AMAZING. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 На мен така ли ми се струва или това е най-слабия сезон досега? Никакво развитие,все едно не е последен сезон! 20 епизод беше мега зле.Опитват се да изкарат смъртта на Майк(която беше ебати неадекватната)драматична,обаче не им се получава! Карлос го завлякаха в някъв тъп образ,само Габи още кефи и Бри .. Линет и Том цял сезон не могат да се разведат,преди исках да се съберат,но сега искам да спре тая размита история Много лош сезон,какво се опитват да направят,финалът да е мега якия,а всичко друго ебати ... да не казвам! Много съм разочарована! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 По нищо не личи,че това са последните епизоди.Толкова години държаха ниво и баш накрая взеха да се излагат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 На мен пък много си ми харесват епизодите Очаквам да стане като с любимия ми сериал за всички времена - Приятели. Много приятен последен сезон и адски силен финален епизод. Интересно ми е тези от вас,на които не харесва последният сезон,как сте си го представяли? Какво бихте искали да видите в него? Идеи някакви точни ли сте имали,или просто ей така,да си помрънкаме :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Винаги съм твърдял, че старите и позабравени истории са много интересни. Както историята с Андрю, който блъсна с колата мама Солис. Тази тайна се разкри след 10 години. Това беше много интересно. Ако бяха върнали извънбрачната дъщеря на Том, да завърти нови интрити, щеше да е далеч по-интересна от тая леличка Джейн. Можеше да наблегнат повече върху болестта на Карън. Съобщиха я в един епизод и това беше. :1000 (10): Радвам се, че Катрин ще се върне. Може би ще помогне за делото за убийство. Историите с новите работни места на Карлос и Габи са изключително тъпи и скучни. Къде са майката и бащата на Сюзън в момента, когато е загубила съпруга си? Много недоизпипани неща допуснаха в този сезон. Анджи и Ник Боуен от 6-ти сезон ми бяха много интересни с тяхната история, все се надявах да ги върнат. Ванеса Уилямс и в този сезон е пълнеж за съжаление. Не се учудвам, че дори и на постера не я сложиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Тъй като започнах да гледам на ново от първи сезон, днес докато гледах ми направи впечатление, че Линет и Том са се запознали на работа, а не в университета както наскоро бяха казали :1000 (29): То вярно, че и аз не помних нищо от първи сезон обаче явно и сценаристите имат слаба памет :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 На мен пък много си ми харесват епизодите Очаквам да стане като с любимия ми сериал за всички времена - Приятели. Много приятен последен сезон и адски силен финален епизод. Интересно ми е тези от вас,на които не харесва последният сезон,как сте си го представяли? Какво бихте искали да видите в него? Идеи някакви точни ли сте имали,или просто ей така,да си помрънкаме :1000 (29): Не е наша работа да имаме идеи, има си сценаристи за тва нещо. Лично аз си го представях много по-динамично и напрегнато, много по във всяко отношение - и драма, и комедия. Иван е споменал недовършените истории, аз бих добавил дъщерята на Габи, която мина и замина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Да.. би било хубаво! Обожавам 1,2,3 сезон,имаше хем драма,хем комедия.Това нещо липсва в 8-ми сезон! Толкова недовършени истории има,можеха да ги навържат,а не да измислят нови(мега тъпи)! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Aз бих искал да се върне онзи художник, в чийто курс ходеше Сюзън Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Този сезон за мен се характеризира с това,че имаше около 10 истории,от която нито една не се разви напълно и качествено. Нито убийството беше толкова интересно,реакцията на жена му.За детето на Габи пък изобщо да не коментирам ... 2 епизода рев и после сякаш не е станало.Том и Линет пък цял сезон една и съща драма въртят,а убийството на Майк беше супер смехотворно и безинтересно.И там нямаше никакво развитие с убийците.Дори новият съсед не изпъкна с никаква тайна или драма,както беше в предишните сезони.Страшно зле .