Jump to content

The Vampire Diaries / Дневниците на вампира

Препоръчани коментари

:1000 (10): Aз като казвам,че този сериал се развали ....

Преди беше мега як,а сега некви тревиални историйки ....

И какво ? Клас кри семейството си 1000 години,за да го събере ? :1000 (29): После пък баща му го мрази,защото убил майка си ,тя пък жива.Той убива баща си,защото пък го е страх от него,защото майка му е мъртва,но тя както разбрахме е жива ? :1000 (29):

През цялото време даваха как Клаус има за брат само Илайджа и сестра си,а изведнъж се появиха още 2ма братя,за които никой не е чувал.

Майката пък реши изведнъж да прости всичко и сериала може да свърши (сапунката) :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 880
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

:1000 (10): Aз като казвам,че този сериал се развали ....

Преди беше мега як,а сега некви тревиални историйки ....

И какво ? Клас кри семейството си 1000 години,за да го събере ? :1000 (29): После пък баща му го мрази,защото убил майка си ,тя пък жива.Той убива баща си,защото пък го е страх от него,защото майка му е мъртва,но тя както разбрахме е жива ? :1000 (29):

През цялото време даваха как Клаус има за брат само Илайджа и сестра си,а изведнъж се появиха още 2ма братя,за които никой не е чувал.

Майката пък реши изведнъж да прости всичко и сериала може да свърши (сапунката) :1000 (29):

Чухме преди няколко епизода за тях, Ребека нали разказа всичко на Елена. Като дадоха майката в гръб за секунда помислих, че е ТАТЯ. :helpsmilie: Тези, които мразят Клаус да забравят за шанса да го разкарат, нещата ще продължат да се въртят около него, може би ще стане още по - интересно, не знам, но чакането си заслужаваше определено, на един дъх изгледах епизода.

Сподели в други сайтове

Чухме преди няколко епизода за тях, Ребека нали разказа всичко на Елена. Като дадоха майката в гръб за секунда помислих, че е ТАТЯ. :helpsmilie: Тези, които мразят Клаус да забравят за шанса да го разкарат, нещата ще продължат да се въртят около него, може би ще стане още по - интересно, не знам, но чакането си заслужаваше определено, на един дъх изгледах епизода.

Абе определено имаше вълнуващи моменти, но на мен ми е интересно дали наистина лекарката е виновна за убийствата, мисля че тук ще има доста изненадващи неща и ще се окаже някой неочакван. Сега тепърва ще има още нови неща.... вече Клаус май няма как да бъде убит, щом и самата му майка иска да прости.

Сподели в други сайтове

Сериалът взе да затъпява. Клаус е вече главния герой, около Стефан и Деймън всичко цикли от доста време. Въпреки изненадващите моменти, епизода нещо не ме изкефи.
Сподели в други сайтове

верно всичко се върти около скапания Клаус, тоя ми е по-анти и от Стефан вече, а усещам, че ще трябва да го търпя още дъъъъълго време :gun_bandana: аз се надявах в ковчега да е Татя и да претрепе Клаус, а и да видим първата двойничка, ама то тепърва ще разтягат локуми.... поне тъпите Джеръми и Тайлър ги нямаше в тоя епизод, че и те вече дразнят до безумие

Сподели в други сайтове

Последната серия ми се видя много скучна. Деймън ме дразни все повече и повече.. Клаус от злия хибрид се превърна в романтик :blink: Картинката е пълна просто..

Върви надолу този сериал. :dontgetit:

Сподели в други сайтове

Ох, ама и вие с това вживяване вече... Тоя ме дразни, оня не мога да го търпя... само мрънкате! Предполага се, че един сериал се следи за забавление и разтоварване..

Сподели в други сайтове

толкова предсказуеми и повтарящи се станаха вече, че не е истина.... вечната тройка спасители - Стефан, Деймън и Бони се опитват да предприемат нещо срещу някой злодей в комбина с някого (в случая Естер и Фин), обаче злодеите отвличат Лена и тя започва да драматизира, на път са да я убият веднъж завинаги, обаче нещо става, та Ленчето винаги е невредима, а братята и Бонка веднага прекратяват всичко, за да не може скъпоценната Лена да пострада :1000 (10): поне 10 пъти сме го гледали това, като сапунка станаха...

Сподели в други сайтове

Последната серия ми се видя много скучна. Деймън ме дразни все повече и повече.. Клаус от злия хибрид се превърна в романтик :blink: Картинката е пълна просто..

Върви надолу този сериал.

:dontgetit:
Сподели в други сайтове

Последната серия беше супер скучна.. И на мен честно казано взе да ми става тъп сериала. И къде замина Катрин по дяволите? С нея е по-интересно. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Последната серия беше супер скучна.. И на мен честно казано взе да ми става тъп сериала. И къде замина Катрин по дяволите? С нея е по-интересно. :1000 (19):

Наистина липсва Катрин. Тя е много по-яка от Елена. Дано я върнат скоро.

На мен пък ми допадна последната серия, ама тая Елена на моменти адски ме дразни. Да се събира с тъпака Стефан и толкова. :gun_bandana:

Иначе Клаус и Ребека мен не ме дразнят. Особено Клаус взе да ме кефи на моменти доста.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Ох, сега ще трябва да чакаме чак до 16 март за другата серия. <_<

Оффффффффффффффф ужас...... днеска станах с мисълта да го гледам и забравих, че пак има пауза :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Оффффффффффффффф ужас...... днеска станах с мисълта да го гледам и забравих, че пак има пауза :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Тъпа работа,изкарат 2 серий,месец почивка правят.

Сподели в други сайтове

Мхм. Не знам с каква цел ги правят тези паузи.

за да могат да излъчват сериала от септември до май, иначе до декември да е свършил и после как ще издържиш 9-10 месеца без него :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Престанете да задавате глупави въпроси мамка му стара. Прочетете малко информация в тоя интернет, в който киснете по цял ден. Един телевизионен сезон трае 9 месеца - от септември до май-юни. Тогава всяка телевизия излъчва така да се каже най-големите си продукции. Лятото всеки е на почивка, телевизия не се гледа почти. От десетилетия в този интервал сериалите, които се излъчват винаги имат по 24 епизода средно. Има малки изключения при някои сезони на "Далас" или "Ало, ало", които имат по 28 епизода на сезон примерно. За да се вмъкнат в този период е нормално да има паузи. Освен това има събития и празници, при които сериалите отпадат от програмата. Или очаквате церемониите за Грами или Оскар да бъдат прекъснати по средата, за да се излъчи някой сериал? :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Всяка година има такива почивки! И то не само TVD, а всички сериали. През това време актьорите снимат новите епизоди, в момента са на 19-20. Един епизод се прави около 3 седмици. Сезонът трябва да свърши през май месец, като през юни и юли ще снимат четвърти сезон. :))

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Не се сдържах и почнах да гледам 3 ти сезон от нета :D

Че не се знае дали БТВ ще го излъчат скоро.

Сподели в други сайтове

Много ми хареса този епизод. Започвам да си мисля, че Ребека ще убие Клаус, дано да е така. Иначе мисля, че Деймън, Стефан, Керълайн, Катрин и Роуз са от кръвната линия на Илайджа, помня, че в 8ми епизод на 2ри сезон той се срещна с Роуз, когато тя отвлече Елена и имаха нещо общо.

Сподели в други сайтове

Естествено,че Ребека ще убие Клаус!Тя взе коловете и ги скри,където само тя си ги знае.. а Клаус постоянно й пада в очите.Скоро ще му бие.. кола :D :D :D

А и цял сезон и половина ни занимават с него,лично на мен ми писна.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...