Митко Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Мале, уникален е този сезон! 10-и епизод беше много интересен, особено накрая. Честно казано, мислех че друг ще застреля Емили, някой който изобщо не подозираме. Но и така нещата доста се заплетоха. Вече отмъщението й доста се обърка, след като Грейсън имат доказателство за това, че Емили не е тази, за която се представя. Нямам търпение за следващият епизод на 6 ануари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Епизода беше наистина най-интересния досега. Коя ли е тази вещица със зеленото лице ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сезонът стана страшно интересен, а тук не се коментира. Срамота! Жалко, че са толкова време в почивка. ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да, много големи почивки правят. Бяха казали уж, че този сезон ще има само една почивка, но по-дълга, както при Имало едно време, но нещо промениха нещата. Сега местят и сериала в по-късен час. Не са много доволни от рейтинга нещо. Но все пак четвъртият сезон е сигурен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 По фокс лайф кой сезон дават? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 По фокс лайф кой сезон дават? Трети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Леле, последните 2-3 епизода са направо жестоки. Нямам търпение за финалът в понеделник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що изгледах 20 епизод и беше нещо страшно. Даниел от любим персонаж почна леко да ме дразни. Виктория и Емили както винаги на ниво. Много ме е яд за Паскал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Сериалът е подновен! Нямам търпение за последния епизод от сезона. По промото съдя, че Виктория стои зад писмата и пръстена от бащата на Емили, за да види тя какво ще предприеме. Най-якото от рекламата е, че Виктория най-накрая разкри Емили! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Кой ли ще умре ? Аз мисля че или ще е Ейдън или Джак. Последния за мен още миналия сезон се изчерпи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 НЯМА ТАКЪВ ЕПИЗОД! Свърши епизода и и 5 минути не мога да взема решение какво се случва. Ах Емили, Емили уникална си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Бахти финала!!!! Само за Вики ме стана много яд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Бахти финала!!!! Само за Вики ме стана много яд. Интересно ще ми е да видя как ще се развие историята на Виктория . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Няма такъв финал! Поднесе ми в един епизод всичко, което чаках вече три сезона. Не знам накъде ще тръгнат нещата в четвърти сезон и нямам търпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Луд сериал, луд, луд, луууууд!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Последните епизоди наистина бяха добри, но лично аз съм доста разочарован, че Дейвид е жив. Писна ми да вкарват сапунени елементи в сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Последните епизоди наистина бяха добри, но лично аз съм доста разочарован, че Дейвид е жив. Писна ми да вкарват сапунени елементи в сериала. Още в 1 епизод на 1 сезон трябваше да ти е ясно, че Дейвид ще се окаже жив. Просто това им е последния коз, защото отмъщението реално се изчерпа с последната сцена на този финален сезон. Кралицата майка си плати и както очаквах поемаме в нова посока. Надявам се сезон 4 да е последен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Още в 1 епизод на 1 сезон трябваше да ти е ясно, че Дейвид ще се окаже жив. Просто това им е последния коз, защото отмъщението реално се изчерпа с последната сцена на този финален сезон. Кралицата майка си плати и както очаквах поемаме в нова посока. Надявам се сезон 4 да е последен. Подозирах, че е жив но се надявах да не е. Просто се дразня, амнезии, завръщащи се мъртви в лицето на Лидия и Дейвид... Дързост и красота. Иначе съм фен на Revenge от 1 епизод, но се дразня когато го развалят. Да ама работата е там, че най-главния продуцент "се надява сериала да продължава още години и не мисли за край". Явно няма визия за край, 4 сезон няма да е последен засега но ако рейтинга продължи да пада не ги виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Да, наистина новият продуцент се надява на още няколко сезона, но аз се надявам четърти да е последен. Няма нужда от излишно разтягане на локуми. А и рейтингите започнаха да падат доста. Само се надявам, ако от телевизията решат да го приключат след чътвърти сезон, да се съобщи по-раничко, че сезонът е финален, за да имат време сценаристите да измислят подобаващ край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Да, наистина новият продуцент се надява на още няколко сезона, но аз се надявам четърти да е последен. Няма нужда от излишно разтягане на локуми. А и рейтингите започнаха да падат доста. Само се надявам, ако от телевизията решат да го приключат след чътвърти сезон, да се съобщи по-раничко, че сезонът е финален, за да имат време сценаристите да измислят подобаващ край. С такъв актьорски състав нормално да иска много сезони. ) Аз също не искам да свършва. ;х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 С такъв актьорски състав нормално да иска много сезони. ) Аз също не искам да свършва. ;х Няма да свърши след 4 сезон, то е ясно от сега. Историята още не е разказана, тепърва има накъде да се разгръщат нещата. Имам чувството, че ореолът, който Емили беше изписала около Дейвид Кларк ще започне да се рони бавно, бавно в новия сезон. Няма да е толкова невинен, колкото го изкарват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Няма да свърши след 4 сезон, то е ясно от сега. Историята още не е разказана, тепърва има накъде да се разгръщат нещата. Имам чувството, че ореолът, който Емили беше изписала около Дейвид Кларк ще започне да се рони бавно, бавно в новия сезон. Няма да е толкова невинен, колкото го изкарват. То е достатъчно, че толкова години се кри като мишле и остави всичко в ръцете на дъщеря си, за която явно не му е пукало особено, щом я заебал да се справя сама в живота и отмъщението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Няма да свърши след 4 сезон, то е ясно от сега. Историята още не е разказана, тепърва има накъде да се разгръщат нещата. Имам чувството, че ореолът, който Емили беше изписала около Дейвид Кларк ще започне да се рони бавно, бавно в новия сезон. Няма да е толкова невинен, колкото го изкарват. Проблемът е, че телевизиите се интересуват единствено от рейтинги. Ако гледаемостта продължава да спада, не мисля, че ще има пети сезон. Всичко си зависи от сценаристите. Надявам се да измислят интересни неща за новият сезон и зрителите да са доволни, за да има и пети сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Рейтингът на повечето финали тази година е зле, доста съм изненадан. Бяха времена, дето удряха 22-25 милиона, а сега се радват на 7-8 и то с голяма мъка ги събират толкова. Но е нормално от друга страна може би, наистина прелива от сериали и историите се повтарят по един или друг начин. Колкото до "Revenge", сигурен съм че Дейвид ще е главно действащо лице в сезон 4 и ще се окаже, че в крайна сметка не е толкова добър. Иначе няма да има смисъл от това появяване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Майка им стара мръсна на сценаристите, ненавиждам гииии! Веднъж да се заслушат в мнението на зрителя, потресен съм! Как можаха да убият и него, по двама ключови и обичани персонажа на сезон, евалатааа! Дано това е последния и тая кучка Виктория да я пречукат, да се свършва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.