Putin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Дано да са 23-24..а не като 4-ти сезон само 17-18 4ти сезон беше само 16, защото тогава имаше стачка в Холивуд и почти всички сериали бяха съкратени.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 4ти сезон беше само 16, защото тогава имаше стачка в Холивуд и почти всички сериали бяха съкратени.. А ясно..тва съм го пропуснала..идва неделя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Като цяло имаше смешни моменти, но и много тъжни, емоционален епизод, определено. Хареса ми новото приятелство, интересно ми е какво ще открие Сюзън в Оклахома. Също и новото писмо на Бри, но затова следващия епизод. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Бри и Рене Ванеса Уилямс просто грееше в епизода, адски силна актьорска игра. Иначе доста добър епизод, според мен най- добрият за сезона. Все така да продължават Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 9 Author Report Share Публикувано Януари 9 Габи взе да изгрубява вече. Никой не й е длъжен в крайна сметка. Цялата каша стана заради нея и вече започна да заплашва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Габи ме изнервя вече, тая заплаха беше много тъпа, а да не говорим за разговора с полицая, няма мозък тая жена :1000 (10): Сюзън пък в тоя сезон ме радва, ама не може да заличи нервите, които ми създаде, както и псувните и клетвите, които отправях към нея от 3ти до 7ми сезон включително Бри и Рене са най-готини, много силна актьорска игра показаха.. иначе половината улица вече разбра за убийството, то не беше Майк, после Бен, после Том, сега и Боб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Колкото и клиширано да е, искам Линет и Том да се съберат ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Колкото и клиширано да е, искам Линет и Том да се съберат ... и аз, Линет е виновна за раздялата им, обаче си личи, че съжалява за всичко и адски много го обича, не трябваше изобщо да ги разделят, те бяха пример за семейство, което издържа на всички препятствия.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 и аз, Линет е виновна за раздялата им, обаче си личи, че съжалява за всичко и адски много го обича, не трябваше изобщо да ги разделят, те бяха пример за семейство, което издържа на всички препятствия.. Е те ако не ги бяха разделили щеше да е още по-клиширано :1000 (29): Пък и те бяха единствените, които не са преминавали през перипети в любовния си живот... Само ми е интересно дали накрая на сериала всичко ще завърши щастливо, или ще завърши супер неочаквано и шокиращо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Линет сама направи така, че да изгуби Том. През цялото време, в което бяха женени тя го мачкаше...не се съобразяваше с неговите желания и решения, използваше факта, че я обича и че е адски добър и злоупотребяваше с това като изобщо не очакваше, че един ден ще се разделят а още по-малко, че той ще си намери друга жена. Но правилно са казали хората - когато изгубиш нещо чак тогава го оценяваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 11 Author Report Share Публикувано Януари 11 По-яко щеше да е да се беше върнала Кейла и да направи нещо, за да ги раздели. :1000 (19): Сега липсва образ, който да мразим много. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 По-яко щеше да е да се беше върнала Кейла и да направи нещо, за да ги раздели. :1000 (19): Сега липсва образ, който да мразим много. :1000 (29): Кейла мен ме забавляваше супер много, наистина няма адски омразен образ, след като убиха Чък коригираха дразнещата Сюзън, време беше след 4-5 сезона лигня и дразнене, даже започва да ме кефи супер много, ама все си мисля, че сега като отиде в Оклахома и ще обърка всичко и ще се разкрият заради нея.. Бри и Линет са по-сдържани, силни и биха могли да опазят тайната, ама Габи и Сюзън са големи лигли, всичко объркват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Габи от този сезон много ме дразни! Всички се компрометираха заради нея и Карлос, а тя ги третира все едно са й длъжни с не знам си колко още. Никаква зрялост и отговорност не показва, никакво уважение към чувствата и страховете на приятелите си. Тя имала деца, а другите нямат ли?! Заслужава да го отнесе заради всички, дори заради съпруга си. Много я харесвах и все още я харесвам, всъщност, но прекали! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Чак вчера изгледах епизода(08х10). Ще започна с Габи,защото ми е любимка,а страшно много ме издразни в този епизод.Някак ми се иска от нея да видя повече съжаление,повече страх,а не да бъде силната и само да обвинява другите,абе искам да е като Сюзън. Бри..тва не го очаквах от нея.Но пък се радвам,че с Рене се сближиха. Линет за кво каза на тоя смотльо Том,че е участвала в прикриване на убийство?