от мойте хора! Всичко говорят как тоя паразит-хибрит бил много хубав. С ивнинения за израза ама на мен ми прилича на г**а ми в действие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Илайджа е мой човек. Добре, че пак е "активен". :1000 (29): Сега е редно да зашие един на Клаус и да върне Ребека. Знам, че много хора й се дразнят, но тя си има и добрата страна, а и беше показала, че е склонна да помага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Илайджа е мой човек. Добре, че пак е "активен". :1000 (29): Сега е редно да зашие един на Клаус и да върне Ребека. Знам, че много хора й се дразнят, но тя си има и добрата страна, а и беше показала, че е склонна да помага. И аз искам Ребека да я върнат. Интересна ми е като пресонаж. Също и Катрин може да се появи отново, стига се е развявала из света. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Невероятна серия. До сега тази най-много ми хареса.. а и е супер, че Илайджа се завърна. Дано най-после убият Клаус, защото не мога да го понасям... От това, което видях в трейлъра на епизод 13, се очертава също една много интересна серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Епизод 13 излиза на 2 февруари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Татя ?! По - тъпо име не можаха ли да измислят !? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.