Jump to content

"Desperate Housewives" / "Отчаяни съпруги"

Препоръчани коментари

• Отговори 744
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Имам толкова любими сцени, на които съм се късал от смях. Габи например като караше Хуанита да отслабва като тича след колата й докато тя кара бавно и накрая Хуанита се качи в един автобус и й помаха за чао. Като съпруга на Катрин израждаше бебето на Даниел, беше Хелоуин и той се беше маскирал на Франкенщайн и едни деца го видяха и помислиха, че ще изяде новороденото. Като Карен прегази нарочно колелото на едно от децата на Линет и тя я уцели с яйце в десятката. (това съм го пускал 100 пъти поне)

И още много, почти всичко със Сюзън, близнаците на Линет докато бяха малки и Бри до 4 сезон.

Сподели в други сайтове

Сега се сетих за няколко любими сцени с моята любимка Габи:

1)Когато Габи и Карлос се развеждаха и Габи беше сменила ключалката на къщата за да не може Карлос да влиза,ама той строши прозореца,тя се обади на полицията и накрая вместо него прибраха нея и тя някво яко се дърпаше :DD

2)Когато Карлос ослепя и дадоха една стая под наем на няква Ели и имаше скрити пари в едно меченце,Ели помоли Габи да и я донесе,обаче Габриел надуши парите и оная разбра,върна се и яко се сбиха,тогава Габи каза на Карлос да извика помош,той отвори дрешника и почна да вика ПОМОЩЩЩ,а Габи му издрънка нещо от сорта:"тва е дрешника бе,слепец!" ..тогава се скъсах да се смея..

3)Или пък когато Габи разбра,че Карлос е ослепял и за обяд му направи супичка от кучешка храна и вода от мивката.. :DD е тва беше върхът и само го спъваше в разни мебели..

Абе двамата са ми любимци и са страшнии :gora:

Сподели в други сайтове

До 4ти сезон го следях по БТВ,след тва разбрах,че се качва в нета и от тогава го следя от нета..искам да попитам БТВ до къде са го излъчвали,до кой сезон..?

И по някоя друга телевизия дават ли го?

Сподели в други сайтове

Ако не бяхте казали за Бри, че е била бременна по време на 3 сезон сигурно въобще нямаше да забележа. :lol: Гледах по - внимателно и все имаше нещо пред стомаха й, за да не си личи корема, по - едра е и даже са ползвали дубльорка в някои сцени. :girl_witch:

Сега гледах епизода с развръзката около историята с Орсън, много се радвам за майка му, парализата й е по - голямо наказание от смъртта. :gun_bandana:

А тва леке Зак как ме нерви и с цялата си наглост се осмели да предложи брак на Габи :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

До 4ти сезон го следях по БТВ,след тва разбрах,че се качва в нета и от тогава го следя от нета..искам да попитам БТВ до къде са го излъчвали,до кой сезон..?

И по някоя друга телевизия дават ли го?

За bTV не знам, но Fox Life излъчват и седми.

Сподели в други сайтове

Последният епизод беше много интересен!

Писна ми да свършват хубавите сериали:lol: - Бягство от затвора, Клъцни-срежи, а сега и този....

Сподели в други сайтове

Много хубава серия наистина за Хелоуин. Особено ми харесаха сцените с Рене и Бен, както и историята с Линет. Тази Джейн ме радва, няква печена изглежда :)
Сподели в други сайтове

Фокс Лайф хич ги няма. Как ще го сложат в 23:45, Сексът и градът също го даваха по това време преди...толкова яки и гледани сериали в 12 ч. посреднощ ще ми ги излъчват :wacko: :wacko:

Серийката беше много интересна, Рене както винаги е жестока :1000 (29):

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Много интересен епизод. Смях се най-мн, когато Рене оплю Бен и той се избърса в роклята й. :roll1: И ест, когато Линет правеше котешкия костюм, а Рене каза, че е сдъвкан от койот. :roll1:

Но се стреснах доста, когато Карлос отвори вратата и там стоеше бащата на Габи. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

жесток епизод, тоя сезон май ще ми стане любим.. и аз се стреснах, когато Карлос отвори вратата :helpsmilie: накрая сигурно ще ги разкрият.. Рене беше супер яка, както винаги :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Изгледах и 5-ти сезон,не ми е от най-любимите,защото Катрин я има,а и Иди умира в 18 епизод :mf_surrender:

Да питам 6 и 7 епизод има ли ги някъде с БГ аудио?

5 и 7 са най-тъпите сезони. :shit:

Сподели в други сайтове

5 и 6 са най- тъпите. В 7 вкараха Рене, а лудата Фелиша се върна :1000 (6): А дано я съживят за 8-ми :1000 (24):

В 7 нямаше никакви мистерии... Поне на мен всичко ми беше ясно, а и Пол стана някакъв добричък. А за 8-ми съм съгласен... Единствено забавните сцени са ми интересни, тези терзания на Сюзън, че укрива убийството на някого са ми леко преувеличени. Нали в края на 4-ти помогнаха на Катрин да скрие, че е убила бившия си, сега какво се вайка толкова и проблема на Карлос с алкохола вече се повтаря с Бри.

А шести сезон ми беше интересен заради мистерията около Анджи и Ню Йорк.

Сподели в други сайтове

на мен само 6-ти ми беше леко тъп, от 9-ти до 17-ти епизод нямаше никакъв напредък, голяма скука беше.. иначе няма как да не харесам 7-ми, все пак любимият ми епизод е от него - 10-ти ;д оо да и най-забавната сцена с Рене и джуджетата в ресторанта :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Не че нещо,ама субтитрите за 6 сезон,както и за 2ри и 3ти са ужасни,някой казва нещо и буквите се показват чак след 10 или повече секунди...колкото и да е гадно БГ аудиото е за предпочитане! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Щом Хуанита и Силия са на преден план в някой епизод, значи има много смях. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Малката как искаше да яде спагетите с краката на куклата. :roll1:
Сподели в други сайтове

Щом Хуанита и Силия са на преден план в някой епизод, значи има много смях. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Малката как искаше да яде спагетите с краката на куклата. :roll1:

Уникална серия, най-добрата за сезона според мен. Точно в стилиситката на първите сезони: без изнасилената комедия и треторазрядни глупости. И как хубаво оплетоха всички истории. Евала им!

Сподели в други сайтове

епизодът беше страхотен :girl_witch: имаше много смях с Хуанита и Силия :roll1: вече намесиха и Бен в историята.. значи ако всичко се разкрие, ще имаме 7 затворника - Сюзън, Линет, Бри, Габи, Карлос, Майк и Бен :dizzy: а тоя Чък е толкова смотан :pokey: сезонът е страшен, наистина има шанс да ми стане по-любим и от 4-ти :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...