heartless Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Започнах да гледам първи сезон, няма такъв смях. Паднах да се хиля когато Бри се изцепи на вечерята в памет на Мери Алис, че Рекс плачел след еякулация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 И аз си чакам нов епизод...чак на 29.4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 И аз си чакам нов епизод...чак на 29.4 Днес влизайки да тегля нов епизод, останах като жигосан като разбрах, че новия епизод ще е тогава... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Днес влизайки да тегля нов епизод, останах като жигосан като разбрах, че новия епизод ще е тогава... :1000 (29): Същата работа развирам да е 1 седмица почивка ама 3-много са! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 О, те винаги са си обичали почивките около Коледа и Великден. Мързели! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 Пак недоволни. Не са мързели, епизодите отдавна са заснети, просто ако не бяха паузите сезона трябваше да е 5 месеца, не 8-9. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Пак недоволни. Не са мързели, епизодите отдавна са заснети, просто ако не бяха паузите сезона трябваше да е 5 месеца, не 8-9. Никой не казал, че сме недоволни, а сме останали изненадани, че няма да има епизод.. рядко проверявам кога илиза нов и кога са им почивките, затова така се получава. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пак недоволни. Не са мързели, епизодите отдавна са заснети, просто ако не бяха паузите сезона трябваше да е 5 месеца, не 8-9. Знам. Шегувам се, защото винаги в това време чакам епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Пак недоволни. Не са мързели, епизодите отдавна са заснети, просто ако не бяха паузите сезона трябваше да е 5 месеца, не 8-9. епизодите още се снимат....тази седмица снимат предпоследния епизод затова има забавяне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Малко инфо за последния епизод: - Марк Чери ще се появи във финалния епизод за съвсем кратко, но самата сцена ще е запомняща се. - Финалният епизод е единственият, който Марк Чери е написал за този сезон. - Катрин ще се върне за последната серия. - "Отчаяни съпруги" ще завърши с общо 180 епизода, след 8 години на екран. - Последният епизод носи заглавието "Finishing the Hat" - Епизодът е двоен по традиция. 179 е озаглавен "Last Midnight". Финалът е на 13 май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Значи ни остават само 4 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Значи ни остават само 4 епизода. Три,като последният е двоен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Три,като последният е двоен. Да. Много ще ми липсва,все пак 8 години го гледам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 - Финалният епизод е единственият, който Марк Чери е написал за този сезон. Това обяснява защо този сезон с нищо не ни напомня за старите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Още малко остана до новия епизод. Сега осъзнах, че това беше последната почивка, която сериалът направи. Остана ни толкова малко да гледаме. Трудна ще бъде тази раздяла с любимия сериал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 а кога излиза серията аз така и не разбрах само питам познати дали е излязъл епизода а вече стана втора седмица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Датите за оставащите епизоди: S08E20 - April 29 S08E21 - May 6 S08E22/E23 - May 13 Понеделник сутрин по тракерите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Новият епизод пак не можа да ме грабне.... Съжалявам,че свършва сериала,много ще ми е тъпо ,но нещо сценаристите не ги бива ... Не знам кой пише този сезон,но всичко е много размито и няма никакво интересно развитие на случките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Щях да колабирам като изгледах промото за епизод 21, толкова ми е тъжно, че свършваааа... http://www.youtube.com/watch?v=_YVNDmh4Y1E Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Според мен Бри ще мълчи докрай, дори ако трябва да плати със свободата си Страхотен персонаж, много малко хора са като нея - винаги помагат и са верни приятели. Габи отново прекали с егоизма и поведението си, ужасен човек, за съжаление ги има такива като нея. Промото е много гадно, супер много ще ми липсват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Все едно не е последен сезон - нищо интересно не се случва, с нищо не грабва. Нито е смешно, нито е драматично. Дори смъртта на Майк не е затрогваща, защото беше супер излишна и изсмукана от пръстите. Ни в клин, ни в ръкав няколко епизода преди края го гръмват и сега се опитват да вкарат някаква тъга със Сюзан и детето, но според мен не се получава. Все едно гледам друг сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Изобщо не одобрявам как развалиха образа на Карлос, направиха го супер смотан :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Все едно не е последен сезон - нищо интересно не се случва, с нищо не грабва. Нито е смешно, нито е драматично. Дори смъртта на Майк не е затрогваща, защото беше супер излишна и изсмукана от пръстите. Ни в клин, ни в ръкав няколко епизода преди края го гръмват и сега се опитват да вкарат някаква тъга със Сюзан и детето, но според мен не се получава. Все едно гледам друг сериал. Смъртта на Майк мен лично си ме изтормози много, защото със Сюзън ми бяха любимата двойка. Сега ми е страшно тъжно и за Ем Джей, но наистина трябваше да се постараят сцените с тях да са по-драматични. А за смешното, мисля, че няма как на последните епизоди да се смеем, а и събитията също не го позволяват. Обаче 21 епизод със сигурност ще е от силните. Те никога не пускат такова промо просто така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 като за последен сезон наистина се поизложиха...очаквах някаква супер драма и интрига да има, завъртя се малко в началото, после стана скука. Да се надяваме, че финалните епизоди ще са мега яките и запомнящи се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Щях да колабирам като изгледах промото за епизод 21, толкова ми е тъжно, че свършваааа... http://www.youtube.com/watch?v=_YVNDmh4Y1E Странно, последен епизод преди финала, а нещата никак не се нареждат в полза на никой, изглежда, че си оставят всичко за финала, там ще е изненада след изненада . Е, според мен ще се случат и някои предвидими неща, за да не е само драма. Много жалко, че свършват. Въпреки малко по-слабия сезон все още ми е интересно, можеше поне още един сезон да видим с нещо свежо в него, но уви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.