heartless Публикувано на Октомври 2 Report Share Публикувано на Октомври 2 Сериалът е базиран върху творби на Александър Дюма-баща и е съсредоточен върху съдбата на младо момиче, което се появява от нищото в голям град. Бързо намира своето място в обществото, но хората около нея не подозират каква е основната цел на непознатата. Тя е тук, за да отмъсти на тези, които са унищожили семейството й.Сериалът е интересен, препоръчвам го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Актьорите са избрани много добре и всеки си влиза в ролята перфектно. Имат добра външност, запомнящи са и двойките си пасват страхотно за сега, въпреки че 100% ще има промени. Харесва ми, че постоянно има някакви мистерии и действия, които ми задържат интереса от до... Не помня от кога не бях попадал на сериал, чийто сцени не пропускам заради тъпотата им или герои и актьори, които не са ми приятни... Много се кефя как Емили(Аманда) със спокойствие минава през всички ситуации и се приближава все по- близо до целта й, но за разлика от първите епизоди вече има доста препъни камъчета, които ще направят отмъщението по- сладко и дано да доведат всичко до втори сезон... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Актьорите са избрани много добре и всеки си влиза в ролята перфектно. Имат добра външност, запомнящи са и двойките си пасват страхотно за сега, въпреки че 100% ще има промени. Харесва ми, че постоянно има някакви мистерии и действия, които ми задържат интереса от до... Не помня от кога не бях попадал на сериал, чийто сцени не пропускам заради тъпотата им или герои и актьори, които не са ми приятни... Много се кефя как Емили(Аманда) със спокойствие минава през всички ситуации и се приближава все по- близо до целта й, но за разлика от първите епизоди вече има доста препъни камъчета, които ще направят отмъщението по- сладко и дано да доведат всичко до втори сезон... Съгласен съм с теб. Всичко по сериала е доста добре изпипано и успява да ми прикове вниманието... страхотен е. Има обаче нещо което не знам как да го тълкувам! Не ви ли се струва, че вече знаем кой е убиеца на Даниел? Според мен ще се случи нещо и Тайлър ще избяга от лудницата/затвора и в развръзката, той ще е този който ще направи двете дупки в гърба на Дани. Или другия вариант е, убития да не е Дани. Нямам търпение за следващия епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 А може и Емили да го е убила иначе откъде е този пясък по ръката й? Може да е научил нещо за нея точно преди годежа и да са решили да го отсранят... Ще видим скоро :] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 9 Author Report Share Публикувано Януари 9 Много объркан и заплетен ми стана този сериал и спрях да го гледам. Вече изобщо не мога да хвана нишката на всичко, което се случва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Е точно това му е хабовото на сериала- заплетен е и не е плосък, като всичко останало, което в момента е хит. Жалко, че сезонът ще е само от 13 епизода, но дано да обявят скоро втори сезон и тогава да има поне 22 епизода... Критиците го харесват, рейтингът е добър, имат номинация за "Златен Глобус"... трябва да има още! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Определено привлече вниманието ми. Признавам си, че първите няколко епизода ми бяха странни, но сега всичко се нарежда. Надявам се да не го спрат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Както е тръгнало новия епизод май няма да го гледаме днес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 (редактирано) Ооо аз си го изгледах веднага щом се събудих и много ми хареса как Emily(Amanda) подпали къщата :1000 (33): Но след като разкараха Tyler(може би временно) в този епизод ми бе малко мъчно за Nolah. Милионер, а без човек до себе си... Редактирано Януари 12 от Tikei Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тея от замунда са се побъркали, не откривам нито един епизод на сериала... Дори новия не е качен! Тея май подхванаха да трият наред сериали! Явно няма да го качват, защото ще бъде излъчван по българска телевизия... Не помня точно коя започваше излъчването му... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 (редактирано) От 23-ти януари в 21:10h по FOX life... Редактирано Януари 19 от Tikei Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 а "Once upon a time" що са изтрили, него също ли ще го излъчват по бг телевизия ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Субтитри за епизод 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Да се неначудиш, този път колко бързо са го купили, иначе все с 2-3 сезона назад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Айде, да ни е честито! Пак ще чакаме, защото следващия епизод излиза на 8 февруари... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 И аз започнах сериала вчера и останах много доволен. Аманда е жестока, много обичам такива персонажи. Няма да го давам много бързо обаче, защото като гледам има паузи както при всички други. Само да питам 1 сезон 24 епизода ли ще е и говори ли се нещо за 2-ри? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 И аз започнах сериала вчера и останах много доволен. Аманда е жестока, много обичам такива персонажи. Няма да го давам много бързо обаче, защото като гледам има паузи както при всички други. Само да питам 1 сезон 24 епизода ли ще е и говори ли се нещо за 2-ри? Сезонът ще е 15 епизода... Остават още два да бъдат излъчени. За втори сезон още нищо не се знае, все пак това са ABC... Рейтингът е добър и би трябвало да го подновят за нов сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Вече съм на 5 епизод и направо ме разби сериала. Емили/Аманда е най-добрият персонаж, сигурно от години не съм срещал по-добре изграден образ. Сред фаворитите ми се нареди вече от всички сериали. Виктория също е много интересен персонаж. И двете актриси играят повече от добре. Направо да не повярваш как започнах сериала ей така и мислех, че е някакъв блудкав, а то какво се оказа. Много по-добро е от всичко в момента, което се излъчва. Да го продължават веднагически, само да не го развалят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Вече съм на 5 епизод и направо ме разби сериала. Емили/Аманда е най-добрият персонаж, сигурно от години не съм срещал по-добре изграден образ. Сред фаворитите ми се нареди вече от всички сериали. Виктория също е много интересен персонаж. И двете актриси играят повече от добре. Направо да не повярваш как започнах сериала ей така и мислех, че е някакъв блудкав, а то какво се оказа. Много по-добро е от всичко в момента, което се излъчва. Да го продължават веднагически, само да не го развалят! И аз съм на мнение, че това е най-интересния сериал, който се излъчва в момента. По интересен ми е и от вампирската диария, която и без това в последно време си е заслужила името диария Revenge и Ringer са ми сериалите, които чакам с нетърпение и голямо любопитство какво ще се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Сезонът ще е 22 епизода, не 15. Дойде момента който всички гледащи чакахме, в 15-ти епизод стигаме до първите минути на сериала. Много интересно свърши 14, сега и още един човек знае тайната на Аманда. Освен ако в къщата и не е нахълтала истинската Емили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Според мен азиатците, които й помогаха с подготвянето, са отмъкнали сандъка й и сега ще й дадът няколко нови урока... Сериалът е невероятен и се радвам, че повярваха в него, направиха дълга пауза и ся успяли да направят още епизоди, което вече ме кара да чакам всеки следващ епизод с по- голямо нетърпение, защото ще има втори сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 15 епизод ми беше като първия път, заклевам се... Няма такъв жесток сериал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 В началото ясно се вижда, че пада Даниел, а пък Тейлър умря... Следващите епизоди явно ще се въртят около времевата дупка- как Емили е стигнала до плажа, защо дават Даниел е изпаднал в безсъзнание, как Даниел е бил оцапан с кръвта на Тейлър и т.н. Става все поооо- интересно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Случайно някой да знае дали някъде качват епизодите от Фокслайф, че не намирам никъде, а искам да ги имам дублирани на български. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Revenge - 01x16 - "Скандал" Субтитрите ми за новия епизод! Този епизод е супер интересния и както бях предположил по-нагоре в коментарите ми, наистина се оказа, че убития не е Даниел. Но това да видя, че е Тайлър също беше доста стряскащо И кой да предположи, че убиецът е бил Такеда. ШООК! Някой има ли информация, кога ще излезе следващия епизод, защото в IMDb не пише нищо за 17 епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.