Putin Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 На мен пък 8-ми сезон много ми хареса. Да, беше далеч от старите и си личеше, че не Марк Чери го е писал, обаче ми беше много по-любим от 6-ти примерно Иначе писмото до Бри май беше писано от Орсън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Днес цял ден се чудя кой беше написал писмото до Бри и не мога да се сетя.Малко помощ? Един от любимите ми моменти в 8-ми сезон е,когато са в галерията.Коментарите на Габи там се уникални. А в този сезон ли беше,когато Хуанита пита по телефона дали може да подстриже сестра си?На това съм се смял поне 1 час. Орсън Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Офеле да ви се невиди! Изчезна мистеирята,сега знам,че е Орсън :\\\\\\\\\ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Офеле да ви се невиди! Изчезна мистеирята,сега знам,че е Орсън :\\\\\\\\\ опсс сори Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ако става въпрос Марк е написал сценарии за около 20 епизода в целия сериал, е предполага се че повечето идеи са си негови разбира се. И аз не бях много доволен от някои решения в 8 сезон. Мистерия според мен нямаше, през цялото време знаехме за какво става въпрос (общо взето като историята с Дейв в 5 сезон). Краят обаче беше добре замислен, бях доволен от него. Идеята нещата да свършат така както започнаха е хубава и реалистична... въпреки драмата на Сюзън например. И аз не съм доволен от развоя на събитията при нея, въпреки че на моменти героинята и дразнеше много. Като цяло ще запомня сериала с първите му сезони, тръпката беше по-голяма, а историите доста по оригинални и вълнуващи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Офеле да ви се невиди! Изчезна мистеирята,сега знам,че е Орсън :\\\\\\\\\ Спокойно, има и доста други мистерии в този сезон. Иначе започна доста интригуващо, обаче по едно време някак се уби инерцията и финалът беше някакси красив, естетически, но не беше вълнуващ, поне за мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Офеле да ви се невиди! Изчезна мистеирята,сега знам,че е Орсън :\\\\\\\\\ Избягвай темата, докато приключиш с гледането. Малко ти остава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Съпругът на Сюзан (Тери Хачър) се играе от Джеймс Дентън, който споделя, че научил за съдбата на героя си още в края на миналата година и настоял да информира сам екранната си половинка. Той бил избраният измежду няколко персонажа, набелязани от сценаристите: г-жа Маклъски, Бри, новата приятелка на Том на име Джейн и дъщерята на Габи и Карлос - Хуанита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Съпругът на Сюзан (Тери Хачър) се играе от Джеймс Дентън, който споделя, че научил за съдбата на героя си още в края на миналата година и настоял да информира сам екранната си половинка. Той бил избраният измежду няколко персонажа, набелязани от сценаристите: г-жа Маклъски, Бри, новата приятелка на Том на име Джейн и дъщерята на Габи и Карлос - Хуанита. Интригата е, че убиха Майк, само заради делото с Николет, времето съвпадаше и им трябваше на продуцентите/телевизията козът, че не е тя единствената що- годе главна героиня, която е била убита. А като върнем назад преди Майк, май нямаше други. Отделно, че и героята според мен беше безкрайно изчерпан. За втората част от поста ти, предполагам, че е от някоя безмозъчна журналистка, коятя просто е видяла анализ на 16 епизод от 8-ми сезон, различните герои, които Мери Алис обобщава в трейлъра, че някой от тях ще намери смъртта си и е написала пълната глупост. Доколкото съм чел е имало идеи да убият Сюзан, Том или Карлос вместо Иди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Убиха Мааааааааааааааааааааааааайк! :cry2: Много тъжно са го направили бе да еба мама им долна,много тъжно :cry2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Убиха Мааааааааааааааааааааааааайк! :cry2: Много тъжно са го направили бе да еба мама им долна,много тъжно :cry2: Гадовете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 :crying_anim02: :crying_anim02: :crying_anim02: Егати епизода,направо ме депресира... много хубав сериал,много!