Putin Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 И аз не искам хепи енд, искам нещо да ме шокира, така както ме шокира стрелбата по Майк и стоп кадъра, когато Сюзън беше на земята и за миг си помислих, че тя е застреляна, останах с отворена уста и почувствах сериала. Искам да "вляза" във финала, така както влязох в последния епизод, хепи енд не ме устройва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Е не искам сладникав хепи енд, но все пак да не е мега драмата... Майк НЕ ТРЯБВАШЕ ДА УМИРА! Той за мен си беше олицетворение на "принца на бял кон", както и Рене каза... Габи и Карлос също дано не ги скапят нещо много, защото минаха и те през какво ли не и определено Габи израстна много като майка, жена, съпруга, въпреки че продължава да е меркантилна и повърхностна в повечето време :1000 (29): А Орсън осра яката нещата май, щом ще копаят там из основите значи е сериозна работата. Искам ми се да има поне нещо позитивно във финала просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Е не искам сладникав хепи енд, но все пак да не е мега драмата... Майк НЕ ТРЯБВАШЕ ДА УМИРА! Той за мен си беше олицетворение на "принца на бял кон", както и Рене каза... Габи и Карлос също дано не ги скапят нещо много, защото минаха и те през какво ли не и определено Габи израстна много като майка, жена, съпруга, въпреки че продължава да е меркантилна и повърхностна в повечето време :1000 (29): А Орсън осра яката нещата май, щом ще копаят там из основите значи е сериозна работата. Искам ми се да има поне нещо позитивно във финала просто! Е със сигрност няма да свърши всичко черно, ще има позитивно сигурен съм, но много неща ще се променят според мен. Все пак е нормално накрая да не е така както е започнал самият сериал, вече минаха години, животът на тези хора се промени, но ми се струва, че сега накрая ще се промени най-много. А и все пак сериалът е и в жанр Драма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ами аз пък искам happy end, писна ми щом сериалът е успешен задължително да приключва по най-драматичния начин само и само, за да бъде запомнен. Щастлив край в никакъв случай не означава сладникав, а и не са много оригинални като убиват тези, които зрителите обичат най-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ами аз пък искам happy end, писна ми щом сериалът е успешен задължително да приключва по най-драматичния начин само и само, за да бъде запомнен. Щастлив край в никакъв случай не означава сладникав, а и не са много оригинални като убиват тези, които зрителите обичат най-много. + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Искам Бри да е щастлива накрая, любимата ми героиня от сериала.Мисля си обаче, че тя ще отнесе най-голямата парса и за нея финала никак няма да е хепи енд. Любимият ми сериал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много добър епизод, кара те да се замислиш за много неща Да видим какво ще стане накрая с Бри, 100% отива в затвора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много рев, ей. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 20 Author Report Share Публикувано Март 20 Явно на мен само този епизод ми се стори слаб. Размиха нещата с тези спомени и не ми беше толкова интересно. Не видях първата реакция на Сюзън, на Ем Джей. Очаквах далеч по-драматично да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Явно на мен само този епизод ми се стори слаб. Размиха нещата с тези спомени и не ми беше толкова интересно. Не видях първата реакция на Сюзън, на Ем Джей. Очаквах далеч по-драматично да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дам, наистина тези спомени ми се сториха малко скучни, очаквах да видя повече около събитията, които се случват сега, от Промото изглеждаше далеч по-силен епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Много тъжно и тягостно става всичко, нещата не вървят никак добре за Бри - предполагам ще се предаде, за да предпази приятелите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Става все по-тъпо. Само не виждам защо обвиняват само Бри,като тя пък е точно най-малко виновна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не ми се иска Бри да свърши в затвора... ще е странен край. Още повече, че точно тя ми е любимката. Имам чувството, че сценаристите нарочно насочват зрителите в толкова негативна насока за да е по-зрелищен финала и нещата да се завъртят в различни посоки, правили са го този номер. Беше ми доста кофти за M.J. и Сюзън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не ми се иска Бри да свърши в затвора... ще е странен край. Още повече, че точно тя ми е любимката. Имам чувството, че сценаристите нарочно насочват зрителите в толкова негативна насока за да е по-зрелищен финала и нещата да се завъртят в различни посоки, правили са го този номер. Беше ми доста кофти за M.J. и Сюзън. Ми не знам специално с Бри в ква посока може да се завъртят нещата... Имат отпечатъците й, имат самопризнанията й по телефона (Бен й е съучастник, обаче)... Със Сюзън също стана супер тъпо, връзката й с Майк беше същността на сериала и единствена се запази по този начин през годините, мн кофти го убиха... Не знам какво да очаквам от финала. Може би най-интересният финал дотук ми беше на 6-ти сезон, когато Линет беше бременна и приятелят на сина й я заплашваше, а Габи тръгна да спасява Анджи и сина й. Искам отново нещо толкова напрегнато. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Става все по-тъпо. Само не виждам защо обвиняват само Бри,като тя пък е точно най-малко виновна. Е кой да обвиняват, като Орсън е пуснал писмото само за нея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Ми не знам специално с Бри в ква посока може да се завъртят нещата... Имат отпечатъците й, имат самопризнанията й по телефона (Бен й е съучастник, обаче)... Със Сюзън също стана супер тъпо, връзката й с Майк беше същността на сериала и единствена се запази по този начин през годините, мн кофти го убиха... Не знам какво да очаквам от финала. Може би най-интересният финал дотук ми беше на 6-ти сезон, когато Линет беше бременна и приятелят на сина й я заплашваше, а Габи тръгна да спасява Анджи и сина й. Искам отново нещо толкова напрегнато. Е, те имат самопризнания за това, че е замесена но тя не каза в прав текст, че го е убила. Въпреки, че самата и намеса е достатъчна за да я вкарат в затвора. На мен ми се въртят много варианти за финал но се надявам в крайна сметка да е изненадващ. Не виждам смисъл в това всички (или повечето) да ударят дъното, от друга страна пък ще излезе банално всичко да е цветя и рози... За смъртта на Майк Тери беше дала интервю в което недоволства ест и как на нея и се искало да се окаже, че Майк е влязъл в програма за защита на свидетелите и да я посрещне на някое летище в Боливия. Като нищо може да е дала жокер. :1000 (29): Като цяло аз отново ще споделя, че цялата тази мистерия с убийството не ми се нрави, едно че като нищо героите можеха да докажат вариант за самозащита (защото то така си и беше), а друго че самата история не е достатъчно напрегната като за последен сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 За смъртта на Майк Тери беше дала интервю в което недоволства ест и как на нея и се искало да се окаже, че Майк е влязъл в програма за защита на свидетелите и да я посрещне на някое летище в Боливия. Като нищо може да е дала жокер. :1000 (29): Ми като нищо може и така да е, доколкото помня ковчегът през цялото време беше затворен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Лий на Боб никъв не го дават Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Е кой да обвиняват, като Орсън е пуснал писмото само за нея... Нали е изпратил и снимки ?! На снимките не виждат ли,че не е само тя ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Значи до дупка ще ги гонят,а тоя дето застреля Майк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Катрин ще се върне ли все пак? За финала ли я пазят? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Катрин ще се върне ли все пак? За финала ли я пазят? И то точно за какво? Днес сънувах,че Кейла се завръща като пораснала и завърта главата Престън Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Значи до дупка ще ги гонят,а тоя дето застреля Майк Казаха, че вече бил арестуван. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Казаха, че вече бил арестуван. А да,когато отидоха до дома на Бри,а тя беше тръгнала за погребението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.