Ivanhoe Публикувано на Септември 18 Report Share Публикувано на Септември 18 Власт, корупция и любов между Ню Йорк и София очакват зрителите на bTV от есента, когато тръгва новият сериал на телевизията "Седем часа разлика”. Абсолютно всеки герой е вдъхновен от реален персонаж, като съдбите на всички са свързани помежду си. Засегнати са хора от всички социални категории и поколения емигранти, заяви в студиото на "Тази сутрин” Любен Дилов-син, който е един от главните сценаристи на поредицата. "Мнозина от героите ни в Америка плюят по България, но тя е винаги в тях. Има го вътрешният конфликт и мъка по място, което са напуснали. Не са станали американци, никога няма и да станат”, разказа на свой ред Милена Фучеджиева, също главен сценарист на сериала, която от личен опит знае какво значи да си на "седем часа разлика”. "Сериалът е семейна сага, въпреки криминалните елементи. В основата са личните отношения. Почти няма българско семейство, което да няма близък, който да живее постоянно в чужбина. И докато ние получаваме достатъчно известия за материалното им състояние, тоест снимки пред автомобили, вили, пред служебния офис и т.н., какво се случва в душите им малко знаем”, заяви още Дилов-син. Той подчерта, че историята е доста фабулна и пропускането на дори един епизод ще е проблем за улавянето на детайлите около всяка история. Сред героите на поредицата има висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен. Героинята на Ваня Цветкова – Таня Стоева, например, е корумпиран съдия с голямо влияние и има връзки с подземния свят. Дъщеря й обаче става гадже със сина на журналистка, която я разследва. Децата не знаят, че има конфликт между родителите и че те ще застанат между тях. Стартът е след малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Сега ще му дам шанс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 В Таня Стоева е истината. Засега ми харесва, да видим нататък как ще се развият нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Впечатленията са ми 50:50. Липсваше динамика и нещо по-грабващо като за пилотен епизод. Иначе е добър, подбрани са доста опитни актьори. Саундтрака е изключително добър, освен лигавата музика, с която започва и свършва епизода. Никак не е място, не се вписва в подобен тип сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И аз съм на мнение, че не беше доста грабващо, но пък ми хареса. Аз лично ще гледам и занапред, поне така мисля. Иначе в този епизод освен "Абе как не знаеш коя е Таня Стоева?" и "Има нов прокурор по делото Иван Иванов" нищо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 На мен пък ми беше супер интересно през цялото време. Доста забавни моменти има, сценария ми допада определено. Таня Стоева рулз, много се кефя на такива персонажи :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Хем ми хареса, хем не ми хареса. И аз съм на мнението на Ivanhoe, че липсваше нещо, което да грабне, но ще го следя. Може за по-напред да става интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Сцените между Таня Стоева и Михаил в ресторанта, когато тя му каза за Иванов бяха страхотни. Много добър диалог и игра на високо ниво. Общо взето съм с леки резерви към случващото се в Ню Йорк, нещо ми куца историята там и ми се вижда леко банална (дори все си чаках да изпишат София), също и младия каст не ми допадна особено, но предполагам, че ще ме спечелят занапред. Този Тео обаче не знам кой го играе, но има спешна нужда да посети много курсове по актьорско майсторство. Изкуствен е до болка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Според мен са подбрали доста добри актьори, смея да кажа, че най-много тук ми харесва как играят хората. Ще го следя със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Усещам, че Т. Стоева и прокурорът накрая ще се гаджосат :1000 (29): А тия които са от NY, бабата имам чувство, че ще има някаква връзка със съдийката и ще има отмъщения. Не си спомням точните думи на Стоева, когато бяха в базата за стрелба, но думите й бяха от сорта на: Куршум и думи вършат по-добри неща, от колкото само думи и това мн ме изкефи :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Имам чувството, че бащата на Мая не е загинал в катастрофа, а Таня го е разкарала или убила. Въпросът защо няма негови снимки не беше случаен, а и отговорът й не беше много убедителен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Гневът на Стоева ще бъде голям и Милото ще го чакат доста тежки дни, може би доживотен затвор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Много силни епизоди тази вечер. Явно сега чак ще става интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 И аз точно това казах на майка ми, чак сега /3ти и 4ти епизод/ тоя филм избухна ! С нетърпение чакам следващата неделя за епизода, зариби ме много ! ПП: Маяяяя :gun_bandana: Бях си я заплюл :1000 (34): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 И аз точно това казах на майка ми, чак сега /3ти и 4ти епизод/ тоя филм избухна ! С нетърпение чакам следващата неделя за епизода, зариби ме много ! ПП: Маяяяя :gun_bandana: Бях си я заплюл :1000 (34): :1000 (29): Тази вечер бяха 4 и 5 епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Говори с Калин Сърменов Тази неделя, 16 октомври, "Пожелахте да говори" Милото от "Седем часа разлика" - актьорът Калин Сърменов. Очакваме въпросите ви като коментар под текста. Водещият Росен Петров ще зададе в ефир най-интересните от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Утре Ваня Цветкова ще бъде гост при Росен Петров на "Полежахте да говори". Иначе познах, че ще стане нещо между Таня и Иванов. Според вас коя е майката на Явор, не знам дали е възможно да бъде Нина Роси :1000 (23): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Е не, честно, последния епизод беше върховен. Таня е измислила баси пъкления план. Голям изрод е. Но някой сериозно обърка нещата. И според мен това е Гончев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Доста интересен сериал.Актьорите са на много по-високо ниво от останалите български сериали,които се излъчват. Последният епизод беше много интересен,Ваня Цветкова си прави ролята върховно. :1000 (19): Не разбирам хората,които виждат огромна прилика със "Стъклен дом"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Е не, честно, последния епизод беше върховен. Таня е измислила баси пъкления план. Голям изрод е. Но някой сериозно обърка нещата. И според мен това е Гончев. И аз мисля, че е той. Стана ми ясно, още когато показаха онова мече в ония магазин, същото беше подарил и на Мая. Според мен адвоката, който е зает с Мая е нейния баща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Сериала е твърде добър, не очаквах толкова да ме грабне.Възнамерявам да си купя книгата. Подбрали са доста добри актьори - Милото, Таня, просто са уникални.Не лиспват и инфантилни образи тип Боряна - Светлана, но се преживява.Стана много навързано и мисля, че скоро ще свърши сезона. Последния епизод беше жесток.Случката в хотела не я очаквах и мисля, че не е Гончев, тъй като той беше с други дрехи излизайки от колата.А мисля, че точно той е поръчал случилото се с Мая ;] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Ебаси финала на сезона, стоях с отворена уста. Определено сценаристите са мега извратеняци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Днес засякох официалния рейлър с новите кадри от втория сезон на "7 часа разлика" - много скандален се очертава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Обявиха 3 март за начало-събота.Дано дават,пак по 2 серий. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Последните няколко серии ми се сториха адски скучни.. дали свикнах на динамиката от първия сезон, но сега ми идва адски мудно всичко.Нищо интересно не се е случило.Интересно ми е образа на Кирил как ще се развие и има ли той пръст в интригите Таня-Милото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.