Nikolay Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Не е лошо видеото,но песента е невероятна.Мисля,че това от дома й повече ми харесва от официалното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Уникална песен, и на мен от дома й повече ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 невероятна песен !! не мога да опиша с думи как се чувствам, когато слушам тази песен.. велика е, а изпълнението на Адел не искам да го коментирам, защото няма думи на този свят, които могат да опишат какъв страшен глас има тая жена.. за мен има най-чувственият и хубав глас, не ме интересува за мнението на другите.. клипът е страхотен, толкова мрачен.. дано да дойде в България, 100% бих отишъл.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 невероятна песен !! не мога да опиша с думи как се чувствам, когато слушам тази песен.. велика е, а изпълнението на Адел не искам да го коментирам, защото няма думи на този свят, които могат да опишат какъв страшен глас има тая жена.. за мен има най-чувственият и хубав глас, не ме интересува за мнението на другите.. клипът е страхотен, толкова мрачен.. дано да дойде в България, 100% бих отишъл.. Съгласен напълно.. невероятна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Повече ми харесва лайф как я пее, на студийния припев много изтънява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тази песен така ме държеше цяло лято, че не е истината. Просто нямам думи да опиша начина по който ме кара да се чувствам, когато я слушам. Сякаш на мен ми се е случило. А такъв глас няма. Малко странно с този клип толкова време след излизането на песента, която може да се каже, че дори беше реализирана. Ама явно още я храни тази песен, не се учудвам защо не прави клипове постоянно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 http://www.wupload.com/file/263978907 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.