AMAZING. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Не съм сигурен, но мисля, че някъде бях прочел, че момичето, което играе Хуанита е сестра на Ева Лонгория. Ева е най-малката в семейството,има 3 по-големи сестри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Айде пускам последната серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Страхотен финал.Страхотен сериал.Радвам се,че Ванеса участва в него,защото заради нея започнах да го следя и определено се радвам за това. Мразя да гледам сериали,защото винаги свършват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 Хуанита е сестра на Деми Ловато. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 А колко плаках за Карън като умря Може би единствената героиня, която не измениха за 8 години, а си бе все същата, до самия край... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 Турските отчаяни започват по Нова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Турските отчаяни започват по Нова. WTF???!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 Толкова години не сложиха в прайм тайма сериала, но за турската версия просто няма проблем. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Имаше и една версия на клюкарката в която бяха копирали всичко от действието до визията на героите. Не знам кой влага пари в тия неща?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Имаше и една версия на клюкарката в която бяха копирали всичко от действието до визията на героите. Не знам кой влага пари в тия неща?! Явно и който в "Женени с деца" БГ.......... някой пълен некадърник и нещастник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Аз пък ще ги гледам, може пък да са се справили :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Ева Лонгория е в България и се снима в продължението на "300". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Ева Лонгория е в България и се снима в продължението на "300". От къде е инфото? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 От къде е инфото? Човек от екипа на филма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Турските отчаяни започват по Нова. Тези толкова да са зле пък! Не стига,че са грозни,на всичкото отгоре играят ужасно ролите си,няма никаква живинка и напрежение! Всичко е изкуствено и тъпо! А като почнат с този чай и "да ти е сладко" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Тези толкова да са зле пък! Не стига,че са грозни,на всичкото отгоре играят ужасно ролите си,няма никаква живинка и напрежение! Всичко е изкуствено и тъпо! А като почнат с този чай и "да ти е сладко" Пуснах го само за 5 мин и като чух меланхоличната и гнусна турска музика веднага го спрях! А ако тоя глиган е представата им за Габи......................:ХХХ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 Целта е съпругите да се отличават една от друга. Като гледам постера четирите са почти еднакви, само русата е различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Без да губи време Тери се е включила като гост-звезда за 4 епизода в сериала на abc Jane by Design. Ето и промото: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Ева Лонгория е в България и се снима в продължението на "300". Ееее защо не се казва повече за гостуването и :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 По БТВ казаха, че се подготвя нов сериал, който ще разказва за живота на 4 чистачки от Бевърли Хилс, нещо като продължение на Отчаяните може би, Ева Лонгория е продуцент или нещо такова, не можах да намеря новината в сайта на БТВ ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 По БТВ казаха, че се подготвя нов сериал, който ще разказва за живота на 4 чистачки от Бевърли Хилс, нещо като продължение на Отчаяните може би, Ева Лонгория е продуцент или нещо такова, не можах да намеря новината в сайта на БТВ ;д Да не е това? Току - що , сериала : "Подли Камериерки" ,който беше отхвърлен от ABC Television Network преди един месец,беше избран от телевизията Lifetime.Новият сериал,чийто сценарист ще бъде Марк Чери /Отчаяни съпруги,(Desperate Housewives)/ се очаква да започне през 2013г.Нека се надяваме,че ABC са допуснали грешка,като не са избрали сериала и да се окаже нещо наистина добро и различно за гледане,което да се отличава от всичките тези сериали - кой от кой по - еднотипен, с безинтересна история,а да е неповторим като нашите съпруги! Ето как започва резюмето на Devious Maids /Подли Камериерки/,а утре вечер очаквайте пълното резюме... " Те перат дрехи, които не могат да си позволят , те полират сребро, с което никога няма да могат да излязат и понякога спят с мъжете на техните работодатели ... " Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 По БТВ казаха, че се подготвя нов сериал, който ще разказва за живота на 4 чистачки от Бевърли Хилс, нещо като продължение на Отчаяните може би, Ева Лонгория е продуцент или нещо такова, не можах да намеря новината в сайта на БТВ ;д Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ох повече от месец нямах време да да изгледам последната серия. Честно казано ми е тъпо че го спряха.И то така.Гадно е че накрая всички се разделиха.А през какво минаха всички заедно... И се надявам след година две да се решат и да продължат последната мистерия която дадоха с новодошлата Иначе серияла го изгледах за по-малко от 3 седмици толкова бях откачил по него преди няколко месеца,че ги и сънувах като спях. Искам ощееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Аз съм вече по средата на 6-ти сезон,много е як.. кви моменти има! Незабравими епизоди за сега ше ми останат епизода посветен на Иди след смъртта й,и епизода с торнадото.. много силни,емоционали и интересни епизоди,като цяло сериала е завладяващ.. Най-много каточели се смея на моментите с Линет и Сuzан вече,а моментите в които някои каже нещо на сериозно и Габи започне да се смее приемайки го на шега са нещо незаменимо,направо със сълзи съм се смял :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Аз съм на 2-ри сезон, средата някъде. Страхотен сериал, отдавна имах намерение да го започна, а сега не искам да свършва. Любимка ми е Габи - някаква пълна кучка. :1000 (29): Иначе всички ме кефят по техен си начин, дори и тая пианистка, която се появи в началото на 2-ри сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.