Рядко ми се е случвало да се смея и да ми текът сълзи от очите на филм по едно и също време Чао Майкии,почивай в мир :bye2: :1000 (26): Направо не знам как при положение,че има такива сериали,хората гледат латиноамерикански бози,та и се вживяват на тях,не знам,не знам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да бяха убили безмозъчницата Сюзън вместо Иди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да бяха убили безмозъчницата Сюзън вместо Иди Сюзън пък е най-яката от всички. След Габи де, ама Габи понякога дразни. При Сюзън рядко се е случвало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ако бяха убили Сюзън пък вече щях да рухна! Но това няма как да се случи,тъй като Сюзан е най-главната от главните Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да, Сюзън е главната героиня, по-"главна" е от останалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да живее Габи бееееееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Сюзън е ужасен дразнител, вечно мрънкаща и прецакваща всичко, чак в 8-ми сезон започнах да й симпатизирам, защото малко или много порастна и стана зряла жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Сюзън е ужасен дразнител, вечно мрънкаща и прецакваща всичко, чак в 8-ми сезон започнах да й симпатизирам, защото малко или много порастна и стана зряла жена. ПорасТна ли? ВЕрно ли? :1000 (29): Сюзън е готина, но лигавичка, понякога ми се е искало да я ошамаря. Габи почти през цялото време е за утрепване, Бри е номер 1, освен когато е номер 2, а топ спота се заема от Линет. Те двете са сериозни жени, а Габи и Сюзън все ги сърби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 ПорасТна ли? ВЕрно ли? :1000 (29): Сюзън е готина, но лигавичка, понякога ми се е искало да я ошамаря. Габи почти през цялото време е за утрепване, Бри е номер 1, освен когато е номер 2, а топ спота се заема от Линет. Те двете са сериозни жени, а Габи и Сюзън все ги сърби. Да, верно Вие не се ли обърквате в бързината, когато пишете? Иначе е ясно, че Бри и Линет са много над Сюзън и Габи. Иначе по-скоро трябваше да кажа "израсна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да, верно Вие не се ли обърквате в бързината, когато пишете? Иначе е ясно, че Бри и Линет са много над Сюзън и Габи. Иначе по-скоро трябваше да кажа "израсна" Ооо, обърквам се постоянно, направо имам интернет- дислексия! :1000 (29): Стана ми весело, защото и аз много често допускам точно същата грешка. Не се подигравам, а се забавлявам! Но, за да сме честни, Габи си има моменти на просветление. За съжаление, изчезват със скоростта на светлината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ужасна егоистка е Габи, винаги мисли само за себе си и рядко прави нещо за другите Иначе имаше и добри моменти, ама се броят на пръстите на едната ръка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Габи има най-страхотните моменти досега. А като добавим и уникалната игра на Ева Лонгория, просто няма как да подминеш героинята. Бри ме дразни ужасно много, с нейните принципи и учтивост и т.н. Линет също дразни с постоянната си мания за контрол и как винаги мачка Том. И все пак тя ми е над Бри. Иди беше страхотен герой, жалко, че се махна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ужасна егоистка е Габи, винаги мисли само за себе си и рядко прави нещо за другите Иначе имаше и добри моменти, ама се броят на пръстите на едната ръка. Един от милите моменти беше, когато избра да се върне при децата, за да чуе как е минал денят им, вместо да остане и да купонясва с Боб и Лий. И когато подкрепи Карлос да напусне работата си. А също така 5 години се грижи за семейството си сама, докато той беше сляп. Не е малко. Тя наистина е себелюбива по природа, но не е лош човек и обича близките си. Но хубавите ми впечатления и симпатии, бяха унищожени в 8- ми сезон, когато очакваше от всички останали да прикриват нейния мъж с цената на собствените си връзки и семейства. Трудно е, когато става въпрос за нея, хем я харесваш, хем искаш да я удушиш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 На мен Сюзан и Габи са ми любимките,просто са най-забавни!Макар,че и Линет доста ме разсмива на моменти защото по принцип е сериозна,но когато има смешни моменти с нея направо падам... Бри винаги е била сериозната и това ми харесва,но малко нелепо изглежда когато се опитват да я представят като несериозна Габи е най-голямата шматка на света,със сълзи съм се смял!Каква превзета походка има само :1000 (29): Oт момчетата,Том ми е фаворита,направо се намирам в тоя герой Забавен неудачник.. малко му порастна работата в 8-ми сезон,но.. Единственото което знам е само,че този сериал ЩЕ СЕ гледа отново,няма как.. сигурен съм,че ще преоткрия много моменти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.