Georgieff. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Значи би трябвало и на Имало едно време да няма почивки,макар че обявиха че сезона свършва на 12 ти май Обявените дати са си за всяка седмица, но за последните два епизода (21ви и 22ри) засега няма нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Обявените дати са си за всяка седмица, но за последните два епизода (21ви и 22ри) засега няма нищо. Ясно,мерси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Сериала почва адски да цикли.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Финалът на сезона ще бъде на 12-и май (в България на 13-и) и епизодът ще е двоен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тийзъра за последния двоен епизод на този сезон изглежда обещаваш, а и дано се раздвижат нещата, че и този сериал разводниха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Финалът беше жесток! Надмина всичките ми очаквания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Целият сезон беше толкова скучен, че и финала не ми хареса много, очаквах доста повече. Не успя да ме накара да очаквам с нетърпение следващия сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Пореден любим невинен персонаж си замина. Финалът ми хареса само заради разкритието в последната секунда. Останалото беше типичното за спасяване на рейтинга. Предполагам успяха, но на каква цена. Сега да видим дали и в "Анатомията на Грей" ще постъпят по същия начин, за да знам да не захващам никога повече сериал на abc, които освен с трагедии не могат да задържат зрителите си по друг начин. Е, аз пасувам, мерси! Нещастници! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Последните 3-4 епизода и този, в който Аманда умря, бяха най-силните за сезона. Аз лично съм много доволен от финала, но имаше 2-3 неща, които те по много тъп начин направиха предвидими. Ами ако не издържа това, ами ако... абе вкарвайте го вътре и след това шокирайте. И тая джигитайката кога пък сложи парола на програмата при положение, че тя само вкара Кериан и веднага ченгетата я закопчаха Доста материал си оставиха за следващия сезон, но силно се надявам да не пропилеят всичко още в първия епизод и после да се къпят в боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Очаквах повече,но и на това съм доволен. пс:Абе кой го гледа това бебе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 пс:Абе кой го гледа това бебе?Джак спомена нещо май, че временно ще го гледа някаква роднина ли, не помня вече. Сега според мен ще направят така, че Емили да започне да се грижи за детето или Шарлот ще бута двойна количка :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Джак спомена нещо май, че временно ще го гледа някаква роднина ли, не помня вече. Сега според мен ще направят така, че Емили да започне да се грижи за детето или Шарлот ще бута двойна количка :1000 (29): Ако Шарлот не се хвърли от покрива на някоя сграда. Финалът ми хареса, спомних си защо обикнах този сериал. Подкрепям мнението ти, че епизода с лодката и последните два бяха най-силните от сезона + този, в който Аманда падна от втория етаж. Доста неща не ми станаха ясни... Защо Падма натопи Нолан така? Ейдън мъртъв ли е? Дали Патрик ще е някой от познатите ни герои или ще е съвсем нов? Имаше доста слаби моменти през този сезон, но пък точно тези епизоди компенсираха по някакъв начин. Не знам как ще се чака до есента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Аз съм малко по - назад от вас, снощи гледах 13, 14 и малко от 15 епизод и за мен бяха супер емоционални, най - добрите за сега от 2 сезон. А 13 епизод се наложи да го гледам с оригиналното аудио, защото май не е записан на БГ иии още през първите 5 минути започнах да съжалявам, че до сега съм го гледала с дублаж. Стана ми много гадно за Аманда, какво беше виновно момичето, че трябваше да умре. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 От 10 Юни от 21:00 часа по Нова - 2 сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Този припомнящ епизод, който беше излъчен в понеделник от Нова ли е скалъпен? Стария Такеда повече ме кефеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ашли няма да участва в 3-ти сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ашли няма да участва в 3-ти сезон. ох и сезон 3 ли ще има ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 ох и сезон 3 ли ще има ? Да. Жалко за Емили, аз не я харесвах, но ми стана тъжно как Аманда ревеше за нея.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Пак изгледах 14-ти епизод, ем много гадно бееее с тая Емили (истинската). Последните минути бяха много силни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Много силен 17-ти епизод! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Много силен 17-ти епизод! Един от малкото от втори сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Един от малкото от втори сезон Дам, ама не са толкова зле колкото ги изкарахте де. По-добричка е в този сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Дам, ама не са толкова зле колкото ги изкарахте де. По-добричка е в този сезон. Именно! Прекалено много слабости има вече. Разрешавам и да и пука само за Джак и Нолан Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 На 16-ти юли започват снимките на 3-ти сезон. Доста неща не ми станаха ясни... Защо Падма натопи Нолан така? Ейдън мъртъв ли е? Дали Патрик ще е някой от познатите ни герои или ще е съвсем нов? Имаше доста слаби моменти през този сезон, но пък точно тези епизоди компенсираха по някакъв начин. Не знам как ще се чака до есента! Тия от инициативата преди да я убият я накараха да запише такова видео. Ами загатва се нещо такова. Дано не го разкарат, аз много го харесвам! Спорен мен нов и сигурно ще се съюзи с Аманда с/у Виктория. И аз не знам как ще чакам , сигурно пак ще изгледам двата сезона. И нещо важно: "Най-важното, което засяга сериала е фактът, че създателят му, Майк Кели, отказа да продължи работа си по него и може би затова подсказа основната линия, която ще бъде развита в новия сезон – свалянето на ореола около Дейвид Кларк – бащата на Емили." инфо: цък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 На 16-ти юли започват снимките на 3-ти сезон. Тъкмо щях да питам дали изобщо е сниман, защото: Отмъщението Приятели, благодарим ви, че бяхте с нас и заедно споделихме емоциите от Отмъщението! (Очаквайте трети сезон скоро в ефира на Нова Телевизия! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.