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Не е наша работа да имаме идеи, има си сценаристи за тва нещо. Лично аз си го представях много по-динамично и напрегнато, много по във всяко отношение - и драма, и комедия. Иван е споменал недовършените истории, аз бих добавил дъщерята на Габи, която мина и замина... На мен просто ми е любопитно какви са били представите на фенове на сериала, за което абсолютно не е нужно да бъдем сценаристи. Иначе на мен също историята с истинската дъщеря на Габи ми се искаше да има още развитие, сега като се замисля. Значи на 13 май ще гледаме последния епизод, който ще е с продължителност час и половина, така ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Значи на 13 май ще гледаме последния епизод, който ще е с продължителност час и половина, така ли? Да, това са всъщност два слети епизода- 22 и 23, даже си имат различни наименования, води се двучасов финал, заради рекламите при тях, иначе при нас ще си е час и половина. На първи епизод от осми сезон си помислих, че предстои нещо грандиозно, защото много ми хареса, но не съм разочарована, никога не ми е бил най- най- сериал, доста пъти съм го зарязвала, въпреки че съм си наваксвала после всичко. Приех, че убиха Майк, сторено е, но не приемам начина, по който представиха ситуацията в сериала и нещата, които се случват със семейството му сега, бозаво е всичко. А наглостта на Габито граници не знае. Не заслужава съпруг като Карлос, нито приятелка като Бри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 А наглостта на Габито граници не знае. Не заслужава съпруг като Карлос, нито приятелка като Бри. Най-сетне някой на моето мнение :1000 (19): Омръзна ми да чета хвалби за това гадно, егоистично и нагло същество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Най-сетне някой на моето мнение :1000 (19): Омръзна ми да чета хвалби за това гадно, егоистично и нагло същество. Мен толкова ме кефи,няква нагла яка мацка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Най-сетне някой на моето мнение :1000 (19): Омръзна ми да чета хвалби за това гадно, егоистично и нагло същество. Аз също споделям мнението ти. Така ме дразни този сезон, добре че са дъщерите й, че да се смея в сцените с тях, но иначе... Пък всички много я харесват по принцип, мен всъщност никога не ми е била любимка. На мене на сърце са ми Сюзън и Линет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Днес започнах да го гледам,изгледах 2 епизода от 1-ви сезон.. хареса ми! Много са готини всичките... сериала е приятен за гледане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Днес започнах да го гледам,изгледах 2 епизода от 1-ви сезон.. хареса ми! Много са готини всичките... сериала е приятен за гледане Никога не си го гледал ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Никога не си го гледал ? Ами по ТВ-то съм засичал епизоди,но откъсачно.. без никаква връзка,после започнах да ви чета тук,и реших да го почна! :\ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Ох, аз съм в началото на 2 сезон сега и тоя аптекар ми ходи яко по нервите, супер голям идиот е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Ох, аз съм в началото на 2 сезон сега и тоя аптекар ми ходи яко по нервите, супер голям идиот е Аз едва го изтраях и понеже не бях ги гледала епизодите по БТВ питах тук дали ще умре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Когато за пръв път видях "Аптекаря" :1000 (29): и той навлезе в сюжета, още не знаех какво текучество на мъже ще има при Бри и само се надявах да го разкарат час по- скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 А Бри да не е психично болна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 А Бри да не е психично болна? Нем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 А Бри да не е психично болна? Не се стърпях, извинявай. Бри си е съвсем на център (по-късно ще разбереш, че всички са луди ). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Абе май малко е зле.. де да знам,самата физиономия й е като на психарка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Аз също споделям мнението ти. Така ме дразни този сезон, добре че са дъщерите й, че да се смея в сцените с тях, но иначе... Пък всички много я харесват по принцип, мен всъщност никога не ми е била любимка. На мене на сърце са ми Сюзън и Линет. На мен Бри :1000 (19): Винаги съм я харесвал страшно много, преминава през всички ситуации с изтънченост и стил, винаги знае как да постъпи и още не е изперкала съвсем, след всичките неща, през които премина. И е страхотен човек и истински приятел, малко са тези като нея. Линет може би я поставям на второ място, много силна и борбена жена, но си е имала своите дразнещи моменти, ама като цяло кефи, голяма кучка е :1000 (33): Сюзън преди ме дразнеше изключително много, но след 7ми сезон започнах да осъзнавам, че тя е просто един страшно добър и наивен човек. Габриел да влиза в затвора, ако може за цял живот :1000 (29): :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.