AMAZING. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 3х07 е много силен епизод, един от любимите ми - когато оная психираната съседка разбра, че мъжа й й е изневерявал и отиде да го стреля в супер маркета, после взе заложници и уби майката на Кейла. Много сдухано ми стана Тая беше много гадна,майката на Кейла,и тя самата .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Тая беше много гадна,майката на Кейла,и тя самата .. Дам, от една страна стана хубаво, че умря и то по супер трагичен начин но от друга...доста тъжно беше. И накрая всички се замислиха, че трябва да ценят всеки ден с приятелите и близките си, защото никога не се знае какво ще стане. Много трогателна серия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Дам, от една страна стана хубаво, че умря и то по супер трагичен начин но от друга...доста тъжно беше. И накрая всички се замислиха, че трябва да ценят всеки ден с приятелите и близките си, защото никога не се знае какво ще стане. Много трогателна серия. Една от най-добрите серии, голямо впечатление ми направиха тази, 04х09 (торнадото) и 07х10 (протеста) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И на мен тези са ми любими + 06х10 (коледния,когато умря Карл). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 О, този със смъртта на Карл беше ужасен! Аз ги харесвах много с Бри като двойка и имах надежди за тях, ама на... Хванеш ли се с жените от Уистерия Лейн, готви се за неприятности! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 О, този със смъртта на Карл беше ужасен! Аз ги харесвах много с Бри като двойка и имах надежди за тях, ама на... Хванеш ли се с жените от Уистерия Лейн, готви се за неприятности! :1000 (29): Бри от Карл я развалиха,с кой ли не спа ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Адвокатчето на Бри страшно много ми напомня на Карл, между другото Май на Бри й е писано да бъде с такъв тип мъж, все пак се събираш или с твоята пълна противоположност, или с копието ти, винаги е така в живота :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ужас, нищо не помня от нещата, които казвате. Явно трябва да го изгледам пак от начало. Иначе утре е големия ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ужас, нищо не помня от нещата, които казвате. Явно трябва да го изгледам пак от начало. Иначе утре е големия ден. Нали днес излиза в USA. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нали днес излиза в USA. Да, днес и Интернет ще се взриви! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ако смятам правилно часовата разлика епизода трябва да бъде излъчен след около 4-5 часа. Нямам ABC на нито един от приемниците си иначе бих стоял да чакам. Цяла седмица ми е в ума какво ще се случи, минали са ми хиляди варианти през главата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Аз се надявам на достоен завършек. Не всичко опаковано с панделка и финализирано, а един поглед към живота- че той продължава, че улицата ще е там, все същата, че героите ни не са от роман или сън (различни теории за Мери Алис- писателка или в кома или само представяща си какъв би бил живота ако се самоубие). Бих предложил за изгледалите епизода утре, предполагам ще има доста ранобудни, да публикуват в бяло или макрирано за спойлер и да не развалят изненадата за тези чакащи субтитри и прочие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Бих предложил за изгледалите епизода утре, предполагам ще има доста ранобудни, да публикуват в бяло или макрирано за спойлер и да не развалят изненадата за тези чакащи субтитри и прочие Най-добре не влизай в темата преди да си го гледал. Поне аз така мисля да направя :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 в епизода Габи казва кой е Рамон, че е нейн пастрок и ще има поглед в бъдещето на финала, ще има сватба и бягство Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Най-добре не влизай в темата преди да си го гледал. Поне аз така мисля да направя :1000 (29): И аз така ще направя, дори коментарите в замунда няма да чета, защото знам, че ще спойлнат нещо. Виждам, че един потребител над мен е написал нещо за Габи и Рамон , ама няма да чета, махам се от темата :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Аз съм обещал да не го гледам сам последния сезон, а с приятели и то чак утре :1000 (29): Стискайте палци да издържа! Едни познати са го гледали онлайн и казват, че бил доста силен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Страхотен финал. Още съм доста разтроен, че сериалът свърши. Доста поплаках ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Страхотен финал, малко тъжно беше накрая, но няма как... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Още нямам сили да коментирам, но да... Страхотен финал, неочакван поне за мен. Особено последните сцени. Как не исках да свършва сериала, много време ще ми трябва, за да приема, че е приключил завинаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Епизода не ми беше особено интересен,но последните 10 минути бяха уникални.Много яко завърши,но ми е много гадно,че всички си заминаха в различни посоки вместо да продължат да са заедно .. И най-много изтръпнах ,накрая когато С*зън заминаваше и покрай нея бяха всички,които са участвали досега,беше уникално.Най-гадно ми стана и когато бабето почина,беше ужасно ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Подробно коментиране- след като всички вече са се запознали със съдържанието на финала. Сега ще кажа само, че съм доволна и за целия сериал имам само две истински и големи разочарования- когато убиха Карл Майер, а после и Майк Делфино. И две по- малки, но тях- после. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Финалът беше крайно разочароващ. Не ми хареса последната сцена. Какво е това сега, приключват сериал, а в последната сцена загатват за нещо ново, за нова интрига? Че това да не е край на сезон, че да ни заинтригуват така накрая, за да нямаме търпение до следващия! Не ми хареса. За последен епизод на сериала, можеше много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Съжалих че гледха последната серия. Много жалко за серия, започна толкова силно а завърши с малоумен финал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Съжалих че гледха последната серия. Много жалко за серия, започна толкова силно а завърши с малоумен финал. Да. Пълно разочарование е финалът. Чак ме е яд, че толкова хубав сериал свършва по такъв начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Да. Пълно разочарование е финалът. Чак ме е яд, че толкова хубав сериал свършва по такъв начин. Не ме издразни толкова отвореният край, издразни ме като цяло отношението което бяха вложили. Оказва се че ако си домакиня в Америка, и убиеш човек спокойно може да ти се размине. Можеше по коренно различен начин да свърши и пак да запазят happy end щом толкова са се борили за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.