Nikolay Публикувано на Септември 19 Report Share Публикувано на Септември 19 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Хахаха, много луд клип! :1000 (29): Честно казано ми харесва въпреки, че от оная част не бях впечатлена. А, Лопес е много красивааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 :yahoo1: :yahoo1: :yahoo1: :yahoo1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-de...709e17639d63694 ПП: Оле, супер як клип е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 страшна песен, страшно як клип и страшно красива Джей Ло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Страхотна е Много весел клип,а както и в много други нейни,много ми харесва това,че на места спира музиката,за да потанцува (Love don't cost a thing,Ain't it funny) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 страшна песен, страшно як клип и страшно красива Джей Ло +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Само едно ще кажа - това е годината на Дженифър!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Мнооого яко измислено! :1000 (29): Направо ми напълни душата тая жена! :notworthy: :notworthy: п.п напомни ми на един хорор филм дето зомбитата така яко тичаха след хората ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Само едно ще кажа - това е годината на Дженифър!!! Това й е 3-ти пореден хит, който тепърва ще се разгръща. Това се нарича завръщане!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Супер ме изкефи това клипче. Песента ми харесва още откакто я чух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Тук 220мб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Супер ме изкефи това клипче. Песента ми харесва още откакто я чух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Тук 220мб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.