-A. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Разочарование! Исках dark finale! Омръзна ми любовта да побеждава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Разочарование! Исках dark finale! Омръзна ми любовта да побеждава. Моля????? Специално този сериал даде толкова много жертви през сезоните, оставаше и някой от Емили, Джак или Нолан да умре... Айде да спрем да се правим на интересни с тия dark финали, че заради интересното в хиляда сериала направиха безумни глупости. Феновете още малко петиция не пуснаха финалът да е щастлив, че на всички ни омръзна от несправедливости. Преминаваш с героя през какви ли не моменти с години и накрая някой си решава, че трябва да го убие, за да развълнува публиката и да е супер оригинален. Точно така трябваше да си завърши! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Отмъщението 5 часа · Страхотна новина! Последният четвърти сезон на хитовата поредица „Отмъщението” прави своя дебют по Нова телевизия, на 3 юли, петък, в 23.00 ч.: Наистина ли 4 сезон е последен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Отмъщението 5 часа · Страхотна новина! Последният четвърти сезон на хитовата поредица „Отмъщението" прави своя дебют по Нова телевизия, на 3 юли, петък, в 23.00 ч.: Наистина ли 4 сезон е последен? Да, последен е! Нова пак се сетиха, по фокс лайф са към края на сезона вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Значи трябва да почна 3 сезон.Крайно време е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Nova са смешници, по Fox Life следващия епизод е големия финал... Как ми липсва само сериала, гледам го с майка ми дублиран и тя горката като знае, че останаха само едни 40 минути и край и не иска да гледа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Започнах да гледам Сезон 2 и сега съм на епизод 13, Виктория уби Хелън, браво, голяма кучка е, кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.