Ivanhoe Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Има логика новия съсед да пуска писмата. За Катрин казаха, че ще я върнат само за 1 епизод. ПРЕдостатъчна ще ми е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Има логика новия съсед да пуска писмата. За Катрин казаха, че ще я върнат само за 1 епизод. ПРЕдостатъчна ще ми е! Катрин?! Иииюл. Съседът нещо не го показват, така отвличат вниманието от него. Може наистина да е той. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 На мен би ми било по-интересно писмата да праща някой позабравен стар герой, отколкото нов. Може да е Андрю или гаджето му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 По-скоро някой стар, който да им е знаел предишните истории, защото новия съсед от къде ще знае преди какви неща са се случвали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 По-скоро някой стар, който да им е знаел предишните истории, защото новия съсед от къде ще знае преди какви неща са се случвали? Освен, ако пак не се извъди някой роднина на Фелиша... Според мен няма как да е Андрю, доколкото си спомням Карлос не повдигна обвинение срещу него, а пък Бри доста му помогна като прегази старата Хуанита и след като гаджето му го остави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Изгледах и 3 сезон!Горе долу става,половината се въртеше около Орсън,майка му и Алма..Дразня се,че накрая 4-5 епизода Бри никва не я даваха..и също така,че Линет се забърка с Рик Но 1 сезон си ми остава любим за всички времена Сега почвам и 4 сезон(него съм го гледала над 5 пъти),ама много е малък само 17 епизода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Айдееее! Има превод за 08x05! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Е, не, Сюзън с нейния час по рисуване и голия модел направо ме разби от смях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 мене и Линет ме разби с нейното "аз съм зодия Рак и веднъж победих рака, съвпадение или не, вие ще решите" :roll1: иначе беше страшно як епизода, тоя сезон е уникален.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 Скучен беше епизода, освен терзанията на Сюзън разбира се. :1000 (29): Тоя новия как намери да копае точно в тия гори. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 И на мен ми беше скучен,дори репликите на Рене бяха някви слаби, освен за Фотошопа хаха Дано другата седмица е по- добър Хелоуин епизода :1000 (19): А само на мен ли Отеца, като говореше с Бри и спомена горите я изгледа доста странно, и то задържаха кадъра? Като се замисля е в сериала от началото, и може би Мери Алис му е споделила за бележката лол Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 мене и Линет ме разби с нейното "аз съм зодия Рак и веднъж победих рака, съвпадение или не, вие ще решите" иначе беше страшно як епизода, тоя сезон е уникален.. Страшен епизод, наистина! Имаше много забавни моменти, на някои се смях с глас хаха а Сюзън която принципно ми е анти, този път ми беше най-забавната. Мисля, че Бри и този новия нещо ще стане между тях нещо, усещам химия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Покрай старите епизоди бях забравила новите 08х05 не беше много интересен и за сега 8 сезон е много слаб!Само със Сюзън се смях и с Габи.. Амм Сюзъм много погрозняла бее,състарена и с тия вежди и тоя цвят на косата определено не и отива И Карлос доста стар изглежда.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Снощи гледах 7 епизод от 3 сезон и такъв рев падна. Всяка една сцена с Линет беше УНИКАЛНА, особено края, когато съня й се промени и отиде при Мери Алис и тя й каза, да се радва на дните, понеже имаме малко от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Снощи гледах 7 епизод от 3 сезон и такъв рев падна. Всяка една сцена с Линет беше УНИКАЛНА, особено края, когато съня й се промени и отиде при Мери Алис и тя й каза, да се радва на дните, понеже имаме малко от тях. със супермаркета ли беше тоя епизод ? в топ 3 на любими епизоди от сериала ми е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 със супермаркета ли беше тоя епизод ? в топ 3 на любими епизоди от сериала ми е Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Ох, накарахте ме да си изтегля първите 5 сезона. Нищо не помня от това, което пишете тука :1000 (29): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 със супермаркета ли беше тоя епизод ? в топ 3 на любими епизоди от сериала ми е Това за мен е може би най-добрия епизод на сериала, но пък най-добрата сцена за мен е Линет и победата й над рака, когато уби животинчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Това за мен е може би най-добрия епизод на сериала, но пък най-добрата сцена за мен е Линет и победата й над рака, когато уби животинчето. Снощи вечерта бях на този епизод,колко рев му ударих..определено това е най-добрата сцена!А най-добрите епизоди са тези в супера и този с торнадото-от началото до средата на 4 сезон за мен! И да добавя Бри в 4-ти сезон е много яка от към прическа,цвят,облекло,държание! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 4-ти сезон беше най-хубав и интересен според мен.. беше най-кратък, но пък супер интересен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Съгласен съм за 4 сезон - най-добрия е. Епизода с торнадото е от най-любимите ми. Успяха да накарат зрителя да тъжи за Аида, която никак не беше от главните героини. Имаше своите причини да държи трупа на мъжа си във фризер, но беше добра жена. Бри тогава беше в разцвета си. Не знам дали наистина е била бременна, но просто грееше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Съгласен съм за 4 сезон - най-добрия е. Епизода с торнадото е от най-любимите ми. Успяха да накарат зрителя да тъжи за Аида, която никак не беше от главните героини. Имаше своите причини да държи трупа на мъжа си във фризер, но беше добра жена. Бри тогава беше в разцвета си. Не знам дали наистина е била бременна, но просто грееше. Карън беше с фризера, а Бри (актрисата) е била бременна по време на трети сезон, затова и мистерията се разплита по- рано, тя излиза в отпуск, а Иди получава повече сцени :1000 (30): Единственте сезони, които не ме радват мен са 5 и 6 Заради флегмата Катрин може би Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Много ясно, че заради Катрин. Значи съм объркал Аида с Карън... остарявам и аз. :1000 (29): Кажете на коя сцена от комичните сте се заливали най-много от смях. Аз на тази, когато Бри криеше бременната Даниел вкъщи. И някой я беше видял на прозореца и Бри излъга, че това е Андрю, който пробва костюма си на Шер за Хелоуин. :roll1: :roll1: След което разбира се Андрю трябваше да се направи на Шер. Тогава 10 пъти връщах сцената и се чупих от смях. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И на мен четвърти сезон ми е любимият. Тогава очите ми кръвясаха, докато не го изгледам. А дотук осми сезон ми се струва най-слабият. Иначе имам желание отново да изгледам всичко до към 5 сезон, ама време откъде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BLADKO Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Много ясно, че заради Катрин. Значи съм объркал Аида с Карън... остарявам и аз. :1000 (29): Кажете на коя сцена от комичните сте се заливали най-много от смях. Аз на тази, когато Бри криеше бременната Даниел вкъщи. И някой я беше видял на прозореца и Бри излъга, че това е Андрю, който пробва костюма си на Шер за Хелоуин. :roll1: :roll1: След което разбира се Андрю трябваше да се направи на Шер. Тогава 10 пъти връщах сцената и се чупих от смях. :1000 (29): Имам много любими комични сцени на които много съм се смял. :1000 (29): Една от последните на които много се радвах е тази :1000 (19): от 12:30 до 13:20 мин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.