Не стига,че за тия 7 сезон кви ли не прищевки му лепнаха и го изкараха ебаси големия некадърник,ами сега отиде и разказа на Боб.Аз пък не искам с Линет да се съберат,да и двамата имат вина за раздялата,ама той прекали накрая. Сюзън и тя яко преиграва..все едно тя е убила някого.Ама щом иска нека ходи,сигурно всичко ще обърка,както Габи отиде при оня полицай да разпитва дали знаят кой е прегазил Чък. Готините в тоя епизод бяха Макклъски,Пери и Майк Интересно ми е кой праща тия бележки,явно не е Пол,защото е в затвора.Да не е бабката Фелиша или пък Зак,може да е излязъл от клиниката.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Габи яко ми пада в очите, Сюзън е готина в тоя сезон, ама наистина преиграва малко.. заради Линет накрая ще разбере цялата улица, Боб ще каже на Лий, Лий на Маклъски, тя на Рене, голяма каша ще стане при Бри не ми хареса това, че стигна до ръба и се опита да се самоубие, цели 7 сезона премина през толкова много трудно и изпитания, с които успя да се пребори, та сега ли да се отказва ? Бри и Рене са ми любимки, много се радвам, че станаха толкова близки мъжете не ги коментирам, големи дрисльовци са всичките, само австралиеца на Рене ме кефи, Майк също е силен персонаж и прави всичко за да защити оная лигла Сюзън, ама като цяло ми е скучен и муден, но все пак е възможно и той да е прегазил Чък.. чакам субките за 11ти епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 А да,забравих да добавя,че никъв го нямаше Бен..сигурно той е прегазил Чък. А от мъжете кефят Карлос(преди да убие Алехандро) и Майк,Том за нищо не става..А оня на Макклъски е голям образ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 дам, Карлос беше изключително забавен, голям любимец ми беше, ама в тоя сезон нещо.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 снощи установих, че може да се гледа и без субтитри, супер разбираемо си говорят, не трябва да превърташ и да се напрагяш да разбираш, не е като в други сериали, където говорят все едно имат сливи в устите си, веднъж пуснах "Клюкарката" без субтитри и нищичко не разбрах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 снощи установих, че може да се гледа и без субтитри, супер разбираемо си говорят, не трябва да превърташ и да се напрагяш да разбираш, не е като в други сериали, където говорят все едно имат сливи в устите си, веднъж пуснах "Клюкарката" без субтитри и нищичко не разбрах Дам,6-ти сезон така го карах,понеже имаше ебати обърканите субс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 снощи установих, че може да се гледа и без субтитри, супер разбираемо си говорят, не трябва да превърташ и да се напрагяш да разбираш, не е като в други сериали, където говорят все едно имат сливи в устите си, веднъж пуснах "Клюкарката" без субтитри и нищичко не разбрах В "Клюкарката" има по-специфични изрази, особено когато Блеър говори - там е по-добре да се гледа със субс, за да не се изпусне нещо интересно. Иначе нещо не ме израдва последния епизод - Бри стана шаврантия на дърти години, предполагам Орсън е този, който я наблюдава, нали щял да се връща в тоя сезон... Жената на Алехандро по всяка вероятност ще започне да изнудва Сюзан за пари. Бен също ще използва Рене заради парите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Скучен епизод, но все пак: "Извинете ме, дъщеря ми се обажда. Не, Хуанита, не може да подстрижеш сестра си!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 тва с Бен беше супер тъпо, а го мислех за свестен, можеше поне да й каже веднага и да я помоли за заем, а не така да я използва.. и аз мисля, че Орсън следи Бри, напълно възможно е, а и нали ще се завърне заедно с Джули и Катрин.. като цяло нямаше никакъв напредък, но пък имаше доста забавни моменти, особено с ботокса на Рене :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Тъпата Сюзън пак ще се забърка в проблеми, ама нека й...винаги прецаква всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Скъсах се да се смея с Бри Как само излезе от басейна Частта със Сюзън и момичето беше тъжна,радвам се че Сюзън вече е наред! Габи в епизода кефеше,Линет ме дразнеше,а пък Бен вместо да поиска заем,и се умилква като всеки мъж А жената на Алехандро ебаси антито...дъщеря ти да е насилвана от мъжа ти и ти да не забележиш или да си затваряш очите! :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 (редактирано) А жената на Алехандро ебаси антито...дъщеря ти да е насилвана от мъжа ти и ти да не забележиш или да си затваряш очите! :gun_bandana: Мисля, че не знае. И самото момиче умираше от срам, не би позволило майка му да разбере. Самата майка прекалено много, всъщност изцяло, е разчитала на Алехандро за издръжката на семейството. И да й е минавало нещо през ума, не му е позволявала да изплува. Редактирано Януари 17 от Nolah Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.