Ivanhoe Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Много съучастници станаха в това убийство. Няма да смогнат да ги накажат всичките. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тия са луди да превърнат Бри в подобно нещо... не съм доволен изобщо. Единственото яко в епизода беше репликата на Рене за "Бони М". И аз много се смях на това и на Маклъски и Бри Бри: Ти кога ставаш? Маклъски: Ходих до тоалетната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Вчера е нямало епизод така ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Да, почивка са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ама тая май разбра, че виното не е вино... Нещо не се досещам?... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Нещо не се досещам?... Габи каза, че петното от кръв върху килима е вино, обаче май Кармен се досети, че това е кръв, а не вино Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Габи каза, че петното от кръв върху килима е вино, обаче май Кармен се досети, че това е кръв, а не вино А да, и Кармен(май така се казваше) и каза да се отърве от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Дааа, Кармен се усети веднага. И добре постъпи като си замълча, само че съучастниците в това убийство стават все повече и повече. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Дааа, Кармен се усети веднага. И добре постъпи като си замълча, само че съучастниците в това убийство стават все повече и повече. :1000 (29): да, аз не мога да им хвана бройката вече.. чудя се как Рене още не е въвлечена, накрая да не вземе да се окаже, че тя е убила Чък и праща бележките на Бри :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Колкото и да харесвам сериала се радвам,че този сезон ще е последен,защото това цялото пускане на 1 -2 серии на 2328512 седмици не ми допада. Иначе актрисите са си на ниво,сюжетът ми допада,но не ми харесва това разкъсване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Колкото и да харесвам сериала се радвам,че този сезон ще е последен,защото това цялото пускане на 1 -2 серии на 2328512 седмици не ми допада. Иначе актрисите са си на ниво,сюжетът ми допада,но не ми харесва това разкъсване. Е то винаги е било така. Не е само този сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Е то винаги е било така. Не е само този сезон. Може,ама аз преид 2 години се зарибих и изгледах всички сезони за отрицателно време,а сега като трябва да чкам така и не ми харесва :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 пак нищо не се случи, честно казано, вече нямам търпение да дойде финала, защото само го развалят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Някой знае ли от къде мога да си го намеря преведен но да не е HD защото в Замунда е само това като преведен а на мен ми сече. За всичките сезони говоря Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Някой знае ли от къде мога да си го намеря преведен но да не е HD защото в Замунда е само това като преведен а на мен ми сече. За всичките сезони говоря Какво искаш да кажеш - озвучен или със субтитри? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Понеже в замунда 13 епизод не HD,си го изтеглих от арена,но не ми тръгва,някой има ли този проблем? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Какво искаш да кажеш - озвучен или със субтитри? озвучен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Понеже в замунда 13 епизод не HD,си го изтеглих от арена,но не ми тръгва,някой има ли този проблем? Просто избираш да го отвори с който плеър ползваш и тръгва. Обаче като го отваряш цъкни директно на самия файл, а не от плеъра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Просто избираш да го отвори с който плеър ползваш и тръгва. Обаче като го отваряш цъкни директно на самия файл, а не от плеъра. Да,тръгна,мерси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да,тръгна,мерси Приятно гледане Хуанита пак ме разби от смях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Доста ми хареса епизода на мен, беше по-силен от предните. Бри ги оправи най-накрая, изкефих се на макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Бри ги оправи най-накрая, изкефих се на макс. Тя добре ги оправи,но ако продължи така ще стане лошо,добре е,че Орсън се появи! Хуанита беше ебаси яката Тая Джули яко ме нерви,да не беше се връщала,сега пък бременна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Портър и Престън се връщат в утрешния епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Портър и Престън се връщат в утрешния епизод. Супер,искам и Андрю,а Джули да се разкара! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 аз искам КАТРИННННННН :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.