Jump to content

"Desperate Housewives" / "Отчаяни съпруги"

Препоръчани коментари

• Отговори 744
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не знам какво толкова смешно намирате в тези епизоди и в целия 8-ми сезон..по-слаб сезон до сега в отчаяните съпруги е НЯМАЛО!Изкарват по една читава реплика на епизод и така ще го карат до края на сериала...ех,ех какви сезони бяха 1,2,3 и т.н :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Страхотен епизод, връщах на няколко пъти някои лафове. Особено как Силия и Хуанита щяли да пресъздават библейски сюжети. :roll1: Абе тая Силия защо нищо не говори никога?!

А сцената с четирите накрая кърти просто, реакциите на Габи са уникални. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не знам какво толкова смешно намирате в тези епизоди и в целия 8-ми сезон..по-слаб сезон до сега в отчаяните съпруги е НЯМАЛО!Изкарват по една читава реплика на епизод и така ще го карат до края на сериала...ех,ех какви сезони бяха 1,2,3 и т.н :mf_surrender:

не знам, ама тоя сезон ми е най-забавен от всички :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Бри: Та как работи тая работа с доминирането?!

Рекс: Няма от какво да се страхуваш! Трябва да си имаме контролна дума.

Бри: Добре, каква ще е нашата?

Рекс: Напоследък използвам Филаделфия.

Бри: Леля ми живее във Филаделфия и не искам да си мисля за нея, докато те шибам с камшик.

Рекс: Това нещо тук е сериозно, да изберем друга дума.

Бри: Добре, какво ще кажеш за Палестина?

Рекс: Трябва да ми се довериш!

Бри: Добре, но имаш ли нещо против първо да пусна белезниците в съдомиялната?

:roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

8-ми епизод беше хубав, ама имаше и по-добри.. той Чък си ги подозираше, ама нямаше доказателства, обаче тъпата Сюзън пак прееба всичко с картините си :mf_surrender: е, няма такава жена, толкова ме дразни, че не мога да я гледам :gun_bandana: винаги прецаква всичко.. като не иска да й виждат картината, за кво я рисува, не помисли ли, че може да стане нещо подобно ?

Сподели в други сайтове

Този епизод мина някак си вяло, нямаше чак толкова смешни или някакви други емоционални моменти. Все пак най-якото за мен беше, когато Линет беше под леглото на Том и ако не беше излязла щяха да го направят над нея и то точно на годишнината. 1000%20(29).gif
Сподели в други сайтове

И аз да напиша коментар, че откакто е започнал новият сезон не съм. :)

Първо... историята с Алехандро за мен е пълна с недомислици. В краят на четвърти сезон нали Бри, Габи, Линет и Сюзън прикриха убийството на бившия на Катрин, защо тогава не ги мъчеше толкова голяма вина и най-вече Сюзън, която още малко щеше да превърти в новите серии? За Карлос е по-разбираемо, въпреки че той защити съпругата си от кой знае какво... Като за последен сезон можеха да измислят и по-вълнуваща история, но айде това ще им го простя защото когато свършваше седми сезон и убиха Алехандро все още не се знаеше, че осми ще е последен. И все пак можеха да вкарат и нещо друго, не само това убийство.

Последните епизоди ми допадат доста, от halloween насам са по-добри и по раздвижени от предните.

Хубаво е, че след толкова години сценаристите все още успяват да смесят драмата и комедията и то много успешно, винаги ще си остане в моя Топ 3 сериала.

Между другото се носят слухове, че някой ще умре в 10-ти епизод и така като гледам съм 90% сигурен че това ще е Чък, много неща разбра и няма как да ни вкарат съпругите в затвора на средата на сезона... ама пък ще видим какво ще става.

Сподели в други сайтове

Този епизод мина някак си вяло, нямаше чак толкова смешни или някакви други емоционални моменти. Все пак най-якото за мен беше, когато Линет беше под леглото на Том и ако не беше излязла щяха да го направят над нея и то точно на годишнината. 1000%20(29).gif

Много предсказуем беше. Всички обрати си бяха очаквани и банални.

Сподели в други сайтове

Много силна сцена в галерията - и смешна, и тъжна. Сюзън трябваше да унищожи тази картина, изрази страховете си, но не е трудно Чък да събере 2 и 2.

Тоя дребния как заключи, че Габи и Бри са двойка лесбийки? :roll1:

Сподели в други сайтове

Между другото се носят слухове, че някой ще умре в 10-ти епизод и така като гледам съм 90% сигурен че това ще е Чък, много неща разбра и няма как да ни вкарат съпругите в затвора на средата на сезона... ама пък ще видим какво ще става.

може и него да го убият :1000 (29): иначе за 4-ти сезон може да ги е мъчила вина, не знаем, все пак от убийството на мъжа на Катрин скочиха 5 години напред :1000 (29):

Сподели в други сайтове

може и него да го убият :1000 (29): иначе за 4-ти сезон може да ги е мъчила вина, не знаем, все пак от убийството на мъжа на Катрин скочиха 5 години напред :1000 (29):

Е, да и така може да се каже :1000 (29): ама на мен никак не ми изглеждаха виновни докато даваха лъжливи показания на полицията. :cv:

Сподели в други сайтове

Дано, че вече сериозно ми бърка в здравето, баси досадника. :wacko:

Сподели в други сайтове

Изгледах и 6-ти сезон,той ми е най-слабия.Изобщо не ми беше интересна историята със семейство Болен,по интересна ми беше историята около Еди Орловски.

Анна,племенницата на Карлос много ме дразнеше,добре че я разкараха!Хуанита е супер сладка,както и Габи и Карлос,само Силия ми куца,от време на време я дават,никви реплики няма..все едно Габи има 1 дете..

Бри...ех Бри.. съвсем я промениха,Карл умря,Орсън се разведе с нея,остана сама,Сам и взе компанията..в 7 и 7 сезон си става кучката Бри с тоя Кийт и после Чък.

Том на Линет почва да ме дразни яко,първо искаше пицария след тва кола,след тва да обикалят USA,кво ли не искаше,голям идиот,а Линет само ги дондурка едно след едно децата..радвам се поне,че в началото на 7 сезон смениха Пени с по-хубаво момиче.

За Сюзън кво да кажа,Джули я разкараха при няква Леля,Майк си е все така работещ и нямащ пари,малкия Ем Джей МНОГО ме кефи,особено като прави едни сладки муцунки!

Радвам се,че разкараха Катрин,и нея доспа я промениха,преди беше толкова силна в началото на 4ти сезон,а в 6ти я сравниха със земята сценаристите..

Чак сега усещам какво липсва на серияла,а това е ИДИ..Просто в 5те сезона,в които беше,винаги пускаше страшни фрази и винаги беше забавно.Много лошо,че я разкараха..вярно намериха и заместител в лицето на Рене,но определено не е достатъчно!

Боб и Лий също ме кефят,особено Лий когато в 6ти сезон Сюзън почна да вика:помощ,пожар и той излезе с халат и кърпа на главата и пожарогасител в ръка и на висок тон викаше:падни и се претъркули1000%20(29).gif

Радвам се също,че намериха приятел на Карън,тая бабка кефи 1000%20(6).gif

Още не мога да разгранича 6 от 7 сезон,просто единият е продължение на др.

Сподели в други сайтове

Качествата на Иди ги прехвърлиха на Габи и Рене. Не помня в старите сезони Габи да е била такава шегаджийка, каквато в последните 2 сезона. То са бисер след бисер. :1000 (29): А споровете й с Хуанита трябва да се записват винаги. :1000 (29):
Сподели в други сайтове

Качествата на Иди ги прехвърлиха на Габи и Рене. Не помня в старите сезони Габи да е била такава шегаджийка, каквато в последните 2 сезона. То са бисер след бисер. :1000 (29): А споровете й с Хуанита трябва да се записват винаги. :1000 (29):

Най съм се смял, когато Габи трябваше да направи някакъв пудинг на Карлос, но ест Бри го правеше.... и Габи се преструваше, че мъртвата й баба й диктува от небето какво да прави, а в същото време Бри й говореше в слушалката. :roll1:

Сподели в други сайтове

Най съм се смял, когато Габи трябваше да направи някакъв пудинг на Карлос, но ест Бри го правеше.... и Габи се преструваше, че мъртвата й баба й диктува от небето какво да прави, а в същото време Бри й говореше в слушалката. :roll1:

Е Карлос тогава май беше сляп. На мен един от любимите ми моменти е, когато описваше на Карлос как изглеждали момичетата. И се оплакваше, че били пълнички, а Карлос не вярваше. И тя му каза: "Погледни си семейния албум, като стадо мамути сте". :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Е Карлос тогава май беше сляп. На мен един от любимите ми моменти е, когато описваше на Карлос как изглеждали момичетата. И се оплакваше, че били пълнички, а Карлос не вярваше. И тя му каза: "Погледни си семейния албум, като стадо мамути сте". :roll1: :roll1: :roll1:

Не,тва дето Габи правеше кейк беше в 7ми сезон,Карлос разбра,че Андрю е прегазил Хуанита и забрани на Габи да се вижда с Бри